recreatieterrein bij Weert - Gegarandeerd een topvakantie!
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Een recreatieterrein bij Weert

recreatieterrein bij Weert - Voor een unieke vakantie!

Op zoek naar een recreatieterrein in de omgeving van Weert?

Zoekt u nabijWeert een recreatieterrein? Een deugddoend fiets- of wandeltochtje doen in de heuvelachtige en fraaieDuinengordel of zich uitleven met een beetje watersporten (vissen, kajakken, waterparadijs) aan het water … In dat geval bent u zonder enige twijfel aan het correcte adres bij een recreatieterrein in de omgeving van Weert!

Contacteer ons

Lees meer

Camping De Binnenvaart… Camping aan het water, niet ver van Weert! 

Deze uitstekende camping in de comfortabele omgeving van Weert is mooi gelegen in de mooie natuur aan een pure, ongerepte waterplas van 20 hectare. U vindt hier zelfs een strand waar u aangenaam kunt zonnebaden en relaxen. De waterplas biedt op het vlak van waterplezier enorm veel opties: roeien, kanoën, kajakken, surfen, boottochten met kleine en grote boten. Natuurlijk is er ook voor de jongeren waterplezier op maat aanwezig in een goed bewaakte en veilige omgeving.

Onze camping beschikt over toeristische plaatsen van 140m², over wifi, tv-aansluiting, stromend water, 16A-elektriciteit en riolering op de plaats. De jaarplaatsen van 180m² hebben zelfs zeer goede bijkomende 20A-elektriciteit en individuele gasaansluiting.

De kampeerplaats is doorheen heel het jaar open. Gasten kunnen tevens gebruik maken van het waterparadijs van het naburige recreatiepark Wilhelm Tell en van de idyllische visvijver van Camping Zavelbos.

Camping Zavelbos: tussen bossen en vennen

De heerlijke unieke, boomrijke situering pal tussen de moerassen in een uiterst uitgestrekt (2000 ha!) beschermd natuurlandschap vormen een rustgevend decor voor Camping Zavelbos. Een fantastische omgeving voor natuurminnaars of gasten die van kalmte en rust houden. Het waterpretpark Wilhelm Tell, waarvan u gratis gebruik kan maken, bevindt zich op amper 6 kilometer.

Camping Zavelbos heeft veel te bieden voor zowel gezinnen, kinderen, koppels of ouderen. Ongeacht of u smacht naar rust, sensatie of cultuur: Camping Zavelbos biedt tal van mogelijkheden tot recreatie. Geniet in Camping Zavelbos van een deugddoende zorgeloze vakantietijd in de vakantiehuisjes of de zeer degelijk voorziene en ruime camping. Bovendien is er in de nabije omgeving een scala aan uitstapmogelijkheden voor de liefhebbers van sport, cultuur en sensatie.

U heeft op onze camping absoluut een sublieme vakantie in een kindvriendelijke en hartelijke buurt. U kan iedere dag opnieuw het duinengebied exploreren dankzij de talloze fabelachtige wandelroutes en fietsroutes of gewoon lekker luieren en uitrusten op de camping met de mooie visvijver. Op 4,5 km afstand vindt u het nationaal park Hoge Kempen (6000 ha) en de Duinengordel voor nog meer uitstapjes in de zuiveren en ongerepte natuur.

Wilhelm Tell: bij Weert, de gedroomde kampeerplek

Camping Wilhelm Tell is een echte familiecamping aan een uitgestrekt natuurgebied van liefst 1000 hectare waar u lekker kunt wandelen tussen de sublieme loofbossen, moerassen. Drukte en stress zijn zeer ver weg bij camping Wilhelm Tell en dat maakt het zeer geschikt voor kampen met jongeren, en groeps- en familierecreatie en zelfs voor een dagtrip voor wie even uit de drukte wil.

Met een oppervlakte van minimaal 100m² zijn de staanplaatsen heel ruim en bovendien zijn ze allen voorzien van stromend water, wifi, tv-aansluiting en 16 A-elektriciteit.

Het terrein is gedurende heel de nacht bewaakt en verlicht. Honden zijn aangelijnd toegestaan als ze de rust niet verstoren. De toeristische kampeerder heeft de keuze tussen de toeristische plaatsen van 100m² of de uiterst ruime jaarplaatsen tot 140m². Indien mogelijk en gewenst kunnen de auto en het bijzettentje gerust mee op uw plaats.

Het waterparadijs, de nabijheid van fraaie historische steden en toeristische trekpleisters, de verzorgde appartementen en staanplaatsen zorgen voor een droomvakantie voor het hele gezin.

Op slechts 6 km afstand mag u gratis gebruik maken van de visvijver van Camping Zavelbos. Daarnaast kunt u zich ook uitleven in de zeer knap gelegen plas van Camping De Binnenvaart.

Fijne omgeving in de buurt van Weert

De omgeving rondom Weert is echt fraai. Het rustige levensritme, de vele heide, wouden, beekvalleien, de spontane hartelijkheid, maken van Limburg de perfecte bestemming voor een vakantie. Een ervaren ‘ranger’ trekt u mee op een prachtige tocht doorheen het mooie Park Hoge Kempen dat niet enkel het grootste natuurgebied van de noordelijke landhelft is, maar volgens kenners ook nog eens fraaiste. Fietstoeristen kunnen zich in het roemruchte fietsparadijs Limburg probleemloos uitleven op de ruim 2000 kilometer lange fietsnetwerken op autoloze, rustige paden die door de wondermooie Kempen kronkelen. Door middel van rechtstreekse verbindingen liggen we pal in het centrum in dit geweldige netwerk, dat u voert langs de machtige maas, mijnschachten, terrils, musea,…

Limburg is bekend voor z’n fantastische gastronomie en toerisme. Ontdek in de mooie steden en dorpen de gerenommeerde Limburgse gastronomie die echt wel meer te bieden heeft dan de gekende vla. U kunt formidabele uitjes ondernemen naar de talloze musea of historische steden bezoeken.

Meer een liefhebber van actie of avontuur tussendoor…. Go-carten en voor de echte snelheidsfreaks en durfals is zelfs rondracen op het befaamde circuit van Zolder, deltavliegen, rotsklimmen of skiën, deltavliegen, skiën of rotsklimmen een aantrekkelijke optie… Met dank aan de centrale positie is alles vlot bereikbaar: Bokrijk (openluchtmuseum), Genk (zondagmarkt), Hasselt, de pretparken Bobbejaanland of Walibi, overdekte winkelcentra, Maasmechelen Village outlet-center, shopping Genk, Valkenburg, Olmense Zoo, stoomtrein As,…

Zonder twijfel een topidee:recreatieterrein bij Weert!