Check prijzen en beschikbaarheid

Zoek & boek

Algemene voorwaarden

Limburg campings:

Recreatieoord Wilhelm Tell nv
Camping Zavelbos nv
Camping De Binnenvaart nv

 1. Voor verblijf tijdens Extrema Outdoor gaat u akkoord met ons XO-campingreglement
 2. Huisdieren zijn enkel aangelijnd toegelaten op de camping, niet in de vakantiewoningen, niet in de vakantieappartementen, én niet in de vakantiechalets. Roken is in alle verhuuraccommodaties verboden. Bij overtredingen tegen huisdieren of roken worden extra schoonmaakkosten aangerekend.

 3. Eventuele beschadigingen, tijdens het verblijf zoekgeraakte artikelen, ongeacht of deze schade en/of verlies het gevolg is van nalatigheid of daden van uzelf of van derden dienen vergoed te worden en mogen rechtstreeks van de borg afgehouden worden.

 4. Als U annuleert brengt dit voor ons verliezen met zich mee, die wij U dienen door te rekenen;

 • tot 8 weken voor aankomst 25% van de huurprijs met een minimum van € 275.

 • tussen 8 weken en 4 weken voor aankomst 50% van de huurprijs, met een minimum van € 275.

 • tussen 4 weken en de aankomst 100% van de huurprijs.

 1. Het voorschot min voorgaande verliezen zullen slechts terugbetaald worden in uitzonderlijke gevallen, zoals overlijden of hospitalisatie, na inbreng van een geldig attest en na grondig onderzoek hiervan.

 2. Wanneer U uw verblijf dient te onderbreken, blijft de volledige huurprijs verschuldigd.

 3. Bij het verlaten doet de huurder enkele lichte werkzaamheden zoals de afwas, afnemen en opvouwen van bedlinnen en dekens, alles opruimen en ledigen van vuilnisemmers in de respectievelijke containers. De gehuurde verblijven worden netjes achtergelaten en eventuele schade wordt aan de receptie gemeld.

 4. Onze diensten zullen de verblijven grondig controleren bij het verlaten ervan.

 5. Het zich niet houden aan de algemene reglementen en richtlijnen kan verwijdering tot gevolg hebben, zonder dat de huursom of een gedeelte daarvan terugbetaald wordt.

 6. Geen verantwoordelijkheid wordt aanvaard voor;

  Verlies, diefstal, schade, lichamelijk letsel of ongevallen veroorzaakt aan personen of goederen, tijdens of ten gevolge van een verblijf bij ons.

  Voor het onklaar of buiten gebruik raken van technische apparaten en het uitvallen of sluiten van voorzieningen.

 7. Ondanks onze zorg is het toch mogelijk dat U een klacht heeft. Om ons in de mogelijkheid te stellen om dit zo snel mogelijk op te lossen, vragen wij U deze klacht onmiddellijk te melden. Mocht deze oplossing U geen voldoening schenken, dan kan U uiterlijk 8 dagen na uw vertrekdatum dit schriftelijk melden aan onze directie.

 8. Iedereen die reserveert aanvaardt deze algemene voorwaarden en onze richtlijnen.

 9. Reservering : via de website, daarna wordt er een aanbetaling gedaan. Eén maand voor aankomst dient u het saldo te vereffenen. Reserveer tijdig. Bij reservatie dient een voorschot van € 275 betaald te worden voor een huuraccommodatie. Voor de camping bedraagt het voorschot € 250. Vermeld steeds uw reserveringscode!

 10. Het voorschot dient binnen de acht dagen na boeking betaald te worden. Het saldo van het huurbedrag voor de vakantieappartementen, de vakantiechalets of de vakantiewoningen dient, zonder voorafgaande verwittiging van de verhuurder, een maand voor aankomst te zijn vereffend, zo niet behouden we ons het recht om het verblijf verder te verhuren zonder, zelfs gedeeltelijke, teruggave van voorschotten. Eventuele bankkosten zijn ten laste van de klant.

 11. Voor Recreatieoord Wilhelm Tell nv kan u dit bedrag overmaken aan IBAN: BE18 3350 2802 5265 en BIC: BBRUBEBB.

 12. Voor Camping Zavelbos nv kan u dit bedrag overmaken aan IBAN: BE87 3350 2289 6894 en BIC: BBRUBEBB.

 13. Voor Camping De Binnenvaart nv kan u dit bedrag overmaken aan IBAN: BE98 3630 4535 2893 en BIC: BBRUBEBB.

 14. Kennelijke drukfouten binden Recreatieoord Wilhelm Tell nv, Camping Zavelbos nv en Camping De Binnenvaart nv niet.

Camping De Binnenvaart