vakantiepark bij Maaseik - Gegarandeerd een topvakantie!
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Een vakantiepark bij Maaseik

vakantiepark bij Maaseik - Voor een unieke vakantie!

Op zoek naar een vakantiepark in de omgeving van Maaseik?

Beoogt u in de buurt van Maaseik een vakantiepark? Geweldig tor rust komen in de natuur en vlakbij het water genieten van het waterpark, een fietstochtje maken, vissen of kajakken in de ongelofelijk uitgestrekteDuinengordel … bij een vakantiepark bij Maaseik vindt u zonder twijfel uw voorkeur!

Contacteer ons

Lees meer

Camping De Binnenvaart… Camping aan het water, niet ver van Maaseik! 

Deze toffe camping in de heerlijke buurt van Maaseik is fantastisch gelegen in het groen aan een pure, ongerepte waterplas van 20 hectare. U vindt hier zelfs een strand waar u overheerlijk kunt zonnebaden en ontspannen. De plas biedt wat betreft waterplezier heel interessante opties: roeien, kanoën, surfen, vaartochten met grote en kleine zeilboten. Ook voor de kleinsten onder ons offreren we een divers aanbod van activiteiten.

Alle nutsvoorzieningen zijn voorzien op de ruime toeristische plaatsen van de camping: 16A-elektriciteit, stromend water, wifi, riolering en een tv-aansluiting, het is helemaal in orde. De jaarplaatsen van 180m² hebben zelfs bijkomende 20A-elektriciteit en individuele gasaansluiting.

Doorheen het ganse jaar is onze campingplek permanent geopend. De gasten mogen daarenboven gebruik maken van het waterpretpark van het naburige recreatiepark Wilhelm Tell en van de idyllische visvijver van Camping Zavelbos.

Camping Zavelbos: te midden van bossen en vennen

Camping Zavelbos is gelegen tussen bossen en vennen middenin een natuurgebied van maar liefst 2000 ha. Een formidabele uitvalsbasis voor liefhebbers van natuurschoon en gasten die van kalmte en rust houden. Op nog geen 7km afstand kan u gratis gebruik maken van het water-recreatiepark Wilhelm Tell.

Camping Zavelbos heeft heel veel in petto voor zowel koppels, gezinnen, kinderen als ouderen. avontuurlijke types, rustzoekers en ook cultuurminnaars komen dankzij talloze mogelijkheden tot recreatie zonder twijfel aan hun trekken. Geniet in Camping Zavelbos van een deugddoende zorgeloze vakantietijd in de vakantiehuisjes of de zeer goed geëquipeerde en geriefelijke camping. De zeer fijne buurt met zowel steden als natuur leent zich perfect voor culturele of sportieve uitjes.

U heeft op onze camping absoluut een heerlijke vakantieperiode in een kindvriendelijke en hartelijke setting. U kan elke dag opnieuw het duinengebied exploreren met dank aan de vele oogverblindende wandelroutes en fietsroutes of gewoon lekker luieren en tot rust komen op de camping met de schilderachtige visvijver. Op 6 km afstand vindt u het Nationaal Park Hoge Kempen (6000 ha!) en de Duinengordel voor nog extra uitstapjes in de ongerepte natuur.

Wilhelm Tell: niet ver van Maaseik, de ultieme kampeerplek

Familiecamping Wilhelm Tell is gelegen in een zeer uitgestrekt natuurgebied (I000 ha) en biedt mogelijkheden voor schitterende wandelingen in een veelzijdig gebied met loofbossen, heide, sparrenbossen en moerasgebieden. Drukte en stress zijn heel ver weg bij camping Wilhelm Tell en dat maakt het enorm geschikt voor kampen met jongeren, en groeps- en familierecreatie of zelfs voor een daguitstapje voor wie even uit de ratrace wil.

De staanplaatsen zijn voorzien van wifi, tv-aansluiting, stromend water, 16A-elektriciteit en hebben een oppervlakte van minimum 100 m².

Het terrein wordt ‘s nachts bewaakt en verlicht. Honden zijn aangelijnd toegestaan als ze de rust niet verstoren. De toeristische kampeerder heeft de keuze tussen de toeristische plaatsen van 100m² of de heel ruime jaarplaatsen tot 140m². Indien mogelijk en gewenst kunnen de wagen en het bijzettentje gerust mee op uw plaats.

In de omgeving valt voldoende te beleven: er is een waterparadijs, op korte afstand liggen er knappe steden en toeristische trekpleisters en de verzorgde appartementen en staanplaatsen zorgen ervoor dat iedereen zich in zijn sas voelt op de droomvakantie in Maaseik.

Op nog geen 6 km afstand mag u gratis gebruik maken van de visvijver van Camping Zavelbos. Ook heeft u toegang tot de zeer fijne natuurlijke plas van Camping De Binnenvaart.

Veelzijdige omgeving in de buurt van Maaseik

Maaseik is genesteld in een heerlijke omgeving in de natuur. Het ontspannende levensritme, de vele bossen, heide, beekvalleien, de spontane vriendelijkheid, maken van Limburg de ultieme plek voor een vakantie. Met een echte ranger kan u op spannende ontdekkingstocht in de ruim 6000 ha van het fraaie Nationaal Park Hoge Kempen, het meest uitgestrekte van Vlaanderen. Fietstoeristen kunnen zich in het wondermooie fietsparadijs Limburg eindeloos uitleven op de ruim 2000 kilometer lange fietsroutenetwerken op autoloze, rustige paden die door de roemruchte Kempen kronkelen. Met dank aan directe verbindingen zitten we midden in dit geweldige netwerk, dat u voert langs terrils, mijnschachten, musea, de machtige Maas,…

Ook heerlijk drinken en eten is een gekende specialiteit in Limburg. Ontdek in de mooie steden en dorpen de heerlijke Limburgse keuken die echt wel meer in petto heeft dan de geroemde vla. Combineer een historisch of cultureel tripje naar een leuk stadje met de lekkere keuken en u hebt gegarandeerd een een fantastische dag.

Meer een liefhebber van avontuur of actie tussendoor…. paardrijden en voor de echte snelheidsduivels en durfals is ook rondracen op het enige echte circuit van Zolder, deltavliegen, rotsklimmen of skiën, deltavliegen, skiën of rotsklimmen een mogelijkheid… Alle leuke toeristische trekpleisters zijn gemakkelijk te bereiken dankzij de goede ligging. Een overzichtje: de pretparken van Bobbejaanland en Walibi, Hasselt (prachtige stad met groot winkelcenter), winkelstad Maasmechelen, grensstad Maastricht het internationaal gerespecteerde openluchtmuseum van Bokrijk, Genk met zijn zondagsmart, de Olmense Zoo, Valkenburg, As,…

Zonder twijfel een topidee:vakantiepark bij Maaseik!