recreatieterrein bij Lummen - Gegarandeerd een topvakantie!
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Een recreatieterrein bij Lummen

recreatieterrein bij Lummen - Vast en zeker een leuk verblijf

Op zoek naar een recreatieterrein in de omgeving van Lummen?

Aan het zoeken naar een recreatieterrein in de nabijheid van Lummen? Een deugddoend wandeltochtje of fietstochtje ondernemen in de heuvelachtige en fraaieDuinengordel of zich te goed doen aan een vleugje watersport (kanovaren, kajakken, vissen) bij het water … bij een recreatieterrein gesitueerd in de buurt van Lummen vindt u ongetwijfeld wat u zoekt!

Contacteer ons

Lees meer

Camping De Binnenvaart… Camping aan het water, niet ver van Lummen! 

Onze toffe kampeerplaats in de magnifieke buurt van Lummen is zeer schitterend gesitueerd in ongerepte natuur aan een natuurlijke plas van 20 hectare. U vindt hier zelfs een strand waar u lekker kan zonnebaden en ontspannen. De plas biedt als het aankomt op waterfun heel interessante opties: roeien, surfen, kanoën, boottochten met grote middelgrote en kleine zeilboten. Uiteraard is er ook voor de kinderen waterentertainment op maat aanwezig op een veilige en verantwoorde manier.

Alle nutsvoorzieningen zijn voorzien op de ruime toeristische plaatsen van de camping: stromend water, 16A-elektriciteit, wifi, water riolering, het is helemaal in orde. De nog beter voorziene jaarplaatsen (180m²) hebben zelfs een gasaansluiting en extra sterke 20A-elektriciteit.

Doorheen het ganse jaar is onze campingplek permanent geopend. De gasten mogen tevens gebruik maken van het recreatiewaterpark van het naburige recreatiepark Wilhelm Tell en van de visvijver van Camping Zavelbos.

Camping Zavelbos: middenin de vennen en bossen

Camping Zavelbos is genesteld middenin venen en bossen in een natuurpark van 2000 ha. Personen op zoek naar rust kunnen geen beter denkbare locatie wensen om van de natuur te genieten. Op slechts 7km afstand mag u volledig gratis gebruik maken van het water-recreatieoord Wilhelm Tell.

Camping Zavelbos heeft zeer veel te bieden voor zowel gezinnen, kinderen, koppels of ouderen. Ongeacht of u zoekt naar sensatie, rust of cultuur: Camping Zavelbos beschikt over heel veel ontspanningsmogelijkheden. Geniet in Camping Zavelbos van een deugddoende zorgeloze vakantie in de vakantiehuisjes of de zeer degelijk voorziene en geriefelijke camping. De prettige buurt met zowel natuur als steden leent zich zeer goed voor sportieve of culturele tripjes.

U beleeft op onze camping absoluut een plezierige vakantieperiode in een kindvriendelijke en hartelijke setting. U kan elke dag opnieuw het duinengebied exploreren door middel van de talrijke formidabele fiets- en wandelroutes of gewoon lekker luieren en rusten op de camping met de fabelachtige visvijver. Op 6 kilometer rijden vindt u het Nationaal Park Hoge Kempen (6000 ha!) en de Duinengordel voor nog meer uitstappen in de ongerepte natuur.

Wilhelm Tell: bij Lummen, de gedroomde kampeerplaats

Camping Wilhelm Tell is een typische familiecamping aan een uitgestrekt natuurgebied van liefst 1000 hectare waar u lekker kunt wandelen tussen de wondermooie loof- en sparrenbossen, heide- en moerasgebieden. Stress en drukte zijn heel ver weg bij Wilhem Tell en dat maakt het prima geschikt voor kampen met jongeren, en groeps- en familierecreatie of zelfs voor een daguitstapje voor wie even uit de drukte wil.

De staanplaatsen zijn voorzien van stromend water, wifi, tv-aansluiting en 16 A-elektriciteit en hebben een oppervlakte van minimaal 100 m².

Het domein is heel de nacht bewaakt en verlicht. Honden zijn aangelijnd toegestaan als ze de rust niet verstoren. De toeristische kampeerder kan kiezen tussen de toeristische plaatsen van 100m² of de uiterst ruime jaarplaatsen tot 140m². Wanneer mogelijk en gewenst kunnen de auto en het bijzettentje gerust mee op uw plaats.

Het waterparadijs, de nabijheid van fraaie historische steden en toeristische trekpleisters, de verzorgde appartementen en staanplaatsen zorgen voor een droomvakantie voor het complete gezin.

U kunt gratis de visvijver van het naburige Camping Zavelbos (op 6km afstand) gebruiken. Ook heeft u toegang tot de heerlijke natuurlijke plas van Camping De Binnenvaart.

Fijne omgeving in de buurt van Lummen

De omgeving rond Lummen is ronduit fantastisch. Het immer aangename Limburg is met dank aan de ruime heide- en bosgebieden en de gastvrijheid van de lokale bevolking een ware topbestemming. Een echte ranger troont u mee op een geweldige ontdekkingsreis doorheen het magnifieke Park Hoge Kempen dat niet alleen met voorsprong het grootste toegankelijke natuurpark van Vlaanderen is, maar volgens velen ook nog eens mooiste. Fietsers kunnen zich in fietsersparadijs Limburg amuseren op de 2000 kilometer lange fietsroutenetwerken op autoloze, rustige paden die door de roemruchte Kempen kronkelen. Onze camping bevindt zich perfect in het midden van dit fietsknooppuntencentrum waar u de terrils, de mooie Maas met zijn mooie vallei, de musea, de mijn terrils en gezellige steden en dorpen kan ontdekken,…

Limburg is gekend vanwege z’n fantastische gastronomie en toerisme. De gezellige terrasjes in de naburige dorpen en steden bieden u de befaamde Limburgse keuken. U kan mooie tripjes ondernemen naar de vele musea of historische steden bezoeken.

Maar eveneens de actieve vakantietypes die van actie en sport houden komen ruim aan hun trekken…. Go-carten, paardrijden, racen op het circuit van Zolder, deltavliegen, klimmen of skiën. Alles kan… Dankzij de centrale positie is alles snel bereikbaar: Genk (zondagmarkt, Hasselt, de pretparken Bobbejaanland of Walibi, overdekte winkelcentra, Maasmechelen Village outlet-center, shopping Genk, Valkenburg, Olmense Zoo, stoomtrein As,…

Zonder twijfel een topidee:recreatieterrein bij Lummen!