recreatiepark bij Roermond - Gegarandeerd een topvakantie!
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Een recreatiepark bij Roermond

recreatiepark bij Roermond - Absoluut een leuk verblijf

Op zoek naar een recreatiepark in de omgeving van Roermond?

Zoekt u bijRoermond een recreatiepark? Op geweldige wijze rust vinden in het groen en bij een waterplas lekker genieten en profiteren van het waterpark, fietsen, of lekker vissen en kajakken in de uitgestrekteDuinengordel … In dat geval bent u zeker aan het juiste adres bij een recreatiepark gelegen in de buurt van Roermond!

Contacteer ons

Lees meer

Camping De Binnenvaart… Camping aan het water, niet ver van Roermond! 

Onze gezellige campingplaats in de uiterst fraaie buurt van Roermond is zeer knap ingebed in de natuur aan een pure, ongerepte waterplas van 20 hectare. U vindt hier zelfs een strand waar u lekker kunt zonnen en ontspannen. De plas leent zich zeer goed voor een zwembeurt en bootplezier zoals surfen, roeien en kajakken en zeilen met kleine boten. Vanzelfsprekend is er ook voor de kinderen waterentertainment op maat voorzien in een goed bewaakte en veilige omgeving.

Alle voorzieningen zijn in orde op de erg ruime toeristische plaatsen van de camping: wifi, stromend water, 16A-elektriciteit, riolering, het is allemaal volledig piekfijn in orde. De jaarplaatsen van 180m² hebben zelfs zeer goede bijkomende 20A-elektriciteit en een individuele gasaansluiting.

De kampeerplaats is het ganse jaar geopend. De geweldige visvijver op Camping Zavelbos en het waterpark van het naburige Wilhelm Tell staan voor alle gasten vrij ter beschikking en ze zijn zonder twijfel een bezoekje waard.

Camping Zavelbos: middenin de vennen en bossen

Camping Zavelbos is gesitueerd te midden van moeras en bos middenin een natuurgebied van liefst 2000 ha. Een heerlijke uitvalsbasis voor natuurliefhebbers of mensen die van rust houden. Op nog geen 6 kilometer rijden mag u gratis gebruik maken van het waterparadijs Wilhelm Tell.

Camping Zavelbos heeft heel wat in petto voor zowel koppels, gezinnen, kinderen als ouderen. Rustzoekers, avontuurlijk aangelegde mensen en ook cultuurminnaars komen met dank aan de vele recreatiemogelijkheden totaal aan hun trekken. Geniet in Camping Zavelbos van een zalige zorgenvrije vakantie in de vakantiehuisjes of de degelijk voorziene en geriefelijke camping. De uitstekende buurt met zowel natuur als steden leent zich zeer goed voor culturele of sportieve tripjes of uitjes.

De hartelijke sfeer en het kindvriendelijke karakter zorgen ervoor dat u een heerlijke vakantie beleeft op onze camping. U kunt iedere dag opnieuw het duinengebied verkennen dankzij de talrijke keurige fiets- en wandelroutes of simpelweg lekker luieren en tot rust komen op de camping met de schitterende visvijver. Op 4,5 kilometer afstand vindt u het Nationaal Park Hoge Kempen (6000 ha) en de Duinengordel voor nog meer uitstappen in de zuiveren en ongerepte natuur.

Wilhelm Tell: in de omgeving van Roermond, de perfecte kampeerplaats

Familiecamping Wilhelm Tell situeert zich in een uitgestrekt natuurpark (I000 ha) en biedt mogelijkheden voor sublieme wandeluitjes in een veelzijdig gebied met heide, sparrenbossen, loofbossen en moerasgebieden. Drukte en stress zijn heel ver weg bij Wilhem Tell en dat maakt het zeer geschikt voor kampen met jongeren, en groeps- en familierecreatie en zelfs voor een dagtrip voor wie even uit de ratrace wil.

De staanplaatsen zijn voorzien van 16A-elektriciteit, stromend water, tv-aansluiting, wifi en strekken zich uit over een gebied van ten minste 100 m².

Het terrein is gedurende heel de nacht bewaakt en verlicht. Indien ze zich kalm houden en aangelijnd blijven, zijn honden toegelaten op het domein. De toeristische kampeerder kan kiezen tussen de toeristische plaatsen van 100m² of de zeer ruime jaarplaatsen tot 140m². Het bijzettentje en de auto mogen op uw plaats als dat haalbaar is.

Het waterparadijs, de nabijheid van knappe historische steden en toeristische trekpleisters, de verzorgde appartementen en staanplaatsen zorgen voor een droomvakantie voor het ganse gezin.

U kunt gratis de visvijver van het naburige Camping Zavelbos (op 6km afstand) gebruiken. Daarnaast kunt u zich ook uitleven in de prachtig gelegen waterplas van Camping De Binnenvaart.

Zalige omgeving in de buurt van Roermond

De omgeving rond Roermond is ronduit zeer knap. Het ontspannende levensritme, de vele heide, wouden, beekvalleien, de spontane vriendelijkheid, maken van Limburg de ultieme vakantiebestemming. Een échte ‘ranger’ troont u mee op een leerrijke en spannende tocht doorheen het beroemde Park Hoge Kempen dat niet enkel veruit het grootste natuurpark van de noordelijke landhelft is, maar volgens velen ook nog eens fraaiste. Fietstoeristen kunnen zich in het wondermooie fietsparadijs Limburg amuseren op de ruim 2000 kilometer lange fietsnetwerken op rustige, autovrije paden die door de schilderachtige Kempen kronkelen. Onze campingplaats bevindt zich strategisch in het centrum van dit fietscentrum waar u de terrils, de magistrale Maas met zijn prachtige vallei, de mijnschachten, musea en mooie steden en dorpen kan ontdekken,…

Limburg is beroemd vanwege z’n fantastische gastronomie en toerisme. Ontdek in de mooie steden en dorpen de heerlijke Limburgse gastronomie die uiteraard wel meer te bieden heeft dan de roemruchte vla. Combineer een historisch of cultureel tripje naar een stadje met de geroemde culinaire specialiteiten en u beleeft zonder enige twijfel een een fantastische dag.

Houdt u eerder van avontuur of actie tussendoor…. Paardrijden, go-carten en voor de onbevreesde snelheidsduivels en durfals is zelfs racen op het racecircuit van Zolder, skiën, deltavliegen of rotsklimmen een aantrekkelijke optie… Alle interessante toeristische trekpleisters zijn vlot te bereiken dankzij de gunstige ligging. Een beknopt overzicht: de pretparken van Walibi en Bobbejaanland, Hasselt (prachtige stad met zeer uitgebreid winkelcenter), winkelstad Maasmechelen, grensstad Maastricht het internationaal gerenommeerde openluchtmuseum van Bokrijk, Genk met zijn zondagsmart, de Olmense Zoo, Valkenburg, As,…

Kortom: recreatiepark bij Roermond, een succesformule!