kindvriendelijke camping bij Noord-Brabant - Gegarandeerd een topvakantie!
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Een kindvriendelijke camping bij Noord-Brabant

kindvriendelijke camping bij Noord-Brabant - Voor een zalige vakantie!

Op zoek naar een kindvriendelijke camping in de buurt van Noord-Brabant?

Wenst u nabijNoord-Brabant een kindvriendelijke camping? Een lekker wandeltochtje of fietstochtje maken in de heuvelachtige en fraaieDuinengordel of genieten van een vleugje watersporten (plezier maken in het waterparadijs, kajakken of vissen) bij het water … Dan bent u zonder enige twijfel aan het juiste adres bij een kindvriendelijke camping in de omgeving van Noord-Brabant!

Contacteer ons

Lees meer

Camping De Binnenvaart… Camping aan het water, niet ver van Noord-Brabant! 

Deze gezellige campingplek in de zeer fijne nabijheid van Noord-Brabant is zeer knap gelokaliseerd in de mooie natuur aan een ongerepte natuurlijke 20 hectare grote waterplas. Lekker luieren en zonnebaden op het strand. Wat wil je nog meer? De plas leent zich perfect voor een zwembeurt en vaar- en bootplezier zoals bijvoorbeeld roeien, kanoën, kajakken en surfen en zeilen met kleinere vaartuigen. Vanzelfsprekend is er ook voor de jeugd waterpret op maat voorzien in een goed bewaakte en veilige omgeving.

Onze camping beschikt over toeristische plaatsen van 140m², over stromend water, wifi, tv-aansluiting en 16 A-elektriciteit en riolering op de plaats. De jaarplaatsen van 180m² beschikken zelfs over zeer goede bijkomende 20A-elektriciteit en individuele gasaansluiting.

Doorheen het hele jaar is onze kampeerplek geopend. De gasten mogen daarenboven gebruik maken van het waterparadijspark van het naburige recreatiepark Wilhelm Tell en van de idyllische visvijver van Camping Zavelbos.

Camping Zavelbos: gelegen tussen bossen en vennen

Camping Zavelbos is genesteld te midden van vennen en bossen midden in een beschermd natuurgebied van liefst 2000 ha. Personen op zoek naar rust kunnen geen betere omgeving dromen om van de mooie natuur te genieten. Het waterwalhalla Wilhelm Tell, waarvan u helemaal gratis gebruik kan maken, situeert zich op amper 7 kilometer.

Camping Zavelbos heeft heel wat in petto voor zowel gezinnen, kinderen, koppels of ouderen. Ongeacht of u zoekt naar rust, sensatie of cultuur: Camping Zavelbos biedt heel veel recreatiemogelijkheden. U beleeft een onvergetelijke vakantie zonder zorgen aan uw hoofd in de vakantiehuizen of op onze zeer uitgebreide camping. De gemoedelijke omgeving met zowel steden als natuur leent zich perfect voor culturele of sportieve uitjes.

U heeft op de camping gegarandeerd een zeer fijne vakantie in een kindvriendelijke en hartelijke omgeving. Verken het aangename duinengebied met zijn prachtige wandel- en fietspaden of zoek de rust op aan de visvijver. Op 6 km rijden vindt u het Nationaal Park Hoge Kempen (6000 hectare) en de Duinengordel voor nog extra uitstapjes in de zuivere natuur.

Wilhelm Tell: bij Noord-Brabant, de ideale vakantieplaats

Familiecamping Wilhelm Tell situeert zich in een zeer uitgestrekt natuurpark (I000 ha) en biedt mogelijkheden voor schitterende wandeluitjes in een gevarieerd gebied met sparrenbossen, loofhout, heide en moerasgebieden. Drukte en stress zijn heel ver weg bij Wilhem Tell en dat maakt het enorm geschikt voor kampen met jongeren, en groeps- en familierecreatie en zelfs voor een daguitstapje voor wie even uit de drukte wil.

De staanplaatsen zijn voorzien van tv-aansluiting, wifi, riolering, 16A-elektriciteit en strekken zich uit over een gebied van ten minste 100 m².

U kunt zich helemaal veilig voelen, want gedurende de nacht wordt het terrein goed verlicht en bewaakt. Indien ze zich koest houden en aan de lijn blijven, zijn honden toegelaten op het terrein. De toeristische kampeerder heeft de keuze uit de toeristische plaatsen van 100m² of de heel ruime jaarplaatsen tot 140m². Het bijzettentje en de auto mogen op uw plaats wanneer dit haalbaar is.

In de omgeving valt voldoende te beleven: er is een waterparadijs, op korte afstand liggen er geweldige steden en toeristische trekpleisters en de verzorgde appartementen en staanplaatsen zorgen ervoor dat iedereen zich in zijn sas voelt op de droomvakantie in Noord-Brabant.

Op nog geen 6 km afstand mag u gratis gebruik maken van de visvijver van Camping Zavelbos. Daarnaast kunt u zich ook uitleven in de zeer knap gesitueerde poel van Camping De Binnenvaart.

Prachtige omgeving in de buurt van Noord-Brabant

Noord-Brabant is genesteld in een aangename omgeving in de natuur. Het rustige levensritme, de vele wouden, beekvalleien, heide, de spontane hartelijkheid, maken van Limburg de gedroomde vakantiebestemming. Een échte ranger troont u mee op een onvergetelijke ontdekkingsreis doorheen het fantastische Park Hoge Kempen dat niet enkel het meest uitgestrekte opengesteld natuurgebied van Vlaanderen is, maar volgens velen ook het mooiste. Fietsers kunnen zich in het uitgestrekte fietsparadijs Limburg amuseren op de 2000km lange fietspadenknooppunten op autoloze, rustige geschieden fietspaden die door de fabelachtige Kempen kronkelen. Dankzij rechtstreekse aansluitingen zitten we centraal gelegen in dit fantastische netwerk, dat u brengt langs mijnschachten, terrils, musea, de onberekenbare Maas,…

Limburg is befaamde voor z’n toerisme, lekker eten en drinken. De altijd gezellige terrasjes in de vele leuke dorpen en steden serveren de befaamde Limburgse specialiteiten. Combineer een historisch of cultureel uitstapje naar een stadje met de lekkere gastronomie en u hebt absoluut een geslaagde dag.

Maar ook de ondernemende vakantiegangers die van actie en sport houden komen uitgebreid aan hun trekken…. Paardrijden, go-carten en voor de echte snelheidsfreaks en durfals is zelfs rondracen op het racecircuit van Zolder, deltavliegen, skiën of rotsklimmen een aantrekkelijke optie… Alle toffe toeristische trekpleisters zijn gemakkelijk te bereiken dankzij de gunstige ligging. Een overzicht: de pretparken van Bobbejaanland en Walibi, Hasselt (prachtige stad met uitgebreid winkelcenter), winkelstad Maasmechelen, grensstad Maastricht het internationaal gerespecteerde openluchtmuseum van Bokrijk, Genk met zijn zondagsmart, de Olmense Zoo, Valkenburg, As,…

Zonder twijfel een topidee:kindvriendelijke camping bij Noord-Brabant!