recreatiepark bij Zuid-Limburg - Gegarandeerd een topvakantie!
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Een recreatiepark bij Zuid-Limburg

recreatiepark bij Zuid-Limburg - Voor een zalige vakantie!

Op zoek naar een recreatiepark in de omgeving van Zuid-Limburg?

Aan het zoeken naar een recreatiepark in de omgeving van Zuid-Limburg? Een deugddoend wandel- of fietstochtje doen in de heuvelachtige en fraaieDuinengordel of zich amuseren met een flinke portie watersport (waterparadijs, vissen kajakken) aan het water … bij een recreatiepark gelegen in de buurt van Zuid-Limburg vindt u zonder twijfel uw gading!

Contacteer ons

Lees meer

Camping De Binnenvaart… Camping aan het water, niet ver van Zuid-Limburg! 

De prachtige locatie te midden van de interessante buurt van Zuid-Limburg aan een schilderachtige waterpoel in de natuur maken van onze heerlijke camping de perfecte plek voor rustzoekers. U vindt hier zelfs een strand waar u aangenaam kunt zonnebaden en ontspannen. De plas leent zich zeer goed voor een zwembeurt en bootplezier zoals bijvoorbeeld kanoën, roeien, surfen en zeilen met kleinere boten. Ook voor de kleinsten onder ons offreren we een waaier aan boeiende bezigheden.

De camping heeft de beschikking over toeristische plaatsen van 140m², over stromend water, wifi, tv-aansluiting en 16 A-elektriciteit en riolering op de plaats. De jaarplaatsen van 180m² beschikken zelfs over zeer goede bijkomende 20A-elektriciteit en een individuele gasaansluiting.

Gedurende het ganse jaar is onze campingplek constant open. De geweldige visvijver van Camping Zavelbos en het waterpark van het nabijgelegen recreatieoord Wilhelm Tell staan voor alle gasten vrij tot de beschikking en zijn zonder enige twijfel een uitje waard.

Camping Zavelbos: tussen vennen en bossen

De nette unieke, bosrijke situering midden tussen de vennen in een ongelofelijk groot (2000 hectare!) beschermd natuurgebied vormen een rustgevend toneel voor Camping Zavelbos. Een fameuze omgeving voor liefhebbers van natuurschoon en gasten die van rust houden. Op amper 7kilometer afstand mag u gratis gebruik maken van het water-recreatieoord Wilhelm Tell.

Zowel voor koppels, kinderen, gezinnen en ouderen heeft Camping Zavelbos enorm veel te bieden. Rustzoekers, avontuurlijk aangelegde mensen en ook cultuurliefhebbers komen met dank aan de talloze ontspanningsmogelijkheden totaal aan hun trekken. Geniet in Camping Zavelbos van een deugddoende zorgenvrije vakantie in de vakantiehuisjes of de zeer degelijk uitgeruste en ruime camping. Voorts ligt er in de nabije buurt een scala aan mogelijkheden tot uitstapjes voor de liefhebbers van cultuur, avontuur, sport en sensatie.

De hartelijke sfeer en het kindvriendelijke karakter zorgen ervoor dat u een fijne vakantie beleeft op onze camping. U kan elke dag opnieuw het duinengebied verkennen door middel van de talloze schitterende fiets- en wandelroutes of simpelweg lekker luieren en rusten op de camping met de wonderlijke visvijver. Op 5 kilometer afstand vindt u het Nationaal Park Hoge Kempen (6000 hectare groot!) en de Duinengordel voor nog extra tripjes in de zuivere natuur.

Wilhelm Tell: nabij Zuid-Limburg, de ideale plek

Familiecamping Wilhelm Tell situeert zich in een zeer uitgestrekt natuurgebied (I000 ha) en biedt mogelijkheden voor aangename wandeltochten in een veelzijdig gebied met sparrenbossen, loofhout, heide en vennen. Door z’n rustige ligging, in een echte anti-stressomgeving, ver van verkeer en industrie, is Wilhelm Tell zeer geschikt voor familie- en groepsrecreatie, kampen en dagtoerisme.

Met een oppervlakte van minimaal 100m² zijn de staanplaatsen zeer ruim en bovendien zijn ze allen voorzien van wifi, tv-aansluiting, stromend water, 16A-elektriciteit.

Het domein is gedurende heel de nacht bewaakt en verlicht. Honden zijn aangelijnd toegestaan als ze de rust niet verstoren. Voor de toeristische kampeerder zijn er toeristische plaatsen (100m²) of jaarplaatsen (tot 140m²). Het bijzettentje en de auto mogen op uw plaats wanneer dit haalbaar is.

Het waterparadijs, de nabijheid van voortreffelijke historische steden en toeristische trekpleisters, de verzorgde appartementen en staanplaatsen zorgen voor een droomvakantie voor het ganse gezin.

Op nog geen 6 km afstand mag u gratis gebruik maken van de visvijver van Camping Zavelbos. Ook heeft u toegang tot de aangename natuurlijke plas van Camping De Binnenvaart.

Fijne omgeving in de buurt van Zuid-Limburg

Zuid-Limburg is genesteld in een heerlijke omgeving met natuur op korte afstand. Het altijd aangename Limburg is met dank aan de eindeloos uitgestrekte bos- en heidegebieden en de vriendelijkheid van de lokale bevolking een absolute trekpleister. Met een echte ranger kan u op ontdekkingstocht in de liefst 6000ha van het illustere Nationaal Park Hoge Kempen, het meest uitgestrekte van Vlaanderen. Het ruim 2000km autovrije goed bewegwijzerde fietspadensysteem kronkelend door de meest prachtige gebieden van Het Maasland en de Kempen is de droombestemming voor iedere fietser. De camping situeert zich perfect te midden van dit fietsnetwerk waar u de terrils, de magistrale Maas met zijn fraaie vallei, de musea, de mijn terrils en gezellige dorpjes en steden kan verkennen,…

Limburg is beroemd om zijn toerisme, lekker eten en drinken. De altijd gezellige terrasjes in de vele leuke dorpen en steden bieden u de befaamde Limburgse keuken. Combineer een historisch of cultureel uitje naar een stadje met de fantastische keuken en u beleeft gegarandeerd een geslaagde dag.

Maar ook de actieve vakantietypes die van actie en sport houden komen heel uitgebreid aan hun trekken…. Paardrijden, go-carten en voor de onbevreesde snelheidsduivels en durfals is zelfs rondracen op het befaamde circuit van Zolder, skiën, deltavliegen of rotsklimmen een mogelijkheid… Alle aangename toeristische trekpleisters zijn vlot te bereiken door de goede ligging. Een overzichtje: de pretparken van Walibi en Bobbejaanland, Hasselt (prachtige stad met groot winkelcenter), winkelstad Maasmechelen, grensstad Maastricht het internationaal gerenommeerde openluchtmuseum van Bokrijk, Genk met zijn zondagsmart, de Olmense Zoo, Valkenburg, As,…

Kortom: recreatiepark bij Zuid-Limburg, een succesformule!