Goed uitgeruste vakantiewoningen voor gezinnen en groepen Goed uitgeruste vakantiewoningen voor gezinnen en groepen Goed uitgeruste vakantiewoningen voor gezinnen en groepen Goed uitgeruste vakantiewoningen voor gezinnen en groepen Goed uitgeruste vakantiewoningen voor gezinnen en groepen
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Vakantiewoningen

Bij Zavelbos kunt u goed uitgeruste vakantiewoningen huren.

Eén vakantiewoning (ruim 50m², 5 personen) met één parkeerplaats bij de vakantiewoning.
Woonkamer met zit- en eethoek, kitchenette met koelkast, microwave, 4-pits gasfornuis, afzuigkap en vaatafwasmachine. Keukengerei is voldoende aanwezig voor 5 personen. De tv is aangesloten op het kabelnet. Wi-Fi is gratis beschikbaar. Op het gelijkvloers kunt u rechtstreeks vanuit de woonkamer naar uw privé-terras met tuinmeubilair.

Goed uitgeruste vakantiewoningen
voor gezinnen en groepen

Op de eerste etage heeft u twee slaapkamers met 2x éénpersoonsbedden. Naast de slaapkamers is er een extra éénpersoonsbed beschikbaar. Het mooi verzorgde sanitair bestaat uit een douche, wastafel met koud en warm water en een toilet. In iedere vakantiewoning is er een koffiezetapparaat aanwezig. De vakantiewoningen liggen per twee tegen elkaar met een dubbele scheidingsdeur. Hierdoor kunnen families tot 10 personen twee vakantiewoningen huren als groepsaccommodatie.