Check prijzen en beschikbaarheid

Zoek & boek

Waterparadijs Belgisch Limburg

Goed of slecht weer? Bij ons beleeft u elke dag heel erg veel waterplezier. Spelen, spetteren, zwemmen of gewoon even lekker ontspannen... U en uw kinderen krijgen er maar geen genoeg van. Ontdek hieronder welke spetterende faciliteiten ons waterparadijs heeft!

Ook voor een heerlijk dagje zwemmen!

Ook als u niet bij ons op het park verblijft, bent u van harte welkom in ons waterparadijs. Kom een heerlijk dagje zwemmen en geniet in ons binnen- en/of buitenbad! Het familie “waterparadijs” maakt deel uit van de familiecamping. Jeugd (-21 jaar) en kinderen onder toezicht én begeleiding van hun ouders zijn van harte welkom. Erkende jeugdverenigingen in uniform én onder toezicht kunnen vooraf reserveren voor hun bezoek. Groepen jongeren zonder begeleiding van hun ouders zijn niet toegestaan in de familiezwembaden.

Bekijk hier de tarieven

 Wilhelm Tell buitenbad

Kom zwemmen in ons binnen- of buitenbad!

Is het regenachtig, buiten aan de frisse kant of wilt u gewoon even lekker ontspannen? Neem een duik in ons verwarmde binnenbad en kom even tot uw welverdiende rust in de whirlpool... Heerlijk!

Binnenbad Belgisch Limburg

Dolle pret in het buitenbad

Tussen 1 juli en 31 augustus is het dolle pret in ons waterparadijs! Waar te beginnen? Wat is er veel te beleven in en om het buitenbad. Spetteren, spelen, glijden, stroomversnellingen, een waterspeeltuin... Kom het ook beleven!

Wat u buiten kunt vinden aan waterplezier?

  1. Waterspeeltuin
  2. Buitenzwembad
  3. Golfslagbad
  4. Waterglijbaan
  5. Snelstromende rivier
  6. Waterkanon
  7. Fonteinen

 

Maar ook lekker eten & drinken, spelen en zonnen

Even bijkomen van al het gespetter? Naast het buitenbad vindt u een ruime zonneweide en grote terrassen waar u gezellig wat kunt eten & drinken. Deze hebben een mooi uitzicht op het zwemparadijs. Maar ook de leuke speeltuin naast het buitenbad zorgt voor heel veel speelplezier bij alle kinderen!

Zwembad Wilhelm Tell

Speeltuin Belgisch Limburg

 

Recreatieoord Wilhelm Tell