Kamperen op de mooiste plekken van Belgisch Limburg

Vakantiepark Limburg

Het is weer zover, tijd om op vakantie te gaan! Even heerlijk ontspannen op een mooi vakantiepark met uitstekende faciliteiten en een prachtige omgeving. Geniet aan het water, tussen de bossen of zorg voor een spetterend succes met een heus waterparadijs! Een oase van rust, maar ook genoeg te doen en beleven op de vakantieparken van Limburg Campings.

 

Kies uw favoriete vakantiepark

Limburg Campings biedt 3 prachtige vakantieparken aan, elk met een uniek karakter en leuke voorzieningen. Of u op vakantie gaat met de familie, op zoek bent naar een vakantiepark voor watersporters, of juist optimaal geniet van een verblijf tussen de bossen. Waar u ook naar op zoek bent, u vindt het bij Limburg Campings. Camping Wilhelm Tell is een echte familiecamping met een groot waterparadijs, speeltuin, recreatieprogramma en horeca voor een lekkere snack tussendoor. Daarnaast zullen natuurliefhebbers ook hun ogen uitkijken met schitterende natuurparken in de buurt.  Geen moment te vervelen voor het hele gezin!

Wanneer u behoefte heeft aan de natuur, dan is Camping Zavelbos dé camping voor u. Gelegen tussen de bossen en vennen, heeft de camping een uniek en magisch karakter. Met onder andere een duingebied, visvijver en ongerepte natuur zullen jonge gezinnen en ouders zich hier helemaal op hun plek voelen. U kunt hier kamperen, maar er zijn ook luxe chalets en apartementen te huren!

Voelt u zich helemaal thuis in het water? Kom dan langs bij Camping De Binnenvaart! Deze familiecamping is gelegen aan een grote natuurlijke plas, ideaal voor watersporters! Kanoën met uw vrienden, varen in uw bootje, of gewoon lekker afkoelen in het water. Tevens is er een zandstrand, waar je heerlijk kunt zonnen of indrukwekkende zandkastelen kunt bouwen.

Ontdek onze vakantieparken

Overnachten op een vakantiepark in Limburg

Bij Limburg campings kunt u op vele manieren verblijven. Kies uit één van onze ruime kampeerplaatsen, voorzien van elektra en tv-aansluiting. Zo kunt u gerust uw oplader en televisie meenemen voor als het weer een keertje niet meewerkt. Daarnaast zijn er ook nog speciale camperplaatsen, voor als u ons met de camper komt bezoeken. Deze plekken hebben een verharde ondergrond en ruimte naast de camper om heerlijk van het zonnetje te genieten. Wilt u liever iets meer luxe? Kies dan voor het huren van een accommodatie, zoals een chalet of appartement. Zo bent u van alle gemakken voorzien, maar ervaart u toch het echte kampeergevoel!

Vakantiepark Limburg

Staanplaatsen op vakantiepark in Limburg

Krijgt u geen genoeg van dat heerlijke campingleven? Kies dan voor een staanplaats bij één van onze campings! Zo kunt u zelf bepalen wanneer u op vakantie gaat, hoeft u geen rekening te houden met het weer en bent u altijd verzekerd van hetzelfde plekje. De staanplaatsen zijn voorzien van water, riolering, elektriciteit, kabel-TV, telefoon, gasaansluiting en Wifi. Zo ervaart u het échte kampeergevoel, maar met de luxe van thuis. Een betere vakantie kunt u zich niet wensen!

Bekijk de staanplaatsen

Limburg op z'n mooist

Limburg kenmerkt zich door golvende heuvels, diepe valleien, talrijke bossen en vennen, mooie rivieren en kreekjes, maar vooral ook vriendelijkheid van de bewoners! Deze levensgenieters ademen de bourgondische levensstijl en zullen uw indruk van Belgisch Limburg nog positiever maken!

Ontdek Limburg

Limburg Campings