recreatiecentrum bij Roermond - Gegarandeerd een topvakantie!
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Een recreatiecentrum bij Roermond

recreatiecentrum bij Roermond - Voor een unieke vakantie!

Op zoek naar een recreatiecentrum in de buurt van Roermond?

Wenst u nabijRoermond een recreatiecentrum? Een deugddoend wandeltochtje of fietstochtje ondernemen in de heuvelachtige en fraaieDuinengordel of zich uitleven met een beetje watersporten (vissen, kajakken, waterparadijs) aan het water … bij een recreatiecentrum in de omgeving van Roermond vindt u ongetwijfeld uw voorkeur!

Contacteer ons

Lees meer

Camping De Binnenvaart… Camping aan het water, niet ver van Roermond! 

Deze prettige campingplaats in de magnifieke omgeving van Roermond is zeer knap ingebed in het groen aan een pure, ongerepte waterplas van 20 hectare. U vindt hier zelfs een strand waar u aangenaam kunt ontspannen en zonnen. De plas leent zich uitstekend voor een zwembeurt en bootplezier zoals bijvoorbeeld roeien, kanoën, kajakken en surfen en zeilen met kleine boten. Ook voor de kids offreren we een uitgebreid scala aan activiteiten.

De camping beschikt over toeristische plaatsen van 140m², over tv-aansluiting, wifi, riolering, 16A-elektriciteit en riolering op de plaats. De jaarplaatsen van 180m² beschikken zelfs over bijkomende 20A-elektriciteit en individuele gasaansluiting.

Onze kampeerplaats is het ganse jaar doorlopend geopend. De geweldige visvijver op Camping Zavelbos en het waterpark van Recreatieoord Wilhelm Tell staan voor alle gasten vrij ter beschikking en zijn zeer zeker een bezoek waard.

Camping Zavelbos: te midden van vennen en bossen

Camping Zavelbos is gelegen middenin venen en bossen in een natuurgebied van liefst 2000 hectare. Een wondermooie uitvalsbasis voor natuurminnaars of gasten die van rust houden. Op nog geen 6 km rijden mag u gratis gebruik maken van het water-recreatiepark Wilhelm Tell.

Zowel voor ouderen, gezinnen, kinderen en koppels heeft Camping Zavelbos enorm veel in de aanbieding. Rustzoekers, avontuurlijk aangelegde mensen en ook cultuurliefhebbers komen met dank aan de vele ontspanningsmogelijkheden helemaal aan hun trekken. Geniet in Camping Zavelbos van een zalige zorgenvrije vakantietijd in de vakantiewoningen of de uitstekend voorziene en ruime camping. De uitstekende buurt met zowel natuur als steden leent zich perfect voor culturele of sportieve uitjes.

U beleeft op onze camping absoluut een wondermooie vakantie in een kindvriendelijke en hartelijke buurt. Verken het comfortabele duinengebied met zijn mooie wandel- en fietspaden of zoek de stilte en rust op aan de visvijver. Op 4,5 kilometer afstand vindt u het Nationaal Park Hoge Kempen (6000 hectare groot!) en de Duinengordel voor nog extra uitstapjes in de ongerepte natuur.

Wilhelm Tell: in de omgeving van Roermond, de gedroomde plek

Camping Wilhelm Tell is een typische familiecamping aan een zeer groot natuurgebied van liefst 1000 hectare waar u lekker kunt wandelen tussen de voortreffelijke heide, sparrenbossen, loofbossen en zelfs moerasgebieden. Stress en drukte zijn heel ver weg bij Wilhem Tell en dat maakt het zeer geschikt voor kampen met jongeren, en groeps- en familierecreatie en zelfs voor een daguitstapje voor wie even uit de ratrace wil.

Met een oppervlakte van minimaal 100m² zijn de staanplaatsen zeer ruim en bovendien zijn ze allen voorzien van 16A-elektriciteit, stromend water, tv-aansluiting, wifi.

Het terrein is heel de nacht bewaakt en verlicht. Indien ze zich kalm houden en aan de lijn blijven, zijn honden toegelaten op het terrein. De toeristische kampeerder kan kiezen tussen de toeristische plaatsen van 100m² of de uiterst ruime jaarplaatsen tot 140m². Wanneer mogelijk en gewenst kunnen de auto en het bijzettentje gerust mee op uw plaats.

Het waterparadijs, de nabijheid van fraaie historische steden en toeristische trekpleisters, de verzorgde appartementen en staanplaatsen zorgen voor een droomvakantie voor het hele gezin.

Op slechts 6 km afstand mag u gratis gebruik maken van de visvijver van Camping Zavelbos. Daarnaast kunt u zich ook uitleven in de zeer knap gelegen plas van Camping De Binnenvaart.

Zalige omgeving in de buurt van Roermond

De omgeving rond Roermond is echt wondermooi. Het altijd aangename Limburg is door de eindeloos uitgestrekte heide- en bosgebieden en de gekende gastvrijheid van de lokale bevolking een onbetwiste toeristische topper. Een ervaren ‘ranger’ troont u mee op een onvergetelijke exploratietocht door het mooie Park Hoge Kempen dat niet enkel het grootste opengesteld natuurpark van het Vlaamse land is, maar volgens vrijwel iedereen ook nog eens allermooiste. Het 2000 km autovrije volledig bewegwijzerde netwerk van fietsroutes kronkelend in de fraaiste delen van de Limburgse kempen en het Maasland is de hemel van elke fietser. Door middel van rechtstreekse verbindingen zitten we centraal in dit geweldige knooppuntensysteem, dat u voert bij terrils, mijnschachten, musea, de machtige Maas,…

Ook lekker eten en drinken is een specialiteit in Limburg. De terrasjes in de naburige steden en dorpen bieden u de lekkerste Limburgse gerechten. U kan mooie tripjes ondernemen naar de vele musea of historische steden een bezoekje brengen.

Maar eveneens de actieve vakantiegangers die van actie en sport houden komen zeer uitgebreid aan hun trekken…. Go-carten en voor de echte snelheidsfreaks en lefgozers is zelfs racen op het racecircuit van Zolder, deltavliegen, rotsklimmen of skiën, deltavliegen, skiën of rotsklimmen een aantrekkelijke optie… Met dank aan de strategische positionering is alles vlot en goed te bereiken: Bokrijk (openluchtmuseum), Maastricht, de pretparken Bobbejaanland of Walibi, overdekte winkelcentra, Maasmechelen Village outlet-center, shopping Genk, Valkenburg, Olmense Zoo, stoomtrein As,…

Kortom: recreatiecentrum bij Roermond, een succesformule!