Camping Zavelbos is kamperen in het groen Camping Zavelbos is kamperen in het groen Camping Zavelbos is kamperen in het groen Camping Zavelbos is kamperen in het groen Camping Zavelbos is kamperen in het groen Camping Zavelbos is kamperen in het groen Camping Zavelbos is kamperen in het groen Camping Zavelbos is kamperen in het groen Camping Zavelbos is kamperen in het groen Camping Zavelbos is kamperen in het groen Camping Zavelbos is kamperen in het groen Camping Zavelbos is kamperen in het groen Camping Zavelbos is kamperen in het groen Camping Zavelbos is kamperen in het groen Camping Zavelbos is kamperen in het groen Camping Zavelbos is kamperen in het groen Camping Zavelbos is kamperen in het groen Camping Zavelbos is kamperen in het groen
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Camping

Camping Zavelbos is de ideale camping voor natuurliefhebbende gasten die van rust houden. Toeristen die willen kamperen in het groen komen hier ruimschoots aan hun trekken. Er is een grote visvijver waar hengelaars hun hartje kunnen ophalen. De kleinsten kunnen zich amuseren in onze speeltuin.
Tafeltennis en petanque behoren ook tot de mogelijkheden.

Camping Zavelbos is kamperen in het groen

De camping is uitgerust met ruime camper- en toeristenplaatsen. Alle plaatsen zijn voorzien van elektriciteit, water en tv-aansluiting. Voor alle klanten is gratis WiFi voorzien. Tot uw beschikking staan ook volledig vernieuwd sanitair en een grote wasruimte. Ook de lekkerbekken worden bediend in onze taverne waar heerlijke gerechten geserveerd worden of in onze frituursnackbar met kleine maaltijden.