recreatiecentrum bij Noord-Brabant - Gegarandeerd een topvakantie!
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Een recreatiecentrum bij Noord-Brabant

recreatiecentrum bij Noord-Brabant - Voor een zalige vakantie!

Op zoek naar een recreatiecentrum in de omgeving van Noord-Brabant?

Zoekt u een recreatiecentrum in de buurt van Noord-Brabant? Een heerlijk tochtje te voet of per fiets doen in de heuvelachtige en fraaieDuinengordel of zich te goed doen aan een beetje waterplezier (plezier maken in het waterparadijs, kajakken of vissen) bij het water … bij een recreatiecentrum gelegen in de buurt van Noord-Brabant vindt u ongetwijfeld uw geschikte plek!

Contacteer ons

Lees meer

Camping De Binnenvaart… Camping aan het water, niet ver van Noord-Brabant! 

De mooie plek te midden van de zuivere buurt van Noord-Brabant aan een ongerepte waterpoel in de natuur maken van onze keurige campingplaats de best denkbare plek voor al wie rust en ontspanning zoekt. U vindt hier zelfs een strand waar u heerlijk kunt zonnebaden en ontspannen. De plas leent zich uitstekend voor zwemmen en vaar- en bootplezier zoals bijvoorbeeld kajakken, kanoën, roeien en surfen en zeilen met kleinere bootjes. Ook voor de kleinsten onder ons offreren we een uitgebreid scala aan boeiende bezigheden.

Onze camping heeft de beschikking over toeristische plaatsen van 140m², over 16A-elektriciteit, stromend water, tv-aansluiting, wifi en riolering op de plaats. De jaarplaatsen van 180m² beschikken zelfs over zeer goede bijkomende 20A-elektriciteit en een individuele gasaansluiting.

De camping is het ganse jaar open. De geweldige visvijver van Camping Zavelbos en het waterpark van Recreatieoord Wilhelm Tell staan voor alle gasten vrij tot de beschikking en ze zijn zeker een bezoek waard.

Camping Zavelbos: gelegen tussen bossen en vennen

De prettige ongerepte, boomrijke locatie midden tussen de moerassen in een ongelofelijk groot (2000 ha!) beschermd natuurgebied zijn een rustgevend decor voor Camping Zavelbos. Een magnifieke locatie voor natuurliefhebbers en gasten die van kalmte en rust houden. Het waterparadijs Wilhelm Tell, waarvan u volledig gratis gebruik kan maken, bevindt zich op slechts 6km afstand.

Zowel voor kinderen, ouderen, gezinnen en koppels heeft Camping Zavelbos heel wat te bieden. Ongeacht of u op zoek bent naar cultuur, sensatie of rust: Camping Zavelbos beschikt over een waaier van mogelijkheden tot recreatie. U beleeft een onvergetelijke vakantie zonder zorgen in de vakantiehuizen of op onze enorm ruime camping. Bovendien ligt er in de directe buurt een grote waaier aan mogelijkheden tot uitstapjes voor de liefhebbers van sport, sensatie en cultuur.

U heeft op de camping zeer zeker een formidabele vakantie in een kindvriendelijke en hartelijke locatie. Verken het fraaie duinengebied met zijn mooie wandel- en fietspaden of zoek de rust en stilte op aan de visvijver. Het onvolprezen en enorm uitgestrekte (6000 hectare) Nationaal Park Hoge Kempen en de fabuleuzeDuinengordel die op nog geen 5 kilometer van de camping liggen staan borg voor onvergetelijke tripjes in de uitstekende natuur die Vlaanderen te bieden heeft.

Wilhelm Tell: niet ver van Noord-Brabant, de ideale plaats

De camping Wilhelm Tell is een echte familiecamping aan een zeer groot natuurgebied van liefst 1000 hectare waar u lekker kunt wandelen tussen de sublieme moerassen, heide, sparrenbossen en loofbossen. Stress en drukte zijn zeer ver weg bij Wilhem Tell en dat maakt het prima geschikt voor kampen met jongeren, en groeps- en familierecreatie of zelfs voor een dagtrip voor wie even uit de ratrace wil.

De staanplaatsen zijn voorzien van 16A-elektriciteit, stromend water, tv-aansluiting, wifi en hebben een gebied van minimaal 100 m².

U kunt zich totaal veilig voelen, want gedurende de nachtelijke uren wordt het terrein prima verlicht en bewaakt. Honden zijn aangelijnd toegelaten als ze de rust niet verstoren. Voor de toeristische kampeerder zijn er toeristische plaatsen (100m²) of jaarplaatsen (tot 140m²). Het bijzettentje en de auto mogen op uw plaats indien dit mogelijk is.

In de omgeving valt voldoende te beleven: er is een waterparadijs, op korte afstand liggen er ronduit prachtige steden en toeristische trekpleisters en de verzorgde appartementen en staanplaatsen zorgen ervoor dat iedereen zich in zijn sas voelt op de droomvakantie in Noord-Brabant.

U kan gratis de visvijver van het naburige Camping Zavelbos (op 6km afstand) gebruiken. Ook heeft u toegang tot de uiterst aangename natuurlijke plas van Camping De Binnenvaart.

Fijne omgeving in de buurt van Noord-Brabant

Noord-Brabant is genesteld in een aangename omgeving met natuur op korte afstand. Het ontspannende levensritme, de talloze heide, wouden, beekvalleien, de spontane vriendelijkheid, maken van Limburg de gedroomde vakantiebestemming. Een ervaren ranger troont u mee op een wonderlijke ontdekkingsreis doorheen het fraaie Park Hoge Kempen dat niet alleen het grootste natuurgebied van het Vlaamse land is, maar volgens vele kenners ook nog eens allermooiste. Het ruim 2000km autovrije goed bewegwijzerde netwerk van fietsroutes kronkelend in de fraaiste gebieden van Het Maasland en de Kempen is de natte droom van iedere fietser. Met rechtstreekse verbindingen liggen we midden in dit fantastische knooppuntensysteem, dat u brengt bij musea, de magistrale maas, mijnschachten en terrils,…

Limburg is beroemd om z’n fantastische gastronomie en toerisme. Proef in de mooie steden en dorpen de lekkere Limburgse gastronomie die uiteraard wel meer te bieden heeft dan de roemruchte vla. Combineer een cultureel of historisch uitstapje naar een leuk stadje met de fabelachtige gastronomie en u beleeft honderd procent zeker een topdag.

Maar ook de ondernemende types die van sport en actie houden komen ruim aan hun trekken…. Paardrijden, go-carten, racen op het circuit van Zolder, deltavliegen, skiën of klimmen. Alles kan… Met dank aan de strategische ligging is alles snel bereikbaar: Genk (zondagmarkt, Maaseik, de pretparken Walibi of Bobbejaanland, overdekte winkelcentra, Maasmechelen Village outlet-center, shopping Genk, Valkenburg, Olmense Zoo, stoomtrein As,…

Kortom: recreatiecentrum bij Noord-Brabant, een succesformule!