Kamperen op de mooiste plekken van Belgisch Limburg

De herfstvakantie komt eraan!

Geplaatst: 13-10-2023

De herfstvakantie is een bijzondere tijd van het jaar waarin de natuur verandert van kleur. In België is de provincie Limburg de perfecte plek om van dit seizoen te genieten.

Of u nu op zoek bent naar een rustige vakantie, avontuurlijke activiteiten voor de kinderen of gewoon wilt ontspannen aan het water, de Limburg Campings hebben voor iedereen iets te bieden.

Ontdek onze campings

Herfstvakantie vieren in Belgisch Limburg

Voor liefhebbers van de natuur is Belgisch Limburg een waar paradijs. Met uitgestrekte bossen, charmante dorpjes en prachtige wandelpaden is deze regio ideaal voor natuurliefhebbers. En wat is een betere manier om van de natuur te genieten dan door te verblijven op een van onze topcampings in de omgeving?

Ontspannen op Camping Zavelbos

Camping Zavelbos biedt een rustige en natuurlijke campingervaring in het hart van de Limburgse bossen. Ruime kampeerplaatsen in het midden van de natuur maken dit de ideale plek voor herfstwandelingen- en fietstochten in het bos. Verblijft u op Camping Zavelbos? Dan bevindt u zich al in Nationaal Park Hoge Kempen. We zitten er middenin!

Aan het water bij Camping De Binnenvaart

Gelegen aan een groot natuurmeer, biedt deze camping tal van mogelijkheden voor watersport, vissen en ontspanning. Ga er met een bootje op uit en zie de mooiste herfstkleuren vanuit uw bootje.

Recreatieoord Wilhelm Tell - de leukste kindercamping

Recreatieoord Wilhelm Tell staat bekend als de leukste kindercamping van Belgisch Limburg en biedt tal van activiteiten en entertainment voor kinderen. Van speeltuinen en animatie tot zwembaden, er is genoeg te doen om de kleintjes bezig te houden terwijl ouders ontspannen en genieten van een ontspannen herfstvakantie.

Leuke herfstactiviteiten

  1. Herfstwandelingen: De herfst is het perfecte seizoen om te wandelen en te genieten van de prachtige kleuren van de bladeren. Limburg heeft een uitgebreid netwerk van wandelpaden die u door de mooiste herfstlandschappen leidt. Vergeet niet uw camera mee te nemen om de mooiste herfstkleuren te fotograferen.

  2. Paddenstoelen plukken: Limburg staat bekend om zijn vele paddenstoelen. Ga op pad met een ervaren gids en ontdek de geheimen van het paddenstoelenrijk. Lees alles over 'op Paddenstoelentocht in de herfst'.

  3. Bezoek aan fruitgaarden: In de herfst zijn de fruitgaarden van Limburg op hun mooist. Breng een bezoek aan een lokale fruitboerderij en pluk uw eigen appels, peren of pruimen. 

De herfst is een superleuke periode om eropuit te gaan. Zien we u deze herfst?

Herfstvakantie boeken

Herfstvakantie België 2023

Wallonië: Maandag 23 oktober - zondag 5 november 2023
Vlaanderen: Maandag 30 oktober - zondag 5 november

Herfstvakantie Nederland 2023

Regio Noord: 21 - 29 oktober 2023
Regio Midden: 14 - 22 oktober 2023
Regio Zuid: 14 - 22 oktober 2023

Nieuws overzicht

Limburg Campings