Check prijzen en beschikbaarheid

Zoek & boek
Leuk voor iedereen!

Faciliteiten

Camping Zavelbos is geschikt voor jong & oud! We hebben voor iedereen wat leuks in petto en of nu op zoek bent naar rust, sensatie, cultuur of iets sportief, op en om de camping is er altijd wel wat te doen. We hebben de faciliteiten op de camping even voor u op een rij gezet:

 

 

Taverne 't Zaveltje

Taverne 't Zaveltje

In onze Taverne 't Zaveltje worden de lekkerste gerechten geserveerd! Wilt u een avondje niet koken, heeft u iets te vieren of gewoon om het gezellig is, onze chefkok maakt met liefde een van zijn gerechten voor u.

Frituursnackbar

Frituursnackbar

Voor een snelle hap tussendoor of voor een avondje makkelijk doen haalt u een lekkere snack in onze frituursnackbar. U vindt deze bij de Taverne.

Terras

Terras

Bij de Taverne vindt u een gezellig terras met uitzicht op de speeltuin! Komt u genieten van een drankje terwijl de kinderen in de speeltuin spelen. Of heerlijk na een fiets- of wandeltocht door de natuurrijke omgeving.

Visvijver

Visvijver

Onze mooie visvijver is het middelpunt van de camping! Alle kampeerplaatsen en voorzieningen liggen rond de vijver en het is een ideale plek om uw hengel uit te gooien. We hopen dat u wat vangt!

Kinderfaciliteiten

Kinderfaciliteiten

Ook de kinderen worden zeker niet vergeten op camping Zavelbos. Voor hen is er grote speeltuin met glijbanen, klimtoestellen en schommels. Daarnaast is er een tafeltennis en petanque waarmee ze zich zeker zullen amuseren. In het hoogseizoen zorgt het animatieteam voor tal van leuke activiteiten!

Gratis WiFi

Gratis WiFi

Op het hele park beschikt u als gast over gratis WiFi! Zo hoeft u tijdens uw verblijf ook niks te missen en kunt u gewoon online blijven.

Camping Zavelbos