Kamperen op de mooiste plekken van Belgisch Limburg

Goedkope jaarplaats camping Belgie

Een jaar lang genieten van uw vakantie op een camping in België, met uitstekende voorzieningen en een schitterende natuur. Bij Limburg Campings vindt u het allemaal, hoge kwaliteit campings met veel gezelligheid en sfeer! Onze goedkope jaarplaatsen zijn ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. Alles voor een onvergetelijke en voordelige vakantie voor het hele gezin. 

Goedkope jaarplaatsen op onze campings

Krijgt u geen genoeg van een vakantie in Belgisch Limburg? Met een jaarplaats op één van onze campings kunt u langdurig genieten van het bourgondische leven en helemaal tot rust komen. 

Bij Recreatieoord Wilhelm Tell kunt u uw chalet of stacaravan plaatsen op een ruime plaats midden in de prachtige natuur, even weg van de drukte van de stad. Veel waterplezier in het binnen- en buitenzwembad, een enthousiast animatieteam en nog veel meer voorzieningen voor jong en oud. De jaarplaatsen zijn met oppervlaktes van 100 - 140 m2 ruim opgezet. Verder zijn ze voorzien van water, riolering, elektriciteit, kabel televisie, telefoon, gasaansluiting en Wifi. Midden in de natuur, maar met de luxe van thuis!

Jaarplaatsen Wilhelm Tell

Het hele jaar van het buitenleven genieten kan ook bij Camping Zavelbos. Gelegen tussen de bomen, heeft deze camping een unieke sfeer die bijna magisch aanvoelt! De jaarplaatsen liggen midden in 2000 hectare groen en worden omringd door bos en water. Samen met het uitgebreide wandel- en fietsnetwerk, de visvijver en ruime staanplaatsen, viert u een heerlijke vakantie! De jaarplaatsen zijn 100 - 140 m2 en zijn voorzien van water, riolering, elektriciteit, kabel televisie, telefoon, gasaansluiting en Wifi. Geniet van comfort in een schitterende omgeving.

Jaarplaatsen Camping Zavelbos

Wakker worden aan het water.. dat kan bij Camping De Binnenvaart! Gelegen aan een grote, natuurlijke plas van 20 hectare, zult u zich geen moment vervelen. Rondvaren in uw eigen bootje, lekker kanoën, of gewoon een verfrissende duik nemen. Dat wordt gegarandeerd een spetterend succes! Ook op Camping De Binnenvaart zijn onze jaarplaatsen 100 - 140 m2 en voorzien van water, riolering, elektriciteit, kabel televisie, telefoon, gasaansluiting en Wifi. Waterplezier voor jong en oud met uitstekende faciliteiten op een premium camping!

Jaarplaatsen Camping De Binnenvaart

Omgeving Limburg Campings

Ontdek de prachtige omgeving

Ontdek de mooiste plekjes in Belgisch Limburg! Een dagje uit met de kleintjes naar Plopsaland, cultureel laten verrassen in een mooi museum, of navigeren door de golvende heuvels en uitgestrekte bossen. Daarnaast zijn er ook talloze leuke steden om een terrasje te pakken of om een middagje te shoppen. Kortom, genoeg te beleven in deze prachtige regio!

Belgisch Limburg op z'n mooist!

Limburg Campings