vakantiepark bij Neerpelt - Gegarandeerd een topvakantie!
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Een vakantiepark bij Neerpelt

vakantiepark bij Neerpelt - Gegarandeerd een leuk verblijf

Op zoek naar een vakantiepark in de omgeving van Neerpelt?

Op zoek naar een vakantiepark in de omgeving van Neerpelt? Een deugddoend tochtje te voet of per fiets ondernemen in de heuvelachtige en fraaieDuinengordel of zich te goed doen aan een streepje watersporten (plezier maken in het waterparadijs, kajakken of vissen) bij het water … bij een vakantiepark in de omgeving van Neerpelt vindt u ongetwijfeld wat u zoekt!

Contacteer ons

Lees meer

Camping De Binnenvaart… Camping aan het water, niet ver van Neerpelt! 

Deze gemoedelijke kampeerplaats in de gezellige buurt van Neerpelt is mooi genesteld in ongerepte natuur aan een pure, ongerepte waterplas van 20 hectare. Lekker ontspannen en zonnebaden op het strand. Wat wil je nog meer? De plas biedt met het oog op waterpret zeer interessante mogelijkheden: roeien, surfen, kanoën, boottochten met grote en kleine boten. Natuurlijk is er ook voor de kleintjes waterentertainment op maat voorzien op een veilige en verantwoorde manier.

De camping beschikt over toeristische plaatsen van 140m², over tv-aansluiting, wifi, riolering, 16A-elektriciteit en riolering op de plaats. De jaarplaatsen van 180m² hebben zelfs bijkomende 20A-elektriciteit en een individuele gasaansluiting.

Onze camping is heel het jaar open. Als gast mag u tevens gebruik maken van het waterparadijs van Recreatieoord Wilhelm Tell en van de visvijver van Camping Zavelbos.

Camping Zavelbos: middenin de vennen en bossen

De gezellige schone, boomrijke locatie midden tussen de vennen in een eindeloos uitgestrekt (2000 ha) natuurgebied vormen een rustiek panorama voor Camping Zavelbos. Personen op zoek naar rust kunnen geen beter denkbare setting wensen om van de mooie natuur te genieten. Het waterparadijs Wilhelm Tell, waarvan u volledig gratis gebruik kan maken, situeert zich op slechts 6km afstand.

Zowel voor koppels, ouderen, kinderen en gezinnen heeft Camping Zavelbos heel wat in de aanbieding. Ongeacht of u smacht naar cultuur, rust of sensatie: Camping Zavelbos beschikt over heel wat kansen tot recreatie. Geniet in Camping Zavelbos van een deugddoende zorgenvrije vakantie in de vakantiehuisjes of de zeer degelijk geëquipeerde en ruime camping. Voorts is er in de directe omgeving een ruim aanbod aan mogelijkheden tot uitstapjes voor de liefhebbers van sport, sensatie en cultuur.

De ongedwongen atmosfeer en het kindvriendelijke karakter zorgen ervoor dat u een ronduit prachtige tijd beleeft op onze camping. U kan iedere dag opnieuw het duinengebied exploreren met dank aan de talrijke comfortabele fiets- en wandelroutes of simpelweg lekker luieren en uitrusten op de camping met de fabuleuze visvijver. Op 5,5 kilometer afstand vindt u het nationaal park Hoge Kempen (6000 hectare) en de Duinengordel voor nog extra uitstapjes in de zuivere natuur.

Wilhelm Tell: niet ver van Neerpelt, de perfecte kampeerplek

Familiecamping Wilhelm Tell situeert zich in een eindeloos uitgestrekt natuurgebied (I000 ha) en biedt mogelijkheden voor sublieme wandelingen in een veelzijdig gebied met sparrenbossen, loofhout, heide en moerasgebieden. Door z’n rustige situering, in een echte anti-stressomgeving, ver van verkeer en industrie, is Wilhelm Tell uiterst geschikt voor familie- en groepsrecreatie, dagtoerisme en jeugdkampen.

De staanplaatsen zijn voorzien van tv-aansluiting, wifi, riolering, 16A-elektriciteit en hebben een gebied van minimum 100 m².

Het terrein wordt heel de nacht bewaakt en verlicht. Indien ze zich koest houden en aangelijnd blijven, zijn honden toegelaten op het domein. Voor de toeristische kampeerder zijn er toeristische plaatsen (100m²) of jaarplaatsen (tot 140m²). Het bijzettentje en de auto mogen op uw plaats indien dit haalbaar is.

In de omgeving valt voldoende te beleven: er is een waterparadijs, op korte afstand liggen er geweldige steden en toeristische trekpleisters en de verzorgde appartementen en staanplaatsen zorgen ervoor dat iedereen zich in zijn sas voelt op de droomvakantie in Neerpelt.

U kan gratis de visvijver van het naburige Camping Zavelbos (op 6km afstand) gebruiken. Ook heeft u toegang tot de aangename natuurlijke plas van Camping De Binnenvaart.

Fijne omgeving in de buurt van Neerpelt

De omgeving rond Neerpelt is absoluut zeer knap. Het ontspannende levensritme, de talloze wouden, beekvalleien, heide, de spontane hartelijkheid, maken van Limburg de perfecte vakantiebestemming. Een echte ‘ranger’ neemt u mee op een spectaculaire tocht door het fraaie Park Hoge Kempen dat niet alleen veruit het grootste opengesteld natuurpark van de noordelijke landhelft is, maar volgens vele kenners ook het allermooiste. Fietsers kunnen zich in het ware fietsparadijs Limburg amuseren op de ruim 2000 kilometer lange fietsnetwerken op autovrije, rustige paden die door de idyllische Kempen kronkelen. Onze campingplaats situeert zich perfect in het centrum van dit fietsknooppuntencentrum waar u de terrils, de machtige Maas met zijn fabelachtige vallei, de musea, de mijn terrils en aangename dorpjes en steden kunt verkennen,…

Limburg is gekend vanwege z’n toerisme, lekker eten en drinken. Proef in de aangename dorpjes en stadjes de heerlijke Limburgse gastronomie die echt wel meer in petto heeft dan de roemruchte Limburgse vla. Combineer een cultureel of historisch tussendoortje naar een stadje met de lekkere gastronomie en u beleeft gegarandeerd een topdag.

Bent u meer een liefhebber van actie tussendoor…. Paardrijden, go-carten en voor de onbevreesde snelheidsduivels en durfals is ook racen op het befaamde circuit van Zolder, skiën, rotsklimmen of deltavliegen een optie… Vanwege de strategische ligging is alles goed te bereiken: Bokrijk (openluchtmuseum), Genk (zondagmarkt), cultuur- en winkelsteden Hasselt, Maaseik, Maastricht, de pretparken Bobbejaanland of Walibi, overdekte winkelcentra, Maasmechelen Village outlet-center, shopping Genk, Valkenburg, Olmense Zoo, stoomtrein As,…

Zonder twijfel een topidee:vakantiepark bij Neerpelt!