voordelige camping bij Zuid-Limburg - Gegarandeerd een topvakantie!
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Een voordelige camping bij Zuid-Limburg

voordelige camping bij Zuid-Limburg - Zeker en vast een topvakantie!

Op zoek naar een voordelige camping in de buurt van Zuid-Limburg?

Zoekt u in de buurt van Zuid-Limburg een voordelige camping? Formidabel rust vinden in het aangename groen en naast de waterkant lekker genieten van het waterparadijs, fietsen, of lekker vissen en kajakken in de wondermooieDuinengordel … Dan bent u zeker aan het juiste adres bij een voordelige camping in de omgeving van Zuid-Limburg!

Contacteer ons

Lees meer

Camping De Binnenvaart… Camping aan het water, niet ver van Zuid-Limburg! 

Deze fijne campingplaats in de uiterst aangename omgeving van Zuid-Limburg is ronduit prachtig gelegen in het groen aan een pure, ongerepte waterplas van 20 hectare. Aangenaam luieren en zonnen op het strand. Wat wens je nog meer? De waterplas biedt met het oog op waterpret zeer veel mogelijkheden: roeien, surfen, kanoën, vaartochten met kleine en grote vaartuigen. Uiteraard is er ook voor de kinderen waterpret op maat aanwezig in een veilige omgeving.

De camping heeft de beschikking over toeristische plaatsen van 140m², over wifi, tv-aansluiting, stromend water, 16A-elektriciteit en riolering op de plaats. De jaarplaatsen van 180m² beschikken zelfs over zeer goede bijkomende 20A-elektriciteit en een individuele gasaansluiting.

Onze kampeerplaats is het hele jaar geopend. De geweldige visvijver op Camping Zavelbos en het waterpark van Recreatieoord Wilhelm Tell staan voor alle gasten vrij tot de beschikking en zijn zeker een bezoekje waard.

Camping Zavelbos: gelegen tussen bossen en vennen

De keurige groene, bosrijke omgeving tussen de vennen in een ongelofelijk groot (2000 hectare) natuurgebied bieden een rustgevend panorama voor Camping Zavelbos. Een fameuze locatie voor natuurfreaks en personen die van kalmte en rust houden. Het waterpretpark Wilhelm Tell, waarvan u volledig gratis gebruik kunt maken, situeert zich op slechts 7 kilometer afstand.

Zowel voor koppels, ouderen, kinderen en gezinnen heeft Camping Zavelbos vanalles aan te bieden. avontuurlijke types, rustzoekers en zelfs cultuurliefhebbers komen dankzij talrijke mogelijkheden tot recreatie totaal aan hun trekken. Geniet in Camping Zavelbos van een zalige zorgenvrije vakantietijd in de vakantiewoningen of de goed geëquipeerde en geriefelijke camping. Bovendien is er in de directe omgeving een grote waaier aan mogelijkheden tot tripjes voor de liefhebbers van sensatie, avontuur, cultuur en sport.

U beleeft op de camping zonder enige twijfel een prettige vakantie in een kindvriendelijke en hartelijke buurt. U kan elke dag opnieuw het duinengebied verkennen dankzij de vele knappe wandel- en fietsroutes of simpelweg lekker luieren en uitrusten op de camping met de prachtige visvijver. Op 5 kilometer rijden vindt u het Nationaal Park Hoge Kempen (6000 ha) en de Duinengordel voor nog extra uitstapjes in de zuiveren en ongerepte natuur.

Wilhelm Tell: in de buurt van Zuid-Limburg, de ideale kampeerplaats

Familiecamping Wilhelm Tell is gelegen in een uitgestrekt natuurpark (I000 ha) en biedt mogelijkheden voor aangename wandeltripjes in een veelzijdig gebied met sparren- en loofbossen, heide en vennen. Stress en drukte zijn heel ver weg bij familiecamping Wilhelm Tell en dat maakt het prima geschikt voor kampen met jongeren, en groeps- en familierecreatie en zelfs voor een dagtrip voor wie even uit de ratrace wil.

Met een oppervlakte van minimaal 100m² zijn de staanplaatsen zeer ruim en daarenboven zijn ze allen voorzien van kabel-tv, water, riolering en elektriciteit.

Het terrein is ‘s nachts bewaakt en verlicht. Indien ze zich kalm houden en aangelijnd blijven, zijn honden toegelaten op het domein. Voor de toeristische kampeerder zijn er toeristische plaatsen (100m²) of jaarplaatsen (tot 140m²). Wanneer mogelijk en gewenst kunnen de wagen en het bijzettentje gerust mee op uw plaats.

Het waterparadijs, de nabijheid van zeer mooie historische steden en toeristische trekpleisters, de verzorgde appartementen en staanplaatsen zorgen voor een droomvakantie voor het hele gezin.

U kan gratis de visvijver van het naburige Camping Zavelbos (op 6km afstand) gebruiken. Ook heeft u toegang tot de knappe natuurlijke plas van Camping De Binnenvaart.

Fijne omgeving in de buurt van Zuid-Limburg

De omgeving rondom Zuid-Limburg is werkelijk fraai. Het ontspannende levensritme, de vele heide, wouden, beekvalleien, de spontane vriendelijkheid, maken van Limburg de perfecte bestemming voor een vakantie. Een ware ‘ranger’ troont u mee op een indrukwekkende tocht door het beroemde Park Hoge Kempen dat niet enkel het meest uitgestrekte natuurpark van het Vlaamse land is, maar volgens kenners ook het fraaiste. Fietsers kunnen zich in het ware fietsparadijs Limburg probleemloos uitleven op de ruim 2000 kilometer lange fietspadenknooppunten op kalme, autoloze fietspaden die door de wondermooie Kempen kronkelen. Door rechtstreekse aansluitingen zitten we midden in dit geweldige netwerk, dat u brengt langs de machtige maas, mijnschachten, terrils, musea,…

Limburg is bekend vanwege zijn toerisme en heerlijke gastronomie. De gezellige terrasjes in de vele leuke dorpen en steden bieden u de befaamde Limburgse keuken. U kan aangename uitstappen ondernemen naar de vele musea of gerenommeerde historische stadjes een bezoekje brengen.

Maar eveneens de ondernemende types die van actie en sport houden komen heel uitgebreid aan hun trekken…. paardrijden en voor de echte snelheidsduivels en lefgozers is ook rondracen op het enige echte circuit van Zolder, skiën, deltavliegen of rotsklimmen een optie… Alle interessante toeristische trekpleisters zijn gemakkelijk te bereiken door de gunstige ligging. Een beknopt overzicht: de pretparken van Walibi en Bobbejaanland, Hasselt (prachtige stad met groot winkelcenter), winkelstad Maasmechelen, grensstad Maastricht het internationaal hoog aangeschreven openluchtmuseum van Bokrijk, Genk met zijn zondagsmart, de Olmense Zoo, Valkenburg, As,…

Kortom: voordelige camping bij Zuid-Limburg, een succesformule!