Kamperen op de mooiste plekken van Belgisch Limburg

Een camping bij Hasselt

Een camping bij Hasselt

Op zoek naar een camping in de buurt van Hasselt?

Beoogt u bij Hasselt een camping? Een aangenaam tochtje te voet of per fiets doen in de aangename en mooie Duinengordel of zich te goed doen aan een streepje watersporten (kajakken, kanoën, waterparadijs, vissen) aan het water. In dat geval bent u zonder enige twijfel aan het juiste adres bij een camping gelegen in de buurt van Hasselt!

Een kampeerterrein bij Hasselt

Op zoek naar een kampeerterrein in de omgeving van Hasselt?

Beoogt u bij Hasselt een kampeerterrein? Een sportief of rustig wandeltochtje of fietstochtje doen in de heuvelachtige en fraaie Duinengordel of genieten van een flinke portie waterplezier bij het water. Bij een kampeerterrein gesitueerd in de buurt van Hasselt vindt u ongetwijfeld uw gading!

Een trekkershut bij Hasselt

De ultieme trekkershut in de magnifiekebuurt van Hasselt

in de omgeving van Hasselt aan het zoeken naar een heerlijke vakantie in een trekkershut? Op een van onze aangename campings in de buurt van Hasselt vindt u zonder twijfel een trekkershut naar uw smaak. Zowel in de winter als in de zomer resideren in het groen en aan het water, genieten van het waterparadijs, vissen, kajakken of simpelweg heerlijk wandel- of fietstochten ondernemen in de fraaie Duinengordel. Bij onze kampeerplaatsen nabij Hasselt vindt u absoluut een trekkershut die aan uw eisenvoldoet!

Een recreatiepark bij Hasselt

Op zoek naar een recreatiepark in de buurt van Hasselt?

Zoekt u nabij Hasselt een recreatiepark? Een rustig of sportief wandeltochtje of fietstochtje maken in de aangename en mooie Duinengordel of genieten van een beetje watersport (kajakken, kanoën, waterparadijs, vissen) aan het water. In dat geval bent u ongetwijfeld aan het juiste adres bij een recreatiepark in de buurt van Hasselt!

Een stacaravan bij Hasselt

De gedroomde stacaravan in de mooiebuurt van Hasselt

Een ronduit onovertroffen logement in een stacaravan bij Hasselt? Op één van onze knappe campings in de buurt van Hasselt vindt u absoluut een stacaravan naar uw smaak. Zowel in de winter als in de zomer verblijven in de natuur en bij het water, genieten van het waterparadijs, vissen, kajakken of doodeenvoudig heerlijk fietsen of wandelen in de heuvelachtige Duinengordel. Bij onze campingplaatsen bij Hasselt vindt u zonder twijfel een stacaravan van uw dromen!

Een kampeerlocatie bij Hasselt

Op zoek naar een kampeerlocatie in de buurt van Hasselt?

Bent u aan het zoeken naar een kampeerlocatie in de buurt van Hasselt? Op formidabele manier verpozen in het aangename groen en bij de waterkant aangenaam genieten van het waterparadijs, lekker fietsen of vissen en kajakken in de uitgestrekte en zeer fraaie Duinengordel. Bij een kampeerlocatie nabij Hasselt vindt u ongetwijfeld uw voorkeur!

Een bungalow bij Hasselt

De beste keuze voor een bungalow in de mooie buurt van Hasselt

In de buurt van Hasselt aan het zoeken naar een deugddoende vakantieperiode in een bungalow? Bij één van onze mooie campings bij Hasselt vindt u ongetwijfeld een bungalow naar uw gading. Bij ons in de fantastische setting van Hasselt kunt u het zowel in de winter als in de zomer genieten van watersporten zoals onder andere kajakken of vissen of zeer aangename fietsritjes in de fantastische Duinengordel ondernemen en daarenboven van de goede voorzieningen genieten van een fijne bungalow!

Een kindvriendelijke camping bij Hasselt

Op zoek naar een kindvriendelijke camping in de buurt van Hasselt?

Op zoek naar een kindvriendelijke camping in de omgeving van Hasselt? Een sportief of rustig tochtje met de fiets of te voet ondernemen in de fantastisch mooie Duinengordel of zich amuseren met een flinke portie watersport (waterparadijs, vissen kajakken) aan het water. Dan bent u ongetwijfeld aan het juiste adres bij een kindvriendelijke camping in de buurt van Hasselt!

Een vakantieappartement bij Hasselt

De gedroomde vakantieappartement in de magnifieke omgeving van Hasselt

Een enig en comfortabel verblijf in een vakantieappartement bij Hasselt? Gegarandeerd ontdekt u in de formidabele omgeving van Hasselt op één van onze knappe campingdomeinen wel een vakantieappartement die aan al uw wensen voldoet. Zowel in de zomer als in de winter toeven in de natuur en bij de waterkant, profiteren van het waterparadijs, kanovaren, vissen kajakken of simpelweg heerlijk fietsen in de oogstrelende Duinengordel. Bij onze campings in de omgeving van Hasselt vindt u vast wel een vakantieappartement van uw dromen!

