recreatieterrein bij Maaseik - Gegarandeerd een topvakantie!
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Een recreatieterrein bij Maaseik

recreatieterrein bij Maaseik - Voor een unieke vakantie!

Op zoek naar een recreatieterrein in de omgeving van Maaseik?

Op zoek naar een recreatieterrein in de omgeving van Maaseik? Fantastisch verblijven in de groene natuur en vlak naast een meer lekker genieten van het waterparadijs, fietsen, kajakken of vissen in de prachtige en uitgestrekteDuinengordel … In dat geval bent u zonder twijfel aan het juiste adres bij een recreatieterrein in de buurt van Maaseik!

Contacteer ons

Lees meer

Camping De Binnenvaart… Camping aan het water, niet ver van Maaseik! 

Deze aangename kampeerplaats in de comfortabele nabije omgeving van Maaseik is wondermooi gelokaliseerd in het groen aan een natuurlijke plas van 20 hectare. Aangenaam uitrusten en zonnebaden op het zandstrand. Wat wil je nog meer? De waterplas biedt wat betreft waterplezier uiterst interessante opties: roeien, kanoën, kajakken, surfen, boottochtjes met grote en kleine vaartuigen. Uiteraard is er ook voor de kinderen waterplezier op maat aanwezig op een veilige en verantwoorde manier.

De camping heeft de beschikking over toeristische plaatsen van 140m², over stromend water, wifi, tv-aansluiting en 16 A-elektriciteit en riolering op de plaats. De nog geriefelijkere jaarplaatsen (180m²) hebben zelfs een gasaansluiting en bijkomende 20A-elektriciteit.

Onze campingplaats is doorheen heel het jaar geopend. De visvijver van Camping Zavelbos en het waterpark van Recreatieoord Wilhelm Tell staan voor alle gasten vrij ter beschikking en zijn ongetwijfeld een bezoek waard.

Camping Zavelbos: gelegen tussen vennen en bossen

Camping Zavelbos is gesitueerd pal tussen venen en bossen pal in een natuurpark van liefst 2000 hectare. Mensen die rust zoeken kunnen geen beter denkbare plek wensen om van de mooie natuur te genieten. Het waterparadijs Wilhelm Tell, waarvan u volledig gratis gebruik kan maken, bevindt zich op nog geen 6 km.

Camping Zavelbos heeft heel veel in petto voor zowel jongeren, kinderen of ouderen. Ongeacht of u zoekt naar sensatie, rust of cultuur: Camping Zavelbos heeft zeer veel mogelijkheden tot recreatie. Geniet in Camping Zavelbos van een deugddoende zorgenvrije vakantieperiode in de vakantiewoningen of de prima geëquipeerde en geriefelijke camping. Daarbovenop ligt er in de directe buurt een scala aan mogelijkheden tot uitstapjes voor de liefhebbers van sport, sensatie en cultuur.

De ongedwongen sfeer en het kindvriendelijke karakter zorgen ervoor dat u een sublieme vakantietijd beleeft op onze camping. U kunt elke dag opnieuw het duinengebied exploreren met dank aan de talrijke toffe fiets- en wandelroutes of simpelweg lekker luieren en uitrusten op de camping met de schitterende visvijver. Het hoog aangeschreven en enorm ruime (6000ha!) Nationaal Park Hoge Kempen en de magnifiekeDuinengordel die op nog geen 5,5 kilometer van de camping liggen staan borg voor heuglijke uitjes in de ronduit prachtige natuur die Vlaanderen te bieden heeft.

Wilhelm Tell: bij Maaseik, de ideale vakantieplek

Familiecamping Wilhelm Tell is gelegen in een eindeloos uitgestrekt natuurgebied (I000 ha) en biedt mogelijkheden voor uiterst fraaie wandeltripjes in een veelzijdig gebied met heide, sparrenbossen, loofhout en moerasgebieden. Door zijn rustige ligging, in een onvervalste anti-stressomgeving, ver van industrie en verkeer, is Wilhelm Tell uiterst geschikt voor groeps- en familierecreatie, dagtoerisme en jeugdkampen.

De staanplaatsen zijn voorzien van 16A-elektriciteit, stromend water, tv-aansluiting, wifi en hebben een oppervlakte van minimaal 100 m².

U kunt zich totaal veilig voelen, want gedurende de nachtelijke uren is het terrein goed verlicht en bewaakt. Honden zijn aangelijnd toegestaan als ze de rust niet verstoren. De toeristische kampeerder heeft de keuze uit de toeristische plaatsen van 100m² of de heel ruime jaarplaatsen tot 140m². Het bijzettentje en de auto mogen op uw plaats als dit haalbaar is.

In de omgeving valt voldoende te beleven: er is een waterparadijs, op korte afstand liggen er attractieve steden en toeristische trekpleisters en de verzorgde appartementen en staanplaatsen zorgen ervoor dat iedereen zich in zijn sas voelt op de droomvakantie in Maaseik.

U kunt gratis de visvijver van het naburige Camping Zavelbos (op 6km afstand) gebruiken. Ook heeft u toegang tot de uiterst aangename natuurlijke plas van Camping De Binnenvaart.

Zalige omgeving in de buurt van Maaseik

Maaseik is genesteld in een formidabele omgeving in de natuur. Het ontspannende levensritme, de talloze wouden, beekvalleien, heide, de spontane hartelijkheid, maken van Limburg de gedroomde plek voor een vakantie. Een échte ‘ranger’ neemt u mee op een fabuleuze exploratietocht door het beroemde Park Hoge Kempen dat niet alleen het meest uitgestrekte natuurgebied van het Vlaamse land is, maar volgens velen ook het fraaiste. Fietsers kunnen zich in het uitgestrekte fietsparadijs Limburg uitleven op de 2000km lange fietsroutenetwerken op rustige, autovrije geschieden fietspaden die door de fabelachtige Kempen kronkelen. Onze camping bevindt zich strategisch te midden van dit centrum voor fietsers waar u de terrils, de machtige Maas met zijn fraaie vallei, de musea, de mijn terrils en gezellige dorpjes en steden kan exploreren,…

Ook lekker drinken en eten is een topidee in Limburg. De gezellige terrasjes in de vele leuke dorpen en steden bieden u de smakelijkste Limburgse specialiteiten. Combineer een historisch of cultureel tussendoortje naar een leuk stadje met de fantastische gastronomie en u beleeft gegarandeerd een een fantastische dag.

Maar eveneens de avontuurlijke vakantiegangers die van sport en actie houden komen uitgebreid aan hun trekken…. Go-carten, paardrijden, racen op het circuit van Zolder, klimmen, skiën of deltavliegen. Alles kan… Dankzij de centrale ligging is alles vlot en snel te bereiken: Bokrijk (openluchtmuseum), Maaseik, de pretparken Walibi of Bobbejaanland, overdekte winkelcentra, Maasmechelen Village outlet-center, shopping Genk, Valkenburg, Olmense Zoo, stoomtrein As,…

Kortom: recreatieterrein bij Maaseik, een succesformule!