Bij Recreatieoord Wilhelm Tell kan je kamperen in alle rust en comfort Bij Recreatieoord Wilhelm Tell kan je kamperen in alle rust en comfort Bij Recreatieoord Wilhelm Tell kan je kamperen in alle rust en comfort Bij Recreatieoord Wilhelm Tell kan je kamperen in alle rust en comfort Bij Recreatieoord Wilhelm Tell kan je kamperen in alle rust en comfort Bij Recreatieoord Wilhelm Tell kan je kamperen in alle rust en comfort Bij Recreatieoord Wilhelm Tell kan je kamperen in alle rust en comfort Bij Recreatieoord Wilhelm Tell kan je kamperen in alle rust en comfort Bij Recreatieoord Wilhelm Tell kan je kamperen in alle rust en comfort Bij Recreatieoord Wilhelm Tell kan je kamperen in alle rust en comfort
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Kamperen

Bij Recreatieoord Wilhelm Tell kan je kamperen in alle rust en comfort. De staanplaatsen zijn voorzien van water, riolering, elektriciteit, T.V.-distributie en hebben een oppervlakte van minimum 100 m². Het sanitair is uitgerust met warm water, hier vind je tevens de wasserette. Het gehele terrein is ’s nachts bewaakt en verlicht. Als gast mag je van al onze attracties gratis gebruik maken. Kleine honden zijn aangelijnd toegelaten mits ze de rust niet verstoren.

Volledig tot rust komen midden in het groen

De meeste plaatsen zijn omgeven door een gevarieerde begroeiing. Voor de toeristische kampeerder is er de keuze tussen de staanplaatsen of de trekkersweide (80-100 m²). Het bijzettentje en de auto mogen op uw plaats indien dat mogelijk is.

Kamperen bij Wilhelm Tell staat garant voor een topvakantie voor kinderen, jonge gezinnen, natuurliefhebbers of wandelaars. U kunt volledig tot rust komen midden in het groen. Dankzij de centrale ligging in Limburg zijn er tal van uitstappen mogelijk voor cultuurliefhebbers, wandelaars, fietsers en vakantiegangers die op zoek zijn naar ontspanning, sensatie of opwinding.