Een vakantiepark bij Hasselt

Op zoek naar een vakantiepark in de omgeving van Hasselt?

Beoogt u bij Hasselt een vakantiepark? Formidabel ontspannen in de groene natuur en naast het water aangenaam genieten van het waterpark, fietsen, kajakken of vissen in de wondermooie Duinengordel. Bij een vakantiepark in de omgeving van Hasselt vindt u absoluut uw voorkeur!

Mooie locatie om te kamperen Hasselt

Op zoek naar interessante locatie om te kamperen bij Hasselt?

Wij stellen u met veel plezier onze schitterende locatie om te kamperen vlakbij Hasselt voor. In een aangename groene setting heerlijk tot rust komen aan de waterkant, wat watersporten (kajakken, vissen) of doodeenvoudig rustig fietsen of rondkuieren. Bij onze locatie om te kamperen gelegen in de buurt van Hasselt vindt u absoluut datgene wat u zoekt!

Een staanplaats bij Hasselt

De perfecte staanplaats in de mooie buurt van Hasselt

Een ronduit uniek logement in een staanplaats bij Hasselt? Bij één van onze comfortabele campings bij Hasselt vindt u ongetwijfeld een staanplaats naar uw zin. het hele jaar vertoeven in de groene natuur en bij het water, genieten van het waterparadijs, kanovaren, vissen kajakken of simpelweg lekker fietsen of wandelen in de heuvelachtige Duinengordel… bij onze kampeerplaatsen in de buurt van Hasselt vindt u zeer zeker een staanplaats van uw dromen!

Een chalet bij Hasselt

De ultieme chalet in de ruime omgeving van Hasselt

Een prachtig verblijf in een chalet bij Hasselt? Bij één van onze formidabele campings in de buurt van Hasselt vindt u absoluut een chalet naar uw voorkeur. Zowel in de zomer als in de winter resideren in de groene natuur en aan het water, genieten van het waterparadijs, kanoën, kajakken, vissen of simpelweg aangenaam fietsen in de knappe Duinengordel. Bij onze campingplaatsen bij Hasselt vindt u ongetwijfeld een chalet die aan uw wensen voldoet!

Een voordelige camping bij Hasselt

Op zoek naar een voordelige camping in de omgeving van Hasselt?

Wenst u nabij Hasselt een voordelige camping? Op geweldige wijze rust vinden in het aangename groen en vlak naast een waterpoel lekker genieten en profiteren van het waterpark, lekker fietsen of vissen en kajakken in de prachtige en uitgestrekte Duinengordel. In dat geval bent u zeker aan het juiste adres bij een voordelige camping in de buurt van Hasselt!

Fantastische caravanparken Hasselt

Op zoek naar bekoorlijke caravanparken bij Hasselt?

Voor een vakantie bij Hasselt in zeer degelijke caravanparken moet u bij ons zijn. In het adembenemende decor en setting aan de Duinengordel, wondermooi gelegen midden in het ongerepte groen ten volle ontspannen of lekker rustig recreatief fietsen, vissen, kajakken of gewoon wandelen. Bij onze caravanparken gelegen in de buurt van Hasselt vindt u zonder enige twijfel datgene wat u zoekt!

Fantastische vakantieparken Hasselt

Op zoek naar interessante vakantieparken bij Hasselt?

Heel graag presenteren wij onze zeer fijne vakantieparken bij Hasselt In een aangename groene omgeving aangenaam ontspannen nabij de waterkant, een beetje watersporten (vissen, kajakken) of doodeenvoudig wat rondwandelen of -fietsen. Op een betere plek dan bij onze camping in de buurt van Hasselt gelegen vakantieparken kunt u in dat geval niet terecht!

Een recreatieterrein bij Hasselt

Op zoek naar een recreatieterrein in de omgeving van Hasselt?

Zoekt u bij Hasselt een recreatieterrein? Formidabel op adem komen in de groene natuur en naast een waterplas lekker genieten en profiteren van het waterpark, vissen, kajakken of gewoon lekker fietsen in de idyllische Duinengordel … Dan bent u ongetwijfeld aan het juiste adres bij een recreatieterrein in de omgeving van Hasselt!

Een verblijfspark bij Hasselt

Op zoek naar een verblijfspark in de omgeving van Hasselt?

Aan het zoeken naar een verblijfspark in de omgeving van Hasselt? Een rustig of sportief fiets- of wandeltochtje doen in de aangename en mooie Duinengordel of zich amuseren met een flinke portie watersport (plezier maken in het waterparadijs, kajakken of vissen) bij het water. In dat geval bent u zonder twijfel aan het correcte adres bij een verblijfspark gelegen in de buurt van Hasselt!

Limburg Campings