Kamperen op de mooiste plekken van Belgisch Limburg

Staanplaatsen

Het hele jaar door kunnen genieten van een vakantie op een van de drie Limburg Campings... Dat wilt u toch ook? Alle staanplaatsen zijn stuk voor stuk ruime en comfortabel ingerichte plaatsen die u de mogelijkheid geven het gehele jaar te kunnen genieten van uw welverdiende rust en ontspanning.

Recreatieoord Wilhelm Tell

Deze gezellige familiecamping is gelegen in een prachtig natuurrijk gebied en biedt u alle faciliteiten voor het hele gezin. De staanplaatsen op Recreatieoord Wilhelm Tell zijn voorzien van water, riolering, elektriciteit, kabel tv, gasaansluiting en WiFi. Met een oppervlakte van maar liefst 100 - 180m2 heeft u alle ruimte om te genieten van een heerlijke vakantie.

Meer informatie

Camping Zavelbos

Een enorme visvijver, natuur, een bosveranda... Wat is het hier goed vertoeven! Tijdens uw verblijf zal het u bij Camping Zavelbos aan niets ontbreken. Deze staanplaatsen zijn voorzien van elektriciteit, water, gasaansluiting, tv-aansluiting en WiFi.

Meer informatie

Camping De Binnenvaart

Ontwaken bij 20ha water... Dat kan bij Camping De Binnenvaart! Komt u ook het hele jaar door genieten in de prachtige natuurrijke omgeving? De staanplaatsen hebben een oppervlakte van ca. 180m2 en zijn voorzien van een gasaansluiting, 20A elektriciteit, stromend water, tv-aansluiting, WiFi en riolering.

Meer informatie

Onze staanplaatsen bieden stuk voor stuk een ongeëvenaarde prijs/kwaliteitsverhouding. Neem ook een kijkje op de website van de Bergjes Chalets & Stacaravans

Limburg Campings