vakantiepark bij Hoge Kempen - Gegarandeerd een topvakantie!
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Een vakantiepark bij Hoge Kempen

vakantiepark bij Hoge Kempen - Voor een fantastische vakantie!

Op zoek naar een vakantiepark in de omgeving van Hoge Kempen?

Op zoek naar een vakantiepark in de nabijheid van Hoge Kempen? Op geweldige wijze op adem komen in de groene natuur en vlak naast de waterkant lekker genieten en profiteren van het waterparadijs, fietsen, kajakken of vissen in de ongelofelijk uitgestrekteDuinengordel … bij een vakantiepark in de buurt van Hoge Kempen vindt u zonder twijfel wat u zoekt!

Contacteer ons

Lees meer

Camping De Binnenvaart… Camping aan het water, niet ver van Hoge Kempen! 

Onze uitstekende campingplaats in de uitstekende nabijheid van Hoge Kempen is magnifiek genesteld in het groen aan een ongerepte natuurlijke 20 hectare grote waterplas. U vindt hier zelfs een strand waar u heerlijk kunt zonnekloppen en ontspannen. De plas leent zich uitstekend voor een zwembeurt en vaar- en bootplezier zoals kajakken, kanoën, roeien en surfen en zeilen met kleinere vaartuigen. Ook voor de kinderen offreren we een divers aanbod van activiteiten op maat.

De camping heeft de beschikking over toeristische plaatsen van 140m², over tv-aansluiting, wifi, riolering, 16A-elektriciteit en riolering op de plaats. De nog geriefelijkere jaarplaatsen (180m²) hebben zelfs een gasaansluiting en bijkomende 20A-elektriciteit.

Gedurende het hele jaar is onze kampeerplek geopend. De geweldige visvijver op Camping Zavelbos en het waterparadijs van het nabijgelegen recreatieoord Wilhelm Tell staan voor alle gasten ter beschikking en zijn zeker een bezoek waard.

Camping Zavelbos: tussen bossen en vennen

Camping Zavelbos is genesteld tussen bossen en vennen in een beschermd natuurgebied van liefst 2000 hectare. Rustzoekers kunnen geen beter denkbare locatie wensen om van de mooie natuur te genieten. Op nog geen 6 km afstand kan u gratis gebruik maken van het waterpark Wilhelm Tell.

Camping Zavelbos heeft veel te bieden voor zowel koppels, gezinnen, kinderen als ouderen. avontuurlijke types, rustzoekers en zelfs ook liefhebbers van cultuur komen met dank aan de talrijke recreatiemogelijkheden zonder twijfel aan hun trekken. Geniet in Camping Zavelbos van een deugddoende zorgenvrije vakantie in de vakantiewoningen of de degelijk toegeruste en ruime camping. De knappe buurt met zowel natuur als steden leent zich zeer goed voor culturele of sportieve tripjes.

U heeft op de camping zonder de minste twijfel een prettige vakantieperiode in een kindvriendelijke en hartelijke locatie. Verken het oogverblindende duinengebied met zijn fantastische fiets- en wandelpaden of zoek de rust en stilte op aan de visvijver. Op 4,5 km rijden vindt u het Nationaal Park Hoge Kempen (6000 hectare groot!) en de Duinengordel voor nog extra uitstappen in de zuivere natuur.

Wilhelm Tell: in de omgeving van Hoge Kempen, de ideale plaats

Camping Wilhelm Tell is een typische familiecamping aan een ruim natuurgebied van maar liefst 1000 hectare waar u lekker kunt wandelen tussen de fraaie heidegebieden en sparrenbossen. Door z’n rustige situering, in een onvervalste anti-stressomgeving, ver van verkeer en industrie, is Wilhelm Tell zeer geschikt voor familie- en groepsrecreatie, kampen en dagtoerisme.

Met een oppervlakte van minimaal 100m² zijn de staanplaatsen uiterst ruim en daarenboven zijn ze allen voorzien van water, riolering, elektriciteit, kabel-tv.

Het domein is ‘s nachts bewaakt en verlicht. Indien ze zich kalm houden en aangelijnd blijven, zijn honden toegelaten op het terrein. Voor de toeristische kampeerder zijn er toeristische plaatsen (100m²) of jaarplaatsen (tot 140m²). Indien mogelijk en gewenst kunnen de auto en het bijzettentje gerust mee op uw plaats.

In de omgeving valt voldoende te beleven: er is een waterparadijs, op korte afstand liggen er ronduit prachtige steden en toeristische trekpleisters en de verzorgde appartementen en staanplaatsen zorgen ervoor dat iedereen zich in zijn sas voelt op de droomvakantie in Hoge Kempen.

Op amper 6 km afstand mag u gratis gebruik maken van de visvijver van Camping Zavelbos. Ook heeft u toegang tot de formidabele natuurlijke plas van Camping De Binnenvaart.

Fijne omgeving in de buurt van Hoge Kempen

De omgeving rondom Hoge Kempen is absoluut wonderlijk. Het altijd rustige Limburg is vanwege de grote bos- en heidegebieden en de gekende vriendelijkheid van de Limburgers een onbetwiste toeristische topper. Met een onvervalste ranger kan u op een avontuurlijke ontdekkingstocht in de 6000 hectare van het schitterende Nationaal Park Hoge Kempen, het allergrootste van Vlaanderen. Fietsers kunnen zich in het ware fietsersparadijs Limburg uitleven op de ruim 2000 kilometer lange fietsnetwerken op autovrije, rustige paden die door de magnifieke Kempen kronkelen. De campingplaats situeert zich ideaal gelegen in het midden van dit fietsknooppuntencentrum waar u de terrils, de mooie Maas met zijn fabelachtige vallei, de mijnschachten, musea en gezellige dorpjes en steden kunt verkennen,…

Limburg is bekend vanwege zijn fantastische gastronomie en toerisme. De terrasjes in de vele leuke steden en dorpen serveren de heerlijkste Limburgse gerechten. U kunt fraaie uitjes maken naar de ontelbare musea of gerenommeerde historische steden bezoeken.

Houdt u eerder van avontuur of actie tussendoor…. Go-carten, paardrijden, racen op het circuit van Zolder, klimmen, skiën of deltavliegen. Alles kan gemakkelijk gedaan worden… Door de strategische ligging is alles snel te bereiken: Bokrijk (openluchtmuseum), Maastricht, de pretparken Walibi of Bobbejaanland, overdekte winkelcentra, Maasmechelen Village outlet-center, shopping Genk, Valkenburg, Olmense Zoo, stoomtrein As,…

Zonder twijfel een topidee:vakantiepark bij Hoge Kempen!