Check prijzen en beschikbaarheid

Zoek & boek

Eindeloos veel waterpret

Waterrijke camping in Belgisch Limburg

Camping De Binnenvaart is schitterend gelegen in de natuur aan een grote natuurlijke plas (20 hectare). De camping is aangesloten op een groot wandel- en fietsnetwerk. Prachtig gelegen tussen “fietsen door het water” en “fietsen door de bomen”.  Daarnaast Taverne 't Vaartje de ideale stopplaats voor paard en ruiter. Taverne 't Vaartje is, net zoals de camping, het hele jaar door geopend.

Gastvrij onthaal

Natuurrijke regio

Kwaliteitsfaciliteiten

 

Uw droom | Een vaste vakantieuitvalbasis in de adembenemende natuur

Het hele jaar door genieten van vakantieplezier, wanneer het u uitkomt! Uw vaste uitvalbasis in de natuur staat het jaar rond klaar om u te mogen ontvangen. De jaarplaatsen op Camping De Binnenvaart zijn 180m2 groot. Een perfecte locatie om uw tweede huis op te zetten en te genieten van de rust en ruimte in een groene regio.

Uiteraard kiest u zelf uw eigen plek uit op de camping. Geniet ongestoord van alle aanwezige campingfaciliteiten. Tevens zijn de jaarplaatsen voorzien van water, riolering, elektriciteit (20A), kabel-TV, individuele gasaansluiting en WiFi.

Neem vrijblijvend contact op

Ook Limburg Campings, Recreatieoord Wilhem Tell en Camping Zavelbos, bieden mooie jaarplaatsen aan. Bekijk deze hieronder.

Recreatieoord Wilhelm Tell

Camping Zavelbos

Camping De Binnenvaart