Kamperen op de mooiste plekken van Belgisch Limburg

Kindercamping Belgie

Eindelijk is het zover.. op vakantie met het hele gezin! Na maandenlang werken en de drukte van de stad, eindelijk even heerlijk ontspannen. Dan is het van belang dat ook de kinderen het naar hun zin hebben. Bij Limburg Campings zijn er ontzettend veel voorzieningen, met name ook voor de kinderen! Lekker zwemmen in het waterparadijs, meedoen met de activiteiten van het recreatieprogramma, of klimmen in de speeltuin. Een echte familiecamping met alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie met het gezin.

Overnachten op een kindercamping in België

Wanneer u op vakantie gaat naar één van onze campings, kunt u op verschillende manieren overnachten. Voor het échte kampeergevoel kiest u natuurlijk voor een ruim opgezette kampeerplaats, voorzien van elektra en tv-aansluiting. Handig voor als u de telefoon wilt opladen, of tv wilt kijken als het weer een keertje niet meewerkt. Komt u met de camper? Dan zijn er speciale camperplaatsen waar u kunt parkeren. Deze plaatsen zijn groot genoeg om ook heerlijk bij uw camper te zitten en weg te dromen in een leuk boek. Wanneer u iets meer luxe wilt, zijn er verschillende accommodaties te huren. Deze zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Geen gedoe met het meenemen van een tent, maar meteen genieten van uw vakantie bij uw chalet of apartement.

Voorzieningen voor jong en oud!

Limburg Campings bestaan uit 3 verschillende vakantieparken, elk met een eigen karakter en sfeer! Allemaal gelegen in het prachtige Belgisch Limburg, met uitstekende faciliteiten en omringd door de natuur. Kies uit de volgende premium campings:

Camping Zavelbos is omringd door groen en water, ideaal voor natuurliefhebbers en jonge gezinnen die op zoek zijn naar rust en ruimte. Gelegen tussen de bomen, krijgt deze camping een magische sfeer en uniek karakter. Bovendien is er in de omgeving veel te beleven op het gebied van cultuur, sport en sensatie!

Watersporters zullen hun ogen uitkijken op Camping De Binnenvaart. Gelegen aan een natuurlijk plas, is er genoeg ruimte om te gaan varen, kanoën of zwemmen. Met het aangelegen zandstrand kunnen de kinderen bovendien indrukwekkende zandkastelen bouwen, terwijl u heerlijk van het zonnetje geniet met een drankje.

Familiecamping Wilhelm Tell is perfect voor gezinnen, families, dagtoerisme en kampen. De kinderen zullen zich hier de hele vakantie vermaken met het waterparadijs, recreatieprogramma en de speeltuin. Gelegen in een groot natuurgebied, is de camping ook een perfecte uitvalsbasis voor een mooie wandel -of fietstocht.

Kies uw favoriete camping!

Kindercamping België

Langdurig genieten op de camping

Wilt u het hele jaar door genieten, of wilt u zelf bepalen wanneer u op vakantie gaat? Kies dan voor een staanplaats bij Limburg Campings. Een impulsief weekendje weg in de lente, of een weekendje fietsen door Belgisch Limburg. U bepaalt zelf wanneer u aankomst en vertrekt. Geen gedoe met het opzetten van uw tent en altijd verzekerd van hetzelfde plekje. Wat een luxe!

De schoonheid van Belgisch Limburg

Belgisch Limburg heeft ontzettend veel te bieden op het gebied van natuur, cultuur en activiteiten. Wandel door de bossen en vennen, fiets door het golvende duingebied, of verken de kleuurrijke heide. Daarnaast zijn er ook leuke steden, waar u kennismaakt met de bourgondische levensstijl en de vriendelijkheid van de mensen. U zult zich hier meteen thuis voelen!

Omgeving ontdekken

Limburg Campings