vakantiepark bij Geleen - Gegarandeerd een topvakantie!
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Een vakantiepark bij Geleen

vakantiepark bij Geleen - Gegarandeerd een leuk verblijf

Op zoek naar een vakantiepark in de buurt van Geleen?

Aan het zoeken naar een vakantiepark in de buurt van Geleen? Een sportief of rustig tochtje te voet of per fiets ondernemen in de heuvelachtige en fraaieDuinengordel of zich te goed doen aan een beetje waterplezier (kajakken, kanoën, waterparadijs, vissen) aan het water … bij een vakantiepark in de omgeving van Geleen vindt u gegarandeerd uw ding!

Contacteer ons

Lees meer

Camping De Binnenvaart… Camping aan het water, niet ver van Geleen! 

Deze plezierige camping in de geweldige buurt van Geleen is mooi gelegen in het groen aan een natuurlijke plas van 20 hectare. Aangenaam ontspannen en zonnekloppen op het strand. Wat wens je nog meer? De plas biedt op het vlak van waterfun enorm veel opties: roeien, surfen, kanoën, vaartochten met kleine, middelgrote en grote boten. Natuurlijk is er ook voor de jongeren waterplezier op maat voorzien op een veilige en verantwoorde manier.

Onze camping beschikt over toeristische plaatsen van 140m², over stromend water, wifi, tv-aansluiting en 16 A-elektriciteit en riolering op de plaats. De nog beter uitgeruste jaarplaatsen (180m²) beschikken zelfs over een gasaansluiting en bijkomende 20A-elektriciteit.

Gedurende het ganse jaar is onze camping permanent geopend. De visvijver van Camping Zavelbos en het waterparadijs van het naburige recreatiepark Wilhelm Tell staan voor alle gasten vrij ter beschikking en zijn zeer zeker een visite waard.

Camping Zavelbos: tussen vennen en bossen

Camping Zavelbos is gesitueerd pal tussen venen en bossen pal in een natuurpark van liefst 2000 ha. Een fameuze locatie voor natuurfreaks of gasten die van rust houden. Het waterparadijs Wilhelm Tell, waarvan u helemaal gratis gebruik kunt maken, situeert zich op nog geen 7 kilometer afstand.

Zowel voor kinderen, ouderen, gezinnen en koppels heeft Camping Zavelbos vanalles in de aanbieding. Ongeacht of u op zoek bent naar cultuur, rust of sensatie: Camping Zavelbos biedt heel wat ontspanningsmogelijkheden. U beleeft een onvergetelijke vakantie zonder kopzorgen in de vakantiehuizen of op de uiterst ruime camping. De sublieme buurt met zowel natuur als steden leent zich perfect voor sportieve of culturele tripjes.

U beleeft op de camping absoluut een plezierige vakantie in een kindvriendelijke en hartelijke buurt. U kan elke dag opnieuw het duinengebied exploreren door middel van de talloze formidabele fiets- en wandelroutes of gewoon lekker luieren en van de rust genieten op de camping met de fabuleuze visvijver. Op 5,5 km afstand vindt u het nationaal park Hoge Kempen (6000 hectare groot!) en de Duinengordel voor nog meer uitstapjes in de zuivere natuur.

Wilhelm Tell: niet ver van Geleen, de ideale kampeerplek

Familiecamping Wilhelm Tell ligt in een uitgestrekt natuurgebied (I000 ha) en biedt mogelijkheden voor magnifieke wandeluitjes in een veelzijdig gebied met loofbossen, heide, sparrenbossen en moerasgebieden. Drukte en stress zijn heel ver weg bij familiecamping Wilhelm Tell en dat maakt het prima geschikt voor kampen met jongeren, en groeps- en familierecreatie en zelfs voor een daguitstapje voor wie even uit de ratrace wil.

Met een oppervlakte van minimaal 100m² zijn de staanplaatsen uiterst ruim en bovendien zijn ze allen voorzien van kabel-tv, water, riolering en elektriciteit.

Het terrein wordt heel de nacht bewaakt en verlicht. Indien ze zich koest houden en aan de lijn blijven, zijn honden toegelaten op het domein. De toeristische kampeerder kan kiezen uit de toeristische plaatsen van 100m² of de zeer ruime jaarplaatsen tot 140m². Het bijzettentje en de auto mogen op uw plaats indien dat haalbaar is.

In de omgeving valt voldoende te beleven: er is een waterparadijs, op korte afstand liggen er schitterende steden en toeristische trekpleisters en de verzorgde appartementen en staanplaatsen zorgen ervoor dat iedereen zich in zijn sas voelt op de droomvakantie in Geleen.

Op amper 6 km afstand mag u gratis gebruik maken van de visvijver van Camping Zavelbos. Daarnaast kunt u zich ook uitleven in de mooi gelegen waterpoel van Camping De Binnenvaart.

Zalige omgeving in de buurt van Geleen

De buurt rondom Geleen is echt geweldig goed. Het immer aangename Limburg is dankzij de zeer ruime heide- en bosgebieden en de gekende gastvrijheid van de mensen een onbetwiste toeristische topbestemming. Met een echte ranger kunt u op een avontuurlijke ontdekkingstocht in de ruim 6000 ha van het magnifieke Nationaal Park Hoge Kempen, het meest uitgestrekte van Vlaanderen. Fietsers kunnen zich in het absolute fietsparadijs Limburg probleemloos uitleven op de ruim 2000 kilometer lange fietspadenknooppunten op rustige, autovrije geschieden fietspaden die door de roemruchte Kempen kronkelen. Met directe verbindingen zitten we midden in dit idyllische netwerk, dat u voert bij musea, de magistrale maas, mijnschachten en terrils,…

Limburg is beroemd om zijn toerisme en heerlijke gastronomie. Proef in de mooie steden en dorpen de lekkere Limburgse gastronomie die heus wel meer in petto heeft dan de gekende Limburgse vla. U kan formidabele uitjes maken naar de ontelbare musea of historische stadjes bezoeken.

Bent u meer een liefhebber van avontuur of actie tussendoor…. Go-carten en voor de onbevreesde snelheidsfreaks en lefgozers is ook racen op het enige echte circuit van Zolder, deltavliegen, rotsklimmen of skiën, deltavliegen, skiën of rotsklimmen een aantrekkelijke optie… Alle leuke toeristische trekpleisters zijn vlot te bereiken dankzij de goede ligging. Een overzicht: de pretparken van Bobbejaanland en Walibi, Hasselt (prachtige stad met uitgebreid winkelcenter), winkelstad Maasmechelen, grensstad Maastricht het internationaal bekende openluchtmuseum van Bokrijk, Genk met zijn zondagsmart, de Olmense Zoo, Valkenburg, As,…

Kortom: vakantiepark bij Geleen, een succesformule!