kindvriendelijke camping bij Meeuwen - Gegarandeerd een topvakantie!
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Een kindvriendelijke camping bij Meeuwen

kindvriendelijke camping bij Meeuwen - Vast en zeker een leuk verblijf

Op zoek naar een kindvriendelijke camping in de omgeving van Meeuwen?

Beoogt u in de buurt van Meeuwen een kindvriendelijke camping? Een deugddoend wandeltochtje of fietstochtje doen in de aangename en mooieDuinengordel of zich amuseren met een flinke portie waterplezier (kajakken, kanoën, waterparadijs, vissen) aan het water … Dan bent u absoluut aan het juiste adres bij een kindvriendelijke camping gelegen in de buurt van Meeuwen!

Contacteer ons

Lees meer

Camping De Binnenvaart… Camping aan het water, niet ver van Meeuwen! 

Onze prima campingplek in de aangename omgeving van Meeuwen is magnifiek genesteld in het groen aan een ongerepte natuurlijke 20 hectare grote waterplas. U vindt hier zelfs een strand waar u aangenaam kan ontspannen en zonnen. De plas leent zich uitstekend voor zwemmen en bootplezier zoals onder andere kajakken, kanoën, roeien en zeilen met kleinere zeilboten. Ook voor de kleinsten onder ons hebben we uiteenlopende bezigheden op maat.

Onze camping heeft de beschikking over toeristische plaatsen van 140m², over wifi, tv-aansluiting, stromend water, 16A-elektriciteit en riolering op de plaats. De jaarplaatsen van 180m² beschikken zelfs over zeer goede bijkomende 20A-elektriciteit en individuele gasaansluiting.

Gedurende het ganse jaar is de campingplek geopend. De visvijver van Camping Zavelbos en het waterpark van het naburige recreatiepark Wilhelm Tell staan voor alle gasten ter beschikking en ze zijn zeker een bezoekje waard.

Camping Zavelbos: te midden van bossen en vennen

Camping Zavelbos is gelegen middenin bos en vennen midden in een beschermd natuurgebied van liefst 2000 hectare. Rustzoekers kunnen geen beter denkbare plaats dromen om van de mooie natuur te genieten. Op amper 7km afstand kan u volledig gratis gebruik maken van het waterparadijs Wilhelm Tell.

Camping Zavelbos heeft zeer veel in petto voor zowel gezinnen, kinderen, koppels of ouderen. Rustzoekers, avontuurlijk aangelegde mensen en zelfs ook cultuurliefhebbers komen met dank aan de vele recreatiemogelijkheden zonder twijfel aan hun trekken. Geniet in Camping Zavelbos van een deugddoende zorgeloze vakantie in de vakantiewoningen of de zeer goed toegeruste en geriefelijke camping. De prettige buurt met zowel natuur als steden leent zich zeer goed voor sportieve of culturele tripjes.

De hartelijke sfeer en het kindvriendelijke karakter zorgen ervoor dat u een heerlijke vakantie beleeft op onze camping. Verken het fraaie duinengebied met zijn fantastische fiets- en wandelpaden of zoek de stilte op aan de visvijver. Het hoog aangeschreven en heel uitgebreide (6000 hectare) Nationaal Park Hoge Kempen en de prachtigeDuinengordel die op nog geen 6 km van de camping liggen staan garant voor onvergetelijke uitstapjes in de wondermooie natuur die Vlaanderen te bieden heeft.

Wilhelm Tell: in de omgeving van Meeuwen, de ultieme kampeerplek

Familiecamping Wilhelm Tell situeert zich in een eindeloos uitgestrekt natuurgebied (I000 ha) en biedt mogelijkheden voor geweldige wandeltripjes in een veelzijdig gebied met sparren- en loofbossen, heide en moerasgebieden. Door zijn rustige situering, in een onvervalste anti-stressomgeving, ver van industrie en verkeer, is Wilhelm Tell uiterst geschikt voor groeps- en familierecreatie, dagtoerisme en jeugdkampen.

De staanplaatsen zijn voorzien van tv-aansluiting, wifi, riolering, 16A-elektriciteit en strekken zich uit over een oppervlakte van ten minste 100 m².

Het terrein wordt heel de nacht bewaakt en verlicht. Honden zijn aangelijnd toegelaten als ze de rust niet verstoren. De toeristische kampeerder kan kiezen uit de toeristische plaatsen van 100m² of de zeer ruime jaarplaatsen tot 140m². Wanneer mogelijk en gewenst kunnen de auto en het bijzettentje gerust mee op uw plaats.

In de omgeving valt voldoende te beleven: er is een waterparadijs, op korte afstand liggen er heerlijke steden en toeristische trekpleisters en de verzorgde appartementen en staanplaatsen zorgen ervoor dat iedereen zich in zijn sas voelt op de droomvakantie in Meeuwen.

U kunt gratis de visvijver van het naburige Camping Zavelbos (op 6km afstand) gebruiken. Ook heeft u toegang tot de schitterende natuurlijke plas van Camping De Binnenvaart.

Veelzijdige omgeving in de buurt van Meeuwen

Meeuwen is genesteld in een magnifieke omgeving met natuur op korte afstand. Het ontspannende levensritme, de vele bossen, heide, beekvalleien, de spontane hartelijkheid, maken van Limburg de ultieme plek voor een vakantie. Met een echte ranger kunt u op exploratietocht in de liefste 6000 ha van het prachtige Nationaal Park Hoge Kempen, het meest uitgestrekte van het Vlaamse land. Het ruim 2000km autovrije goed bewegwijzerde fietsroutenetwerk kronkelend in de meest prachtige delen van de Limburgse kempen en het Maasland is de hemel voor iedere fietsliefhebbers. Onze campingplaats bevindt zich strategisch te midden van dit fietscentrum waar u de terrils, de mooie Maas met zijn idyllische vallei, de musea, de mijn terrils en schilderachtige steden en dorpen kan exploreren,…

Limburg is bekend om zijn fantastische gastronomie en toerisme. De altijd gezellige terrasjes in de naburige dorpen en steden bieden u de heerlijkste Limburgse specialiteiten. U kan formidabele uitjes ondernemen naar de talloze musea of historische steden een bezoekje brengen.

Houdt u meer van actie of avontuur tussendoor…. paardrijden en voor de onbevreesde snelheidsduivels en lefgozers is ook racen op het befaamde circuit van Zolder, skiën, deltavliegen of rotsklimmen een aantrekkelijke optie… Alle interessante toeristische trekpleisters zijn gemakkelijk bereikbaar door de centrale ligging. Een overzichtje: de pretparken van Bobbejaanland en Walibi, Hasselt (prachtige stad met uitgebreid winkelcenter), winkelstad Maasmechelen, grensstad Maastricht het internationaal gerenommeerde openluchtmuseum van Bokrijk, Genk met zijn zondagsmart, de Olmense Zoo, Valkenburg, As,…

Kortom: kindvriendelijke camping bij Meeuwen, een succesformule!