Check prijzen en beschikbaarheid

Zoek & boek

Geniet van een plezante vakantie in België aan het water 

Waterrijke camping in Limburg

Camping De Binnenvaart is schitterend gelegen in de natuur aan een grote natuurlijke plas (20 hectare). De camping is aangesloten op een groot wandel- en fietsnetwerk. Daarnaast Taverne 't Vaartje de ideale stopplaats voor paard en ruiter. Taverne 't Vaartje is, net zoals de camping, het hele jaar door geopend.

Gastvrij onthaal

Natuurrijke regio

Kwaliteitsfaciliteiten

DE CAMPING IS OPEN!

14-06-2021

Onze camping is open en u bent van harte welkom voor een vakantie! Onze faciliteiten zijn ook weer open, maar wel met een aantal maatregelen: Lees meer

Wij wensen u een goede gezondheid en hopen u snel weer te mogen begroeten op onze camping.

Uw droom | Een vaste vakantieuitvalbasis in de adembenemende natuur

Het hele jaar door genieten van vakantieplezier, wanneer het u uitkomt! Uw vaste uitvalbasis in de natuur staat het jaar rond klaar om u te mogen ontvangen. De jaarplaatsen op Camping De Binnenvaart zijn 180m2 groot. Een perfecte locatie om uw tweede huis op te zetten en te genieten van de rust en ruimte in een groene regio.

Uiteraard kiest u zelf uw eigen plek uit op de camping. Geniet ongestoord van alle aanwezige campingfaciliteiten. Tevens zijn de jaarplaatsen voorzien van water, riolering, elektriciteit (36A), kabel-TV, individuele gasaansluiting en WiFi.

Neem vrijblijvend contact op

Ook Limburg Campings, Recreatieoord Wilhem Tell en Camping Zavelbos, bieden mooie jaarplaatsen aan. Bekijk deze hieronder.

Recreatieoord Wilhelm Tell

Camping Zavelbos

Camping De Binnenvaart