verblijfspark bij Lummen - Gegarandeerd een topvakantie!
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Een verblijfspark bij Lummen

verblijfspark bij Lummen - Zeker en vast een topvakantie!

Op zoek naar een verblijfspark in de omgeving van Lummen?

Aan het zoeken naar een verblijfspark in de buurt van Lummen? Op formidabele manier verpozen in het groen en bij de waterkant lekker genieten en profiteren van het waterparadijs, fietsen, kajakken of vissen in de ongelofelijk uitgestrekteDuinengordel … bij een verblijfspark in de omgeving van Lummen vindt u ongetwijfeld uw gading!

Contacteer ons

Lees meer

Camping De Binnenvaart… Camping aan het water, niet ver van Lummen! 

De fraaie ligging midden in de aangename omgeving van Lummen aan een ongerepte waterplas in de natuur maken van onze aangename campingplaats de uitgelezen plek voor al wie op zoek is naar rust. U vindt hier zelfs een strand waar u lekker kan zonnen en ontspannen. De plas leent zich uitstekend voor zwemmen en vaar- en bootplezier zoals bijvoorbeeld kajakken, kanoën, roeien en surfen en zeilen met kleinere vaartuigen. Ook voor de kinderen zijn er heel wat activiteiten op maat.

Alle voorzieningen zijn aanwezig op de ruime toeristische plaatsen van de camping: riolering, wifi, 16A-elektriciteit, tv-aansluiting, stromend water, het is helemaal piekfijn oké. De jaarplaatsen van 180m² beschikken zelfs over bijkomende 20A-elektriciteit en een individuele gasaansluiting.

Doorheen het ganse jaar is de kampeerplek permanent geopend. Alle bezoekers mogen ook gebruik maken van het waterparadijs van Recreatieoord Wilhelm Tell en van de visvijver van Camping Zavelbos.

Camping Zavelbos: te midden van vennen en bossen

Camping Zavelbos is gelegen te midden van bos en vennen middenin een beschermd natuurgebied van maar liefst 2000 ha. Personen op zoek naar rust kunnen geen betere plaats verlangen om van de mooie natuur te genieten. Op nog geen 6 km afstand mag u volledig gratis gebruik maken van het water-recreatieoord Wilhelm Tell.

Zowel voor kinderen, ouderen, gezinnen en koppels heeft Camping Zavelbos heel wat aan te bieden. Rustzoekers, avontuurlijk aangelegde mensen en zelfs ook liefhebbers van cultuur komen met dank aan de tal van mogelijkheden tot recreatie helemaal aan hun trekken. U beleeft een fantastische vakantie zonder zorgen aan uw hoofd in de vakantiewoningen of op onze zeer uitgebreide camping. De uiterst aangename omgeving met zowel steden als natuur leent zich uitstekend voor sportieve of culturele uitjes.

De ongedwongen atmosfeer en het kindvriendelijke karakter zorgen ervoor dat u een formidabele vakantie beleeft op onze camping. Verken het aangename duinengebied met zijn schitterende wandel- en fietspaden of zoek de stilte en rust op aan de visvijver. Het zeer gewaardeerde en heel grote (6000 hectare) Nationaal Park Hoge Kempen en de wonderlijkeDuinengordel die op nog geen 5,5 kilometer van de camping liggen staan garant voor heuglijke tripjes in de uiterst fraaie natuur die Vlaanderen te bieden heeft.

Wilhelm Tell: bij Lummen, de ideale vakantieplek

De camping Wilhelm Tell is een typische familiecamping aan een zeer groot natuurgebied van maar liefst 1000 hectare waar u lekker kunt wandelen tussen de attractieve heide, sparrenbossen, loofbossen en zelfs moerasgebieden. Door zijn rustige ligging, in een onvervalste anti-stressomgeving, ver van industrie en verkeer, is Wilhelm Tell uiterst geschikt voor groeps- en familierecreatie, dagtoerisme en jeugdkampen.

De staanplaatsen zijn voorzien van water, riolering, elektriciteit, kabel-tv en hebben een oppervlakte van minimaal 100 m².

U kan zich volledig veilig voelen, want tijdens de nacht is het terrein goed verlicht en bewaakt. Indien ze zich koest houden en aangelijnd blijven, zijn honden toegelaten op het domein. Voor de toeristische kampeerder zijn er toeristische plaatsen (100m²) of jaarplaatsen (tot 140m²). Het bijzettentje en de auto mogen op uw plaats als dit haalbaar is.

Het waterparadijs, de nabijheid van geweldige historische steden en toeristische trekpleisters, de verzorgde appartementen en staanplaatsen zorgen voor een droomvakantie voor het voltallige gezin.

Op amper 6 km afstand mag u gratis gebruik maken van de visvijver van Camping Zavelbos. Daarnaast kunt u zich ook uitleven in de fantastisch gelegen waterplas van Camping De Binnenvaart.

Fijne omgeving in de buurt van Lummen

De streek rondom Lummen is echt schitterend. Het ontspannende levensritme, de talrijke heide, wouden, beekvalleien, de spontane hartelijkheid, maken van Limburg de ultieme vakantiebestemming. Een échte ‘ranger’ neemt u mee op een spannende exploratietocht doorheen het fraaie Park Hoge Kempen dat niet alleen het grootste opengesteld natuurpark van de noordelijke landhelft is, maar volgens kenners ook het mooiste. Het ruim 2000km autovrije goed bewegwijzerde netwerk van fietsroutes door de meest prachtige stukken van de Maasvallei en de Kempen is de ultieme droom van iedere fietsliefhebbers. Met dank aan rechtstreekse aansluitingen zitten we centraal in dit formidabele netwerk, dat u voert langs musea, de magistrale maas, mijnschachten en terrils,…

Limburg is gekend voor z’n toerisme en heerlijke gastronomie. Proef in de aangename dorpjes en stadjes de lekkere Limburgse keuken die echt wel meer te bieden heeft dan de geroemde Limburgse vla. U kunt fraaie uitjes maken naar de talloze musea of gerenommeerde historische stadjes bezoeken.

Bent u meer een liefhebber van avontuur of actie tussendoor…. Go-carten, paardrijden, racen op het circuit van Zolder, skiën, klimmen of deltavliegen. Alles is mogelijk… Alle aangename toeristische trekpleisters zijn vlot bereikbaar door de centrale ligging. Een overzichtje: de pretparken van Walibi en Bobbejaanland, Hasselt (prachtige stad met zeer uitgebreid winkelcenter), winkelstad Maasmechelen, grensstad Maastricht het internationaal hoog aangeschreven openluchtmuseum van Bokrijk, Genk met zijn zondagsmart, de Olmense Zoo, Valkenburg, As,…

Kortom: verblijfspark bij Lummen, een succesformule!