vakantiepark bij Kinrooi - Gegarandeerd een topvakantie!
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Een vakantiepark bij Kinrooi

vakantiepark bij Kinrooi - Voor een unieke vakantie!

Op zoek naar een vakantiepark in de omgeving van Kinrooi?

Wenst u bijKinrooi een vakantiepark? Een lekker tochtje te voet of per fiets doen in de fantastisch mooieDuinengordel of zich amuseren met een streepje waterplezier (kajakken, kanoën, waterparadijs, vissen) aan het water … bij een vakantiepark in de omgeving van Kinrooi vindt u zonder twijfel uw voorkeur!

Contacteer ons

Lees meer

Camping De Binnenvaart… Camping aan het water, niet ver van Kinrooi! 

De mooie plek in de opmerkelijke buurt van Kinrooi aan een levendige waterpoel in het groen maken van onze prima camping de uitgelezen plek voor rustzoekers. Lekker relaxen en zonnebaden op het zandstrand. Wat wil je nog meer? De waterplas biedt op het vlak van waterplezier uiterst veel opties: roeien, surfen, kanoën, boottochten met grote middelgrote en kleine zeilboten. Vanzelfsprekend is er ook voor de kinderen waterentertainment op maat aanwezig in een goed bewaakte en veilige omgeving.

De camping heeft de beschikking over toeristische plaatsen van 140m², over wifi, tv-aansluiting, stromend water, 16A-elektriciteit en riolering op de plaats. De jaarplaatsen van 180m² beschikken zelfs over bijkomende 20A-elektriciteit en individuele gasaansluiting.

Gedurende het hele jaar is onze campingplek permanent geopend. De gasten mogen tevens gebruik maken van het recreatiewaterpark van het naburige recreatieoord Wilhelm Tell en van de idyllische visvijver bij Camping Zavelbos.

Camping Zavelbos: middenin de bossen en vennen

Camping Zavelbos is genesteld te midden van bossen en vennen pal in een beschermd natuurpark van 2000 hectare. Personen op zoek naar rust kunnen geen betere locatie wensen om van het natuurschoon te genieten. Het waterpretpark Wilhelm Tell, waarvan u gratis gebruik kunt maken, bevindt zich op amper 7km.

Camping Zavelbos heeft heel veel in petto voor zowel gezinnen, kinderen, koppels of ouderen. Rustzoekers, avontuurlijk aangelegde mensen en zelfs liefhebbers van cultuur komen met dank aan de vele mogelijkheden tot recreatie zonder twijfel aan hun trekken. Geniet in Camping Zavelbos van een zalige zorgeloze vakantieperiode in de vakantiewoningen of de zeer degelijk toegeruste en geriefelijke camping. Daarenboven is er in de nabije buurt een grote waaier aan mogelijkheden tot tripjes voor de liefhebbers van sensatie, cultuur en sport.

U beleeft op onze camping zeer zeker een fabelachtige vakantieperiode in een kindvriendelijke en hartelijke locatie. U kan elke dag opnieuw het duinengebied exploreren door middel van de vele formidabele wandelroutes en fietsroutes of gewoon lekker luieren en rusten op de camping met de schilderachtige visvijver. Op 5 km rijden vindt u het nationaal park Hoge Kempen (6000 hectare) en de Duinengordel voor nog meer tripjes in de ongerepte natuur.

Wilhelm Tell: in de buurt van Kinrooi, de gedroomde vakantieplek

Familiecamping Wilhelm Tell situeert zich in een eindeloos uitgestrekt natuurpark (I000 ha) en biedt mogelijkheden voor formidabele wandeluitjes in een veelzijdig gebied met loofbossen, heide, sparrenbossen en vennen. Door zijn rustige situering, in een echte anti-stressomgeving, ver van industrie en verkeer, is Wilhelm Tell zeer geschikt voor groeps- en familierecreatie, dagtoerisme en jeugdkampen.

De staanplaatsen zijn voorzien van 16A-elektriciteit, stromend water, tv-aansluiting, wifi en strekken zich uit over een gebied van ten minste 100 m².

Het domein is ‘s nachts bewaakt en verlicht. Indien ze zich koest houden en aangelijnd blijven, zijn honden toegelaten op het domein. Voor de toeristische kampeerder zijn er toeristische plaatsen (100m²) of jaarplaatsen (tot 140m²). Wanneer mogelijk en gewenst kunnen de auto en het bijzettentje gerust mee op uw plaats.

Het waterparadijs, de nabijheid van bevallige historische steden en toeristische trekpleisters, de verzorgde appartementen en staanplaatsen zorgen voor een droomvakantie voor het complete gezin.

Op slechts 6 km afstand mag u gratis gebruik maken van de visvijver van Camping Zavelbos. Daarnaast kunt u zich ook uitleven in de geweldig goed gelegen plas van Camping De Binnenvaart.

Zalige omgeving in de buurt van Kinrooi

Kinrooi is genesteld in een knappe natuuromgeving. Het ontspannende levensritme, de talloze bossen, heide, beekvalleien, de spontane vriendelijkheid, maken van Limburg de ultieme vakantiebestemming. Met een échte ranger kan u op een avontuurlijke ontdekkingstocht in de 6000 hectare van het prachtige Nationaal Park Hoge Kempen, het grootste van het Vlaamse land. Het 2000 km autovrije bewegwijzerde fietspadennetwerk kronkelend in de mooiste delen van de Limburgse kempen en het Maasland is de droom van iedere fietsliefhebbers. De camping bevindt zich ideaal gelegen in het midden van dit fietsknooppuntencentrum waar u de terrils, de machtige Maas met zijn fraaie vallei, de mijnschachten, musea en mooie dorpjes en steden kan ontdekken,…

Ook lekker drinken en eten is een gekende specialiteit in Limburg. De terrasjes in de vele leuke dorpen en steden bieden u de heerlijkste Limburgse specialiteiten. U kan formidabele uitjes maken naar de vele musea of gerenommeerde historische stadjes een bezoekje brengen.

Maar eveneens de avontuurlijke vakantiegangers die van actie en sport houden komen heel uitgebreid aan hun trekken…. paardrijden en voor de onbevreesde snelheidsfreaks en lefgozers is zelfs racen op het circuit van Zolder, skiën, deltavliegen of rotsklimmen een optie… Vanwege de centrale positie is alles vlot te bereiken: Genk (zondagmarkt, Hasselt, de pretparken Bobbejaanland of Walibi, overdekte winkelcentra, Maasmechelen Village outlet-center, shopping Genk, Valkenburg, Olmense Zoo, stoomtrein As,…

Kortom: vakantiepark bij Kinrooi, een succesformule!