vakantiepark bij Bilzen - Gegarandeerd een topvakantie!
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Een vakantiepark bij Bilzen

vakantiepark bij Bilzen - Voor een fantastische vakantie!

Op zoek naar een vakantiepark in de omgeving van Bilzen?

Op zoek naar een vakantiepark in de nabijheid van Bilzen? Een heerlijk wandel- of fietstochtje doen in de fantastisch mooieDuinengordel of zich te goed doen aan een portie waterplezier (plezier maken in het waterparadijs, kajakken of vissen) aan het water … bij een vakantiepark gesitueerd in de buurt van Bilzen vindt u absoluut wat u wenst!

Contacteer ons

Lees meer

Camping De Binnenvaart… Camping aan het water, niet ver van Bilzen! 

De oogverblindende ligging in de opmerkelijke buurt van Bilzen aan een levendige waterplas in de natuur maken van onze keurige camping de meest geschikte plek voor rustzoekers. U vindt hier zelfs een strand waar u aangenaam kunt ontspannen en zonnen. De waterplas biedt als het aankomt op waterplezier enorm veel mogelijkheden: kajakken, kanoën, surfen, roeien, vaartochten met kleine en grote vaartuigen. Ook voor de kleinsten onder ons bieden we een uitgebreid scala aan bezigheden op maat.

Onze camping heeft de beschikking over toeristische plaatsen van 140m², over 16A-elektriciteit, stromend water, tv-aansluiting, wifi en riolering op de plaats. De jaarplaatsen van 180m² beschikken zelfs over zeer goede bijkomende 20A-elektriciteit en individuele gasaansluiting.

Doorheen het ganse jaar is de campingplek constant open. Gasten kunnen daarenboven gebruik maken van het waterpretpark van het naburige recreatieoord Wilhelm Tell en van de visvijver op Camping Zavelbos.

Camping Zavelbos: middenin de bossen en vennen

De toffe groene, bosrijke locatie recht in de moerassen in een eindeloos uitgestrekt (2000 ha) beschermd natuurgebied vormen een rustbrengend toneel voor Camping Zavelbos. Een geweldige locatie voor liefhebbers van natuur en personen die van kalmte en rust houden. Het waterwalhalla Wilhelm Tell, waarvan u helemaal gratis gebruik kan maken, bevindt zich op slechts 6 km.

Camping Zavelbos heeft veel te bieden voor zowel kinderen, jonge gezinnen als ouderen. Rustzoekers, avontuurlijk aangelegde mensen en zelfs ook cultuurfreaks komen dankzij vele ontspanningsmogelijkheden helemaal aan hun trekken. Geniet in Camping Zavelbos van een zalige zorgenvrije vakantie in de vakantiehuisjes of de degelijk voorziene en ruime camping. De ronduit prachtige omgeving met zowel steden als natuur leent zich zeer goed voor sportieve of culturele uitjes.

De ongedwongen sfeer en het kindvriendelijke karakter zorgen ervoor dat u een fameuze tijd beleeft op onze camping. U kan elke dag opnieuw het duinengebied verkennen door middel van de talrijke aangename fiets- en wandelroutes of doodeenvoudig lekker luieren en rusten op de camping met de mooie visvijver. Het hoog aangeschreven en enorm grote (6000ha!) Nationaal Park Hoge Kempen en de wonderlijkeDuinengordel die op nog geen 5 kilometer van de camping liggen staan borg voor geslaagde tripjes in de allerbeste natuur die Vlaanderen te bieden heeft.

Wilhelm Tell: niet ver van Bilzen, de ideale kampeerplek

De camping Wilhelm Tell is een typische familiecamping aan een ruim natuurgebied van maar liefst 1000 hectare waar u lekker kunt wandelen tussen de bevallige moerassen, heide, sparrenbossen en loofbossen. Drukte en stress zijn heel ver weg bij camping Wilhelm Tell en dat maakt het enorm geschikt voor kampen met jongeren, en groeps- en familierecreatie en zelfs voor een dagtrip voor wie even uit de drukte wil.

Met een oppervlakte van minimaal 100m² zijn de staanplaatsen heel ruim en bovendien zijn ze allen voorzien van stromend water, wifi, tv-aansluiting en 16 A-elektriciteit.

Het domein is ‘s nachts bewaakt en verlicht. Indien ze zich koest houden en aan de lijn blijven, zijn honden toegelaten op het terrein. De toeristische kampeerder kan kiezen uit de toeristische plaatsen van 100m² of de uiterst ruime jaarplaatsen tot 140m². Het bijzettentje en de auto mogen op uw plaats wanneer dat mogelijk is.

In de omgeving valt voldoende te beleven: er is een waterparadijs, op korte afstand liggen er heerlijke steden en toeristische trekpleisters en de verzorgde appartementen en staanplaatsen zorgen ervoor dat iedereen zich in zijn sas voelt op de droomvakantie in Bilzen.

Op amper 6 km afstand mag u gratis gebruik maken van de visvijver van Camping Zavelbos. Daarnaast kunt u zich ook uitleven in de schitterend gelegen plas van Camping De Binnenvaart.

Fijne omgeving in de buurt van Bilzen

Bilzen is genesteld in een heerlijke natuuromgeving. Het altijd rustige Limburg is met dank aan de enorm uitgestrekte bos- en heidegebieden en de gastvrijheid van de lokale bevolking een ware toeristische topbestemming. Een échte ‘ranger’ troont u mee op een superspannend ontdekkingstocht doorheen het mooie Park Hoge Kempen dat niet enkel het grootste opengesteld natuurgebied van de noordelijke landhelft is, maar volgens kenners ook nog eens allermooiste. Fietsers kunnen zich in fietsersparadijs Limburg probleemloos uitleven op de 2000km lange fietspadenknooppunten op kalme, autoloze geschieden fietspaden die door de roemruchte Kempen kronkelen. Met directe verbindingen liggen we centraal gelegen in dit idyllische knooppuntensysteem, dat u brengt langs musea, mijnschachten, terrils, de mooie Maas,…

Limburg is gekend om z’n toerisme, lekker eten en drinken. De altijd gezellige terrasjes in de omliggende steden en dorpen bieden u de befaamde Limburgse keuken. U kan fantastische tripjes maken naar de ontelbare musea of historische steden bezoeken.

Bent u meer een liefhebber van avontuur of actie tussendoor…. paardrijden en voor de echte snelheidsduivels en durfals is ook racen op het enige echte circuit van Zolder, deltavliegen, skiën of rotsklimmen een aantrekkelijke optie… Alle toffe toeristische trekpleisters zijn vlot te bereiken door de goede ligging. Een beknopt overzicht: de pretparken van Walibi en Bobbejaanland, Hasselt (prachtige stad met uitgebreid winkelcenter), winkelstad Maasmechelen, grensstad Maastricht het internationaal hoog aangeschreven openluchtmuseum van Bokrijk, Genk met zijn zondagsmart, de Olmense Zoo, Valkenburg, As,…

Zonder twijfel een topidee:vakantiepark bij Bilzen!