verblijfspark bij Bilzen - Gegarandeerd een topvakantie!
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Een verblijfspark bij Bilzen

verblijfspark bij Bilzen - Voor een fantastische vakantie!

Op zoek naar een verblijfspark in de omgeving van Bilzen?

Beoogt u in de buurt van Bilzen een verblijfspark? Een lekker fiets- of wandeltochtje doen in de fantastisch mooieDuinengordel of zich amuseren met een portie watersport (plezier maken in het waterparadijs, kajakken of vissen) bij het water … bij een verblijfspark nabij Bilzen vindt u absoluut uw gading!

Contacteer ons

Lees meer

Camping De Binnenvaart… Camping aan het water, niet ver van Bilzen! 

De fabuleuze ligging te midden van de aangename omgeving van Bilzen aan een aangename waterpoel in de natuur maken van onze aangename camping de uitgelezen plek voor al wie rust en ontspanning zoekt. U vindt hier zelfs een strand waar u aangenaam kunt ontspannen en zonnen. De plas biedt op het vlak van waterplezier zeer interessante mogelijkheden: kajakken, kanoën, surfen, roeien, vaartochten met grote middelgrote en kleine vaartuigen. Vanzelfsprekend is er ook voor de jeugd waterplezier op maat aanwezig in een goed bewaakte en veilige omgeving.

De camping beschikt over toeristische plaatsen van 140m², over wifi, tv-aansluiting, stromend water, 16A-elektriciteit en riolering op de plaats. De jaarplaatsen van 180m² hebben zelfs bijkomende 20A-elektriciteit en individuele gasaansluiting.

De kampeerplaats is het ganse jaar open. Alle bezoekers kunnen ook gebruik maken van het waterparadijspark van het naburige recreatiepark Wilhelm Tell en van de idyllische visvijver bij Camping Zavelbos.

Camping Zavelbos: middenin de bossen en vennen

De fijne schone, bosrijke omgeving tussen de vennen in een eindeloos uitgestrekt (2000 hectare!) beschermd natuurlandschap zijn een rustbrengend panorama voor Camping Zavelbos. Mensen die rust zoeken kunnen geen betere plek wensen om van het natuurschoon te genieten. Op slechts 6 kilometer rijden kan u volledig gratis gebruik maken van het water-recreatiepark Wilhelm Tell.

Camping Zavelbos heeft heel veel te bieden voor zowel gezinnen, kinderen, koppels of ouderen. Ongeacht of u zoekt naar cultuur, sensatie of rust: Camping Zavelbos heeft heel veel recreatiemogelijkheden. U beleeft een fantastische vakantie zonder zorgen aan uw hoofd in de vakantiehuizen of op de enorm ruime camping. De sublieme omgeving met zowel steden als natuur leent zich perfect voor sportieve of culturele uitjes.

U heeft op de camping zonder enige twijfel een plezierige vakantieperiode in een kindvriendelijke en hartelijke omgeving. Verken het fraaie duinengebied met zijn zeer mooie wandel- en fietspaden of zoek de stilte op aan de visvijver. Het zeer gewaardeerde en zeer ruime (6000ha!) Nationaal Park Hoge Kempen en de fabuleuzeDuinengordel die op nog geen 5 km van de camping liggen staan borg voor onvergetelijke uitjes in de knappe natuur die Vlaanderen te bieden heeft.

Wilhelm Tell: in de buurt van Bilzen, de ideale kampeerplek

De camping Wilhelm Tell is een echte familiecamping aan een uitgestrekt natuurgebied van liefst 1000 hectare waar u lekker kunt wandelen tussen de uiterst fraaie moerassen, heide, sparrenbossen en loofbossen. Drukte en stress zijn zeer ver weg bij camping Wilhelm Tell en dat maakt het uiterst geschikt voor kampen met jongeren, en groeps- en familierecreatie en zelfs voor een daguitstapje voor wie even uit de drukte wil.

De staanplaatsen zijn voorzien van tv-aansluiting, wifi, riolering, 16A-elektriciteit en strekken zich uit over een oppervlakte van ten minste 100 m².

Het terrein is heel de nacht bewaakt en verlicht. Indien ze zich koest houden en aangelijnd blijven, zijn honden toegelaten op het terrein. De toeristische kampeerder heeft de keuze uit de toeristische plaatsen van 100m² of de heel ruime jaarplaatsen tot 140m². Wanneer mogelijk en gewenst mogen de wagen en het bijzettentje gerust mee op uw plaats.

Het waterparadijs, de nabijheid van wondermooie historische steden en toeristische trekpleisters, de verzorgde appartementen en staanplaatsen zorgen voor een droomvakantie voor het voltallige gezin.

U kunt gratis de visvijver van het naburige Camping Zavelbos (op 6km afstand) gebruiken. Ook heeft u toegang tot de uiterst aangename natuurlijke plas van Camping De Binnenvaart.

Zalige omgeving in de buurt van Bilzen

Bilzen is genesteld in een uitstekende omgeving in de natuur. Het altijd rustige Limburg is dankzij de enorm uitgestrekte bos- en heidegebieden en de gekende vriendelijkheid van de Limburgers een onbetwiste toeristische hoogvlieger. Een onvervalste ranger trekt u mee op een fantastische tocht doorheen het fantastische Park Hoge Kempen dat niet alleen het grootste toegankelijke natuurpark van het Vlaamse land is, maar volgens kenners ook nog eens allermooiste. Het ruim 2000km autovrije uitgebreid bewegwijzerde fietsroutenetwerk kronkelend in de allermooiste gebieden van de Maasvallei en de Kempen is de droom van iedere fietser. De camping bevindt zich ideaal gelegen in het centrum van dit centrum voor fietsers waar u de terrils, de machtige Maas met zijn prachtige vallei, de musea, de mijn terrils en mooie steden en dorpen kan exploreren,…

Ook heerlijk drinken en eten is een specialiteit in Limburg. De altijd gezellige terrasjes in de omliggende steden en dorpen bieden u de befaamde Limburgse gastronomie. U kunt mooie uitjes ondernemen naar de talrijke musea of historische stadjes bezoeken.

Bent u meer een liefhebber van actie tussendoor…. paardrijden en voor de onbevreesde snelheidsduivels en lefgozers is zelfs rondracen op het befaamde circuit van Zolder, deltavliegen, rotsklimmen of skiën, deltavliegen, skiën of rotsklimmen een mogelijkheid… Vanwege de centrale positie is alles vlot en goed bereikbaar: Bokrijk (openluchtmuseum), Genk (zondagmarkt), Maaseik (musea), Hasselt (winkelcentrum), Maastricht (culturele winkelstad), de pretparken Walibi of Bobbejaanland, overdekte winkelcentra, Maasmechelen Village outlet-center, shopping Genk, Valkenburg, Olmense Zoo, stoomtrein As,…

Kortom: verblijfspark bij Bilzen, een succesformule!