Kamperen op de mooiste plekken van Belgisch Limburg

Leuke kerstmarkten in Belgisch-Limburg

Geplaatst: 15-11-2023

Een kerstmarkt bezoeken in Belgisch Limburg is en blijft altijd een van de leukste uitjes. Er zijn zoveel kerstmarkten, de keuze is reuze! Om u alvast in de kerstsfeer te brengen, hebben we de leukste en gezelligste kerstmarkten in Belgisch Limburg voor u verzameld.

Wilt u uw kerstmarktbezoek combineren met een overnachting? Op een van de Limburg Campings zijn kampeerplaatsen, chalets en vakantie-appartementen beschikbaar.

De leukste kerstmarktjes om te bezoeken in Belgisch-Limburg

Een kerstmarkt in Belgisch-Limburg bezoeken? Dit zijn de leukste kerstmarkten in Belgisch-Limburg:

Kerstmarkt Genk

  • Data: 14/12/23 - 31/12/23
  • De kerstmarkt biedt tal van kraampjes met handgemaakte cadeaus, lekkernijen en warme dranken om van te genieten in een sfeervolle kerstsfeer. Er zijn vaak ook leuke activiteiten voor kinderen en families.

Hasselt Winterland

  • Data: 17/11/23 - 07/01/24
  • Hasselt Winterland is een van de meest populaire kerstmarkten in Belgisch-Limburg. Het biedt een sfeervolle kerstmarkt, een grote schaatsbaan en tal van kraampjes met ambachtelijke producten en lekkernijen.

Sint-Truiden Kerstmarkt

  • Data: 06/12/23 - 09/12/23
  • De kerstmarkt van Sint-Truiden staat bekend om zijn prachtig versierde Grote Markt. Hier vindt u kraampjes met handgemaakte cadeaus, lekkernijen en veel kerstvermaak.

 

Kerstmarkt bezoeken en overnachten op een van de Limburg Campings

 

Combineer uw bezoek aan een kerstmarkt in Belgisch-Limburg met een van de Limburg Campings. 

 

Nieuws overzicht

Limburg Campings