Vakantiehuisjes - Limburg Campings biedt de ideale formule
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Vakantiehuisjes

Vakantiehuisjes - Limburg Campings biedt de ideale formule

Limburg Campings biedt talloze mogelijkheden voor het huren van vakantiehuisjes.
In ons recreatieoord Wilhelm Tell vindt u comfortabele vakantieappartementen voorzien van alle hedendaagse faciliteiten. Op camping Zavelbos bieden we vakantiehuisjes met zit- en eethoek, kitchenette met koelkast, microwave, 4-pits gasfornuis, afzuigkap en vaatafwasmachine.

Vakantiehuisjes zijn ideaal voor grote gezinnen of groepen. Vanuit de villa of de chalets kunt u rechtstreeks de natuur in. De vele wandel- en fietsroutes maken samen met alle andere attracties uw vakantie compleet. Dakzij de centrale ligging van Limburg Campings in Limburg komt iedereen aan zijn trekken. Dankzij de vele wandel- en fietsroutes, de nabijheid van historische stadjes en de ontelbare attracties zal niemand zich vervelen.

Vakantiehuisjes huren voor een geslaagde vakantie

Wanneer u op zoek bent naar een groene en gezinsvriendelijke omgeving is Limburg Campings de plaats bij uitstek. Ons vakantiewoningen lenen zich perfect voor vakantiegangers die het campingvirus niet in het bloed hebben maar toch willen vertoeven in een rustige en groene omgeving. Zo kunt u genieten van alle faciliteiten van Recreatieoord Wilhelm Tell, Zavelbos en De Binnenvaart.
Raadpleeg de tarieven voor onze vakantiehuisjes, appartementen en onze chalets.