Kamperen op de mooiste plekken van Belgisch Limburg

Staplek camping

Vakantie vieren bij Limburg Campings is optimaal genieten van het bourgondische leven. Met een staplek op één van onze campings, kunt u het hele jaar genieten van de rust en ontspanning die u van een vakantie kunt verwachten! De ruim opgezette plaatsen geven veel privacy en rust, terwijl u nooit ver hoeft te lopen voor de uitstekende voorzieningen. Onze premium campings zijn van hoge kwaliteit en wij zullen uw verblijf zo prettig mogelijk maken op onze camping in Belgisch Limburg!

Ruime staplek met luxe!

Een staplek bij Limburg Campings betekent dat u vakantie viert op ruim opgezette plekken op een premium camping. Onze campings liggen bovendien op een prachtige locatie, midden in de natuur. Perfect voor wandelingen, fietstochten, of leuke uitstapjes met het hele gezin. Na een drukke dag wilt u natuurlijk uitrusten bij uw jaarplaats en genieten van de luxe van thuis. Dat kan allemaal bij Limburg Campings! Met een jaarplaats krijgt u namelijk de volgende voorzieningen:

  1. 100 - 140m2
  2. Water
  3. Riolering
  4. Elektriciteit
  5. Kabel televisie
  6. Telefoon
  7. Gasaansluiting
  8. Wi-Fi

U zult niks tekortkomen met een verblijf in een stacaravan of chalet. Wij helpen u graag bij het realiseren van een tweede huis, zodat u zelf kunt bepalen wanneer u op vakantie gaat. Kies voor een impulsief weekendje weg, of verblijf het hele jaar en zie de natuur veranderen per seizoen!

Bekijk onze staplekken

Ontdek onze parken

Of u nu op zoek bent naar een familiecamping vol met waterplezier, een camping midden in de natuur, of juist met uw bootje wilt varen, bij Limburg Campings is er voor ieder wat wils.

Recreatieoord Wilhelm Tell is een camping voor het hele gezin, met onder andere een binnen- en buitenzwembad, animatieteam en mega speeltuin. Lekker zwemmen en waterkunsten laten zien, om tussendoor een frietje eten bij de snackbar!

Camping Zavelbos bevindt zich in een groene en waterrijke omgeving. De camping ligt midden in een natuurgebied van 2000 hectare, dus er valt genoeg te ontdekken. Hier zult u een oase van rust ervaren en u kunt zelfs een hengeltje uitwerpen bij onze eigen visvijver! Op deze sfeervolle camping is zelfs uw trouwe viervoeter van harte welkom. Vakantie vier je namelijk met het héle gezin!

Heeft u een eigen bootje, of wilt u graag lekker zonnen op het strand? Bij Camping De Binnenvaart kan dit allemaal! Gelegen aan een natuurlijke plas van 20 hectare, heeft u hier alle ruimte om te gaan varen, kanoën, zwemmen of actief te watersporten. Daarbovenop geniet u van het aanliggende zandstrand  waar u wegdroomt in een boek, terwijl uw kinderen prachtige zandkastelen bouwen!

Kies uw favoriete camping!

Limburg Campings