recreatieterrein bij Noord-Brabant - Gegarandeerd een topvakantie!
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Een recreatieterrein bij Noord-Brabant

recreatieterrein bij Noord-Brabant - Voor een zalige vakantie!

Op zoek naar een recreatieterrein in de buurt van Noord-Brabant?

Zoekt u bijNoord-Brabant een recreatieterrein? Op fantastische wijze tor rust komen in de groene natuur en vlak naast een meer lekker genieten van het waterpark, een fietstochtje maken, vissen of kajakken in de idyllischeDuinengordel … Dan bent u zonder enige twijfel aan het juiste adres bij een recreatieterrein in de buurt van Noord-Brabant!

Contacteer ons

Lees meer

Camping De Binnenvaart… Camping aan het water, niet ver van Noord-Brabant! 

De schitterende locatie in de zuivere buurt van Noord-Brabant aan een levendige waterpoel in de natuur maken van onze prima camping de best denkbare plek voor rustzoekers. U vindt hier zelfs een strand waar u overheerlijk kan zonnen en ontspannen. De plas biedt met het oog op waterpret zeer veel mogelijkheden: roeien, kanoën, kajakken, surfen, vaartochten met grote en kleine boten. Uiteraard is er ook voor de jongeren waterplezier op maat aanwezig in een goed bewaakte en veilige omgeving.

De camping heeft de beschikking over toeristische plaatsen van 140m², over wifi, tv-aansluiting, stromend water, 16A-elektriciteit en riolering op de plaats. De nog ruimere jaarplaatsen (180m²) hebben zelfs een gasaansluiting en bijkomende 20A-elektriciteit.

Gedurende het ganse jaar is onze campingplek constant open. De visvijver op Camping Zavelbos en het waterparadijs van het nabijgelegen recreatieoord Wilhelm Tell staan voor alle gasten vrij ter beschikking en ze zijn zonder twijfel een uitje waard.

Camping Zavelbos: te midden van bossen en vennen

Camping Zavelbos is genesteld middenin venen en bossen middenin een natuurpark van 2000 ha. Een heerlijke plaats voor natuurminnaars en gasten die van rust houden. Op slechts 7kilometer afstand mag u volledig gratis gebruik maken van het water-recreatiepark Wilhelm Tell.

Zowel voor kinderen, ouderen, gezinnen en koppels heeft Camping Zavelbos heel wat in de aanbieding. Ongeacht of u zoekt naar sensatie, rust of cultuur: Camping Zavelbos heeft heel wat ontspanningsmogelijkheden. Geniet in Camping Zavelbos van een zalige zorgeloze vakantietijd in de vakantiehuisjes of de goed uitgeruste en ruime camping. De fraaie omgeving met zowel natuur als steden leent zich zeer goed voor sportieve of culturele tripjes of uitjes.

U beleeft op de camping zonder de minste twijfel een heerlijke vakantie in een kindvriendelijke en hartelijke locatie. Verken het uiterst aangename duinengebied met zijn fraaie wandel- en fietspaden of zoek de stilte en rust op aan de visvijver. Op 5 km afstand vindt u het Nationaal Park Hoge Kempen (6000 hectare) en de Duinengordel voor nog meer uitstappen in de ongerepte natuur.

Wilhelm Tell: niet ver van Noord-Brabant, de ideale vakantieplek

Familiecamping Wilhelm Tell situeert zich in een uitgestrekt natuurpark (I000 ha) en biedt mogelijkheden voor uiterst aangename wandeluitjes in een veelzijdig gebied met sparren- en loofbossen, heide en vennen. Drukte en stress zijn heel ver weg bij camping Wilhelm Tell en dat maakt het enorm geschikt voor kampen met jongeren, en groeps- en familierecreatie of zelfs voor een daguitstapje voor wie even uit de drukte wil.

Met een oppervlakte van minimaal 100m² zijn de staanplaatsen uiterst ruim en bovendien zijn ze allen voorzien van stromend water, wifi, tv-aansluiting en 16 A-elektriciteit.

U kan zich totaal veilig voelen, want gedurende de nacht is het domein uitstekend verlicht en bewaakt. Indien ze zich koest houden en aangelijnd blijven, zijn honden toegelaten op het terrein. De toeristische kampeerder kan kiezen uit de toeristische plaatsen van 100m² of de uiterst ruime jaarplaatsen tot 140m². Het bijzettentje en de auto mogen op uw plaats indien dit haalbaar is.

Het waterparadijs, de nabijheid van sublieme historische steden en toeristische trekpleisters, de verzorgde appartementen en staanplaatsen zorgen voor een droomvakantie voor het hele gezin.

Op amper 6 km afstand mag u gratis gebruik maken van de visvijver van Camping Zavelbos. Ook heeft u toegang tot de aangename natuurlijke plas van Camping De Binnenvaart.

Fijne omgeving in de buurt van Noord-Brabant

De buurt rondom Noord-Brabant is werkelijk fantastisch. Het ontspannende levensritme, de talrijke heide, wouden, beekvalleien, de spontane vriendelijkheid, maken van Limburg de ultieme plaats om op vakantie te gaan. Een ervaren ranger troont u mee op een geweldige trip doorheen het mooie Park Hoge Kempen dat niet alleen het grootste opengesteld natuurgebied van Vlaanderen is, maar volgens kenners ook nog eens mooiste. Fietstoeristen kunnen zich in het wondermooie fietsersparadijs Limburg uitleven op de 2000 kilometer lange fietspadenknooppunten op kalme, autoloze geschieden fietspaden die door de mooie Kempen kronkelen. Met directe verbindingen liggen we centraal gelegen in dit uitgestrekte netwerk, dat u brengt bij musea, de magistrale maas, mijnschachten en terrils,…

Ook lekker eten en drinken is een specialiteit in Limburg. Ontdek in de dorpjes en stadjes de heerlijke Limburgse keuken die uiteraard wel meer te bieden heeft dan de beroemde Limburgse vla. U kunt fantastische tripjes ondernemen naar de talloze musea of gerenommeerde historische stadjes bezoeken.

Maar ook de avontuurlijke vakantiegangers die van sport en actie houden komen ruim aan hun trekken…. Paardrijden, go-carten, racen op het circuit van Zolder, skiën, klimmen of deltavliegen. Alles kan… Alle leuke toeristische trekpleisters zijn vlot te bereiken dankzij de centrale ligging. Een overzicht: de pretparken van Bobbejaanland en Walibi, Hasselt (prachtige stad met groot winkelcenter), winkelstad Maasmechelen, grensstad Maastricht het internationaal gerenommeerde openluchtmuseum van Bokrijk, Genk met zijn zondagsmart, de Olmense Zoo, Valkenburg, As,…

Kortom: recreatieterrein bij Noord-Brabant, een succesformule!