Kamperen op de mooiste plekken van Belgisch Limburg

Kamperen Belgie

Bij Limburg Campings kunt u heerlijk kamperen en genieten van de welverdiende vakantie. Even met het gezin eropuit, een weekendje weg uw vrienden, of 's nachts uitrusten van een stevige wandeling door de bossen van Belgisch Limburg. Ons premium personeel zal u van harte welkom heten en zorgen dat uw verblijf zo prettig mogelijk is. Met uitstekende voorzieningen en onze unieke locatie komt u in een oase van rust en een zee van ruimte. Kamperen was nog nooit zo leuk!

Kamperen op één van onze campings

Limburg Campings beschikt over , allemaal met uniek karakter en indeling van het park. Natuurliefhebbers, watersporters en families met kleine kinderen zullen zich allemaal thuis voelen op één van onze campings. De 3 campings zijn:

Camping Wilhelm Tell is een echte familiecamping, vol met leuke voorzieningen. Racen van de glijbaan in het waterparadijs, klimmen en klauteren in de speeltuin, of meedoen met allerlei (buiten)activiteiten van het recreatieprogramma. Ook voor wandelaars en fietsers valt er genoeg te doen en beleven. De camping ligt midden in de natuur, in een gevarieerd gebied vol met heide, bossen en moerasgebied. Kortom, genoeg te beleven voor het hele gezin!

Houdt u van de natuur en groen om u heen? Bij Camping Zaverbos bent u omringd door talrijke bossen en vennen. Deze sfeervolle camping ligt verscholen tussen de bomen, wat zorgt voor een bijna magisch verblijf. Hier vindt u veel ongerepte natuur, een duingebied en visvijver. Tevens kunt u als gast op onze camping gebruikmaken van het waterparadijs op Wilhelm Tell. 

Watersporters zullen zich prima vermaken op Camping De Binnenvaart. De camping ligt aan een grote, natuurlijke plas. Groot genoeg om te gaan varen, kanoën, roeien, of lekker zwemmen. Bovendien is hier ook een zandstrand aanwezig om eindelijk dat mooie kleurtje te krijgen! De camping is ook aangesloten aan een groot fietsnetwerk, waardoor u vanuit de camping de mooiste bezienswaardigheden van de omgeving kunt ontdekken. 

Bekijk onze vakantieparken!

Waterparadijs tijdens kamperen in België

Kamperen of huren?

Overnachten op Limburg Campings kan op verschillende manieren. Om het échte kampeergevoel te ervaren, zijn er ruim opgezette kampeerplaatsen die zijn voorzien elektra en tv-aansluiting. Neem dus gerust uw oplader en televisie mee! Voor de vakantiegangers die met de camper komen, zijn er de speciale camperplaatsen. Deze zijn verhard zodat uw camper stabiel staat. De plekken zijn ook ruim genoeg om heerlijk naast uw camper te genieten van het zonnetje!

Als u behoefte heeft aan iets meer luxe, dan zijn er ook leuke accommodaties te huren. Een luxe chalet voor uw gezin, of een mooi en ruim apartement met uw vrienden. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder bij het boeken van uw ideale accommodatie!

Langdurig kamperen in België

Krijgt u geen genoeg van het campingleven? Kom dan langdurig kamperen bij Limburg Campings! Kies uw favoriete staanplaats en geniet het hele jaar door van Belgisch Limburg. Geen gedoe met spullen meenemen of uw tent opzetten, maar meteen genieten bij uw plek zodra u arriveert. U hoeft geen rekening te houden met het weer en bovendien bent u verzekerd van dezelfde plaats, het hele jaar door. Wat een luxe!

Bekijk onze staanplaatsen

Limburg Campings