Camping Zavelbos heeft veel in petto voor kids, gezinnen en ouderen
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Welkom

Camping Zavelbos is genesteld tussen bossen en vennen in een natuurgebied van 2000 ha. Een unieke plek voor natuurliefhebbers en gasten die van rust houden. Op slechts 6 km afstand mag u gratis gebruik maken van het waterparadijs Wilhelm Tell.

Camping Zavelbos heeft veel in petto voor zowel kinderen, jonge gezinnen als ouderen. Ongeacht of u op zoek bent naar rust, sensatie of cultuur: Camping Zavelbos biedt tal van recreatiemogelijkheden. U beleeft een vakantie zonder zorgen in onze vakantiewoningen of op onze ruime camping. Bovendien is er in de directe omgeving een waaier aan uitstapmogelijkheden voor de liefhebbers van cultuur, sensatie en sport.

Ontspannen met groen en water

De ongedwongen sfeer en het kindvriendelijke karakter zorgen ervoor dat u een prettige tijd beleeft op onze camping. U kunt elke dag opnieuw het duinengebied verkennen door middel van de vele mooie fiets- en wandelroutes of gewoon lekker luieren en tot rust komen op de camping met de mooie visvijver. Op 5 km afstand vindt u het Nationaal Park Hoge Kempen (6000 ha) en de Duinengordel voor nog meer uitstappen in de ongerepte natuur.