Kamperen op de mooiste plekken van Belgisch Limburg

Staanplaats camping

Een jaar lang genieten van een vakantie, wie wil dat nou niet? Bij Limburg Campings beschikken al onze parken over mooie staanplaatsen die van alle gemakken zijn voorzien. Ze zijn ruim opgezet waardoor u geniet van rust en privacy, terwijl u door de gunstige ligging nooit ver hoeft te lopen! Bovendien maken onze uitstekende faciliteiten en de prachtige omgeving uw vakantie in Belgisch Limburg compleet!

Unieke premium parken!

Limburg Campings beschikt over 3 prachtige parken, allemaal met hun eigen karakter en unieke kenmerken. Een echte familiecamping, een park voor waterliefhebbers, of een park midden in de natuur. Er is voor ieder wat wils! Elk park is verzekerd van de premium kwaliteit die u van ons gewend bent. 

Neem Wilhelm Tell, de perfecte plek voor een vakantie met uw kinderen. Ga voor een spetterend succes in één van de zwembaden, doe mee met leuke activiteiten van het animatieteam, of ga lekker klimmen en klauteren in de mega speeltuin. De kinderen zullen zich geen moment vervelen!

Voor natuurliefhebbers voelt Camping Zavelbos als de zevende hemel met de schitterende natuur die het park omringd. Gelegen in de duinengordel, krijg je met een verblijf op Camping Zavelbos ruim 3000 hectare heide- en boslandschap! Ontspannende wandelingen in de ochtend en avontuurlijke fietstochten door de kleurrijke landschappen. Op de camping zelf is een visvijver aanwezig om een hengeltje uit te werpen met een drankje erbij. Dat is nog eens optimaal genieten van je vakantie!

Bent u een echte waterrat? Gelegen aan een natuurlijke waterplas van ruim 20 hectare, biedt Camping De Binnenvaart alles voor een geslaagde vakantie. Zandkastelen bouwen op het aanliggende strand, met je vrienden kanoën, of lekker op het water met uw eigen boot. Bovendien zijn er talloze natuurreservaten te vinden rondom Camping De Binnenvaart. Echte pareltjes voor wandelaars, fietsers, of om te varen.

Ontdek onze parken!

Staanplaatsen Limburg Campings

Staanplaatsen met uitstekende voorzieningen!

De staanplaatsen bij Limburg Campings zijn ruim opgezet voor veel privacy en rust wanneer u dat wilt. Ze zijn voorzien van elektriciteit, water, gasaansluiting, tv-aansluiting en WiFi. Daarnaast kunnen ze per park nog iets verschillen qua grootte en extra mogelijkheden voor elektriciteit. Kies uw favoriete park en boek een jaarplaats voor langdurig genieten op één van de premium Limburg Campings!

Ontdek onze staanplaatsen

Limburg Campings