Check prijzen en beschikbaarheid

Zoek & boek

De mooiste plek van Belgisch Limburg

Midden in Nationaal Park Hoge Kempen

Als natuurliefhebber bent u helemaal op uw plek op camping Zavelbos. Verscholen in de bossen vindt u onze mooie kampeerplaatsen, jaarplaatsen en vakantiewoningen. Maar ook gezinnen met kinderen, wandelaars, fietsers, visliefhebbers en uw viervoeter zullen het hier enorm naar de zin hebben!

Kamperen in het groen

Midden in een 2000 ha natuurgebied

Voor gezinnen met kinderen & senioren

De camping is weer open!

08-02-2021

Eindelijk mag onze camping weer open en daar zijn we natuurlijk heel blij mee! U bent van harte welkom voor een vakantie. De sanitairgebouwen en de receptie zijn open, de overige faciliteiten op de camping zijn nog gesloten.

Wij wensen u een goede gezondheid en hopen u snel weer te mogen begroeten op onze camping.

Uw eigen stukje Belgisch Limburg

Bent u op zoek naar een jaarplaats waar u het hele jaar rond kunt ontspannen? Onze ruime staanplaatsen zijn voorzien van elektriciteit, water, gasaansluiting, TV-aansluiting en WiFi. De ligging in 2000 hectare natuur met oneindig veel autovrije fiets-en wandelpaden maken uw staanplaats tot een toplocatie!

Op onze jaarplaatsen kunt u zelf een nieuw of bestaand chalet plaatsen. Wij adviseren u ook graag over een nieuw aan te schaffen chalet of stacaravan. Bent u nieuwsgierig naar onze staanplaatsen? Kom dan vrijblijvend eens langs!

  1. Bel met tel. +32 (0) 89 75 81 46
  2. Of mail naar zavelbos@limburgcampings.be
Camping Zavelbos