verblijfspark bij Roermond - Gegarandeerd een topvakantie!
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Een verblijfspark bij Roermond

verblijfspark bij Roermond - Vast en zeker een leuk verblijf

Op zoek naar een verblijfspark in de buurt van Roermond?

Op zoek naar een verblijfspark in de buurt van Roermond? Formidabel verpozen in de groene natuur en vlakbij een waterpoel genieten van het waterpark, fietsen, of lekker vissen en kajakken in de wondermooieDuinengordel … bij een verblijfspark gelegen in de buurt van Roermond vindt u absoluut uw gading!

Contacteer ons

Lees meer

Camping De Binnenvaart… Camping aan het water, niet ver van Roermond! 

De oogverblindende locatie midden in de aangename buurt van Roermond aan een aangename waterpoel in de natuur maken van onze uitstekende camping de meest geschikte plek voor rustzoekers. U vindt hier zelfs een strand waar u overheerlijk kan zonnen en ontspannen. De plas biedt met het oog op waterfun heel veel mogelijkheden: roeien, surfen, kanoën, vaartochten met kleine en grote vaartuigen. Uiteraard is er ook voor de kids waterentertainment op maat voorzien in een goed bewaakte en veilige omgeving.

De camping heeft de beschikking over toeristische plaatsen van 140m², over wifi, tv-aansluiting, stromend water, 16A-elektriciteit en riolering op de plaats. De jaarplaatsen van 180m² beschikken zelfs over bijkomende 20A-elektriciteit en een individuele gasaansluiting.

De campingplaats is het hele jaar geopend. Gasten kunnen daarenboven gebruik maken van het waterpark van het naburige recreatieoord Wilhelm Tell en van de idyllische visvijver van Camping Zavelbos.

Camping Zavelbos: middenin de vennen en bossen

De toffe unieke, bosrijke situering te midden van de vennen in een ongelofelijk groot (2000 hectare) beschermd natuurgebied zijn een rustgevend panorama voor Camping Zavelbos. Een fantastische uitvalsbasis voor natuurliefhebbers of personen die van rust en kalmte houden. Het waterpretpark Wilhelm Tell, waarvan u helemaal gratis gebruik kan maken, bevindt zich op amper 6 km.

Zowel voor ouderen, gezinnen, koppels en kinderen heeft Camping Zavelbos een grote waaier aan mogelijkheden aan te bieden. Rustzoekers, avontuurlijk aangelegde mensen en ook cultuurfreaks komen met dank aan de talrijke recreatiemogelijkheden totaal aan hun trekken. Geniet in Camping Zavelbos van een deugddoende zorgeloze vakantieperiode in de vakantiehuisjes of de goed voorziene en geriefelijke camping. De heerlijke buurt met zowel steden als natuur leent zich zeer goed voor sportieve of culturele uitjes.

U beleeft op de camping absoluut een sublieme vakantieperiode in een kindvriendelijke en hartelijke locatie. Verken het wonderlijke duinengebied met zijn magnifieke wandel- en fietspaden of zoek de stilte en rust op aan de visvijver. Op 5,5 kilometer rijden vindt u het nationaal park Hoge Kempen (6000 ha) en de Duinengordel voor nog extra uitstapjes in de zuivere natuur.

Wilhelm Tell: in de omgeving van Roermond, de ultieme kampeerplek

Camping Wilhelm Tell is een typische familiecamping aan een zeer groot natuurgebied van liefst 1000 hectare waar u lekker kunt wandelen tussen de geweldige heide, sparrenbossen, loofbossen en moerasgebieden. Drukte en stress zijn zeer ver weg bij familiecamping Wilhelm Tell en dat maakt het zeer geschikt voor kampen met jongeren, en groeps- en familierecreatie en zelfs voor een daguitstapje voor wie even uit de ratrace wil.

De staanplaatsen zijn voorzien van stromend water, wifi, tv-aansluiting en 16 A-elektriciteit en strekken zich uit over een oppervlakte van minimum 100 m².

Het terrein wordt gedurende heel de nacht bewaakt en verlicht. Indien ze zich kalm houden en aangelijnd blijven, zijn honden toegelaten op het terrein. Voor de toeristische kampeerder zijn er toeristische plaatsen (100m²) of jaarplaatsen (tot 140m²). Indien mogelijk en gewenst mogen de wagen en het bijzettentje gerust mee op uw plaats.

In de omgeving valt voldoende te beleven: er is een waterparadijs, op korte afstand liggen er uitstekende steden en toeristische trekpleisters en de verzorgde appartementen en staanplaatsen zorgen ervoor dat iedereen zich in zijn sas voelt op de droomvakantie in Roermond.

U kan gratis de visvijver van het naburige Camping Zavelbos (op 6km afstand) gebruiken. Daarnaast kunt u zich ook uitleven in de fraai gelegen waterplas van Camping De Binnenvaart.

Prachtige omgeving in de buurt van Roermond

De streek rond Roermond is echt prachtig. Het rustige levensritme, de talrijke bossen, heide, beekvalleien, de spontane hartelijkheid, maken van Limburg de perfecte plek voor een vakantie. Een échte ranger neemt u mee op een wonderlijke ontdekkingstrip doorheen het fraaie Park Hoge Kempen dat niet alleen het grootste natuurpark van het Vlaamse land is, maar volgens vele kenners ook het mooiste. Het 2000 km autovrije bewegwijzerde netwerk van fietsroutes doorheen de allermooiste delen van de Limburgse kempen en het Maasland is de droom voor elke fietser. Onze campingplaats situeert zich perfect in het centrum van dit fietsnetwerk waar u de terrils, de machtige Maas met zijn mooie vallei, de mijnschachten, musea en gezellige steden en dorpen kan exploreren,…

Ook lekker drinken en eten is een gekende specialiteit in Limburg. De gezellige terrasjes in de vele leuke steden en dorpen serveren de befaamde Limburgse keuken. U kunt formidabele uitstappen ondernemen naar de talloze musea of gerenommeerde historische steden bezoeken.

Maar eveneens de ondernemende vakantietypes die van actie en sport houden komen ruim aan hun trekken…. Paardrijden, go-carten, racen op het circuit van Zolder, deltavliegen, klimmen of skiën. Alles kan gemakkelijk gedaan worden… Dankzij de strategische positionering is alles goed te bereiken: Bokrijk (openluchtmuseum), Genk (zondagmarkt), Maaseik (musea), Hasselt (winkelcentrum), Maastricht (culturele winkelstad), de pretparken Bobbejaanland of Walibi, overdekte winkelcentra, Maasmechelen Village outlet-center, shopping Genk, Valkenburg, Olmense Zoo, stoomtrein As,…

Kortom: verblijfspark bij Roermond, een succesformule!