Kamperen op de mooiste plekken van Belgisch Limburg

Vakantieparken Belgie

 Vakantie vieren kan op vele manieren en op vele plekken, maar niets is zo fijn als Belgisch Limburg! Limburg Campings beschikt over 3 vakantieparken in België, midden in de prachtige natuur. De perfecte plek om helemaal tot rust te komen! Kies voor een verblijf met een waterparadijs, een magische plek tussen de bossen, of gelegen aan een grote natuurlijk plas voor de waterliefhebbers. 

 

Prachtige vakantieparken in België

Limburg Campings beschikt over een aantal schitterende vakantieparken, elk met een uniek karakter! Wanneer de kleine kinderen mee gaan, is Camping Wilhelm Tell uitermate geschikt voor een leuke vakantie. Hij staat namelijk bekend als een echte familiecamping! Met een enorm waterparadijs, speeltuinen, een recreatieprogramma en horeca, is er genoeg te doen en beleven. Daarnaast biedt de camping een perfecte uitvalsbasis voor een leuke wandeling in de omgeving. Wat een heerlijke vakantie wordt dat!

Voor de natuurliefhebbers is er Camping Zavelbos. Gelegen tussen de bossen en vennen, krijgt deze camping een overvloed aan charme en karakter. Met ruime kampeerplaatsen, luxe vakantiewoningen en mooie staanplaatsen, is er voor iedereen plek tussen het water en groen! Wandelaars, fietsers, vissers en zelfs uw trouwe viervoeters zullen het hier enorm naar hun zin hebben!

Waterratten en zonaanbidders zullen zich helemaal thuis voelen op Camping De Binnenvaart. Gelegen aan een natuurlijke plas, biedt deze camping alle mogelijkheden voor watersport. Zeilen met een klein bootje, met een groep kanoën, of misschien gewoon lekker zonnen op het zandstrand. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Kies uw favoriete camping!

Waterparadijs Vakantieparken België

Vakantieparken België

Langdurig genieten met staanplaatsen

Wij snappen dat u geen genoeg kan krijgen van een vakantie op één van onze campings, daarom kunt u ook kiezen voor een staanplaats! Zelf bepalen wanneer u op vakantie gaat, geen rekening hoeven te houden met het weer en altijd op hetzelfde vertrouwde plekje! Het hele jaar door genieten van de rust en ruimte, even ontsnappen uit de drukte van de stad en de natuur te zien veranderen per seizoen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden en meer informatie indien gewenst. Wij helpen u graag verder bij het kiezen van de perfecte staanplaats voor u!

Bekijk onze staanplaatsen

Ontspannen in een prachtige omgeving

Met een vakantie in Belgisch Limburg, krijg je veel terug! Diepe valleien, golvende heuvels, talrijke bossen, mooi duingebieden en schiterende natuurgebieden.. er is zoveel te ontdekken! Ga ik langs bij één van de bruisende steden en maak kennis met de bourgondische levensstijl die zo kenmerkend is voor de regio. Vriendelijke levensgenieters met een goed gevoel voor humor!

Ontdek de omgeving

Limburg Campings