recreatiecentrum bij Peer - Gegarandeerd een topvakantie!
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Een recreatiecentrum bij Peer

recreatiecentrum bij Peer - Voor een unieke vakantie!

Op zoek naar een recreatiecentrum in de buurt van Peer?

Op zoek naar een recreatiecentrum in de nabijheid van Peer? Een aangenaam wandel- of fietstochtje doen in de heuvelachtige en fraaieDuinengordel of zich amuseren met een vleugje watersporten (waterparadijs, vissen kajakken) aan het water … bij een recreatiecentrum gesitueerd in de buurt van Peer vindt u gegarandeerd wat u zoekt!

Contacteer ons

Lees meer

Camping De Binnenvaart… Camping aan het water, niet ver van Peer! 

De prachtige setting pal in de aangename buurt van Peer aan een magnifieke waterpoel in het groen maken van onze prima campingplaats de meest geschikte plek voor al wie wil rusten en relaxen. U vindt hier zelfs een strand waar u aangenaam kan relaxen en zonnebaden. De waterplas biedt met het oog op waterpret heel interessante mogelijkheden: roeien, surfen, kanoën, vaartochten met kleine, middelgrote en grote zeilboten. Natuurlijk is er ook voor de jeugd waterpret op maat aanwezig op een veilige en verantwoorde manier.

Alle voorzieningen zijn voorzien op de ruime toeristische plaatsen van de camping: 16A-elektriciteit, stromend water, wifi, riolering en een tv-aansluiting, het is allemaal piekfijn in orde. De nog beter uitgeruste jaarplaatsen (180m²) hebben zelfs een gasaansluiting en bijkomende 20A-elektriciteit.

De camping is het ganse jaar geopend. De visvijver van Camping Zavelbos en het waterpark van het nabijgelegen recreatieoord Wilhelm Tell staan voor alle gasten vrij ter beschikking en ze zijn absoluut een bezoekje waard.

Camping Zavelbos: te midden van bossen en vennen

De gemoedelijke unieke, bosrijke locatie recht in de moerassen in een enorm ruim (2000 ha) beschermd natuurgebied zijn een rustgevend decor voor Camping Zavelbos. Mensen die rust zoeken kunnen geen betere plek dromen om van het natuurschoon te genieten. Op nog geen 6 km afstand kan u gratis gebruik maken van het waterparadijs Wilhelm Tell.

Zowel voor koppels, kinderen, gezinnen en ouderen heeft Camping Zavelbos een grote waaier aan mogelijkheden in de aanbieding. Rustzoekers, avontuurlijk aangelegde mensen en ook cultuurfreaks komen dankzij tal van mogelijkheden tot recreatie totaal aan hun trekken. Geniet in Camping Zavelbos van een zalige zorgeloze vakantieperiode in de vakantiewoningen of de zeer goed toegeruste en ruime camping. Voorts ligt er in de nabije omgeving een scala aan mogelijkheden tot tripjes voor de liefhebbers van sensatie, cultuur en sport.

U beleeft op onze camping gegarandeerd een geweldige vakantieperiode in een kindvriendelijke en hartelijke setting. Verken het zeer fijne duinengebied met zijn prachtige wandel- en fietspaden of zoek de stilte op aan de visvijver. Op 4,5 kilometer afstand vindt u het nationaal park Hoge Kempen (6000 hectare groot!) en de Duinengordel voor nog extra tripjes in de ongerepte natuur.

Wilhelm Tell: in de buurt van Peer, de ideale kampeerplek

Familiecamping Wilhelm Tell situeert zich in een eindeloos uitgestrekt natuurpark (I000 ha) en biedt mogelijkheden voor fraaie wandelingen in een gevarieerd gebied met sparrenbossen, loofhout, heide en vennen. Stress en drukte zijn zeer ver weg bij Wilhem Tell en dat maakt het zeer geschikt voor kampen met jongeren, en groeps- en familierecreatie of zelfs voor een daguitstapje voor wie even uit de ratrace wil.

De staanplaatsen zijn voorzien van stromend water, wifi, tv-aansluiting en 16 A-elektriciteit en hebben een gebied van minimum 100 m².

U kunt zich helemaal veilig voelen, want tijdens de nacht wordt het domein uitstekend verlicht en bewaakt. Indien ze zich kalm houden en aan de lijn blijven, zijn honden toegelaten op het domein. Voor de toeristische kampeerder zijn er toeristische plaatsen (100m²) of jaarplaatsen (tot 140m²). Het bijzettentje en de auto mogen op uw plaats wanneer dat haalbaar is.

In de omgeving valt voldoende te beleven: er is een waterparadijs, op korte afstand liggen er formidabele steden en toeristische trekpleisters en de verzorgde appartementen en staanplaatsen zorgen ervoor dat iedereen zich in zijn sas voelt op de droomvakantie in Peer.

U kunt gratis de visvijver van het naburige Camping Zavelbos (op 6km afstand) gebruiken. Ook heeft u toegang tot de knappe natuurlijke plas van Camping De Binnenvaart.

Prachtige omgeving in de buurt van Peer

Peer is genesteld in een fraaie omgeving in de natuur. Het altijd rustige Limburg is dankzij de enorm uitgestrekte heide- en bosgebieden en de vriendelijkheid van de Limburgers een onbetwiste parel. Met een echte ranger kunt u op exploratietocht in de 6000 ha van het prachtige Nationaal Park Hoge Kempen, het meest uitgestrekte van Vlaanderen. Het 2000 km autovrije volledig bewegwijzerde fietspadennetwerk in de allermooiste gebieden van de Kempen en het Maasland is de ultieme droom voor iedere fietsliefhebbers. Onze campingplaats situeert zich perfect in het midden van dit fietsnetwerk waar u de terrils, de machtige Maas met zijn schitterende vallei, de mijnschachten, musea en gezellige dorpjes en steden kunt exploreren,…

Ook lekker drinken en eten is een topidee in Limburg. Proef in de dorpjes en stadjes de lekkere Limburgse gastronomie die uiteraard wel meer in petto heeft dan de beroemde vla. U kan fantastische tripjes maken naar de vele musea of gerenommeerde historische stadjes bezoeken.

Maar eveneens de avontuurlijke vakantietypes die van actie en sport houden komen zeer uitgebreid aan hun trekken…. Go-carten en voor de echte snelheidsfreaks en durfals is zelfs racen op het racecircuit van Zolder, deltavliegen, skiën of rotsklimmen een aantrekkelijke optie… Vanwege de centrale positionering is alles vlot en snel te bereiken: Bokrijk (openluchtmuseum), Maastricht, de pretparken Bobbejaanland of Walibi, overdekte winkelcentra, Maasmechelen Village outlet-center, shopping Genk, Valkenburg, Olmense Zoo, stoomtrein As,…

Zonder twijfel een topidee:recreatiecentrum bij Peer!