recreatiecentrum bij Lummen - Gegarandeerd een topvakantie!
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Een recreatiecentrum bij Lummen

recreatiecentrum bij Lummen - Voor een zalige vakantie!

Op zoek naar een recreatiecentrum in de omgeving van Lummen?

Zoekt u nabijLummen een recreatiecentrum? Op geweldige wijze relaxen in de natuur en vlak naast het water aangenaam genieten van het waterpark, fietsen, of lekker vissen en kajakken in de fraaieDuinengordel … In dat geval bent u zeker aan het correcte adres bij een recreatiecentrum in de buurt van Lummen!

Contacteer ons

Lees meer

Camping De Binnenvaart… Camping aan het water, niet ver van Lummen! 

De fabuleuze setting pal in de interessante omgeving van Lummen aan een levendige waterplas in het groen maken van onze keurige camping de ultieme plek voor al wie wil rusten en relaxen. Heerlijk luieren en zonnekloppen op het zandstrand. Wat wilt u nog meer? De waterplas biedt op het vlak van waterplezier uiterst interessante opties: surfen, kanoën, roeien, boottochten met kleine, middelgrote en grote zeilboten. Ook voor de kids hebben we een waaier aan bezigheden.

Onze camping beschikt over toeristische plaatsen van 140m², over 16A-elektriciteit, stromend water, tv-aansluiting, wifi en riolering op de plaats. De nog beter voorziene jaarplaatsen (180m²) hebben zelfs een gasaansluiting en extra sterke 20A-elektriciteit.

Onze campingplaats is het hele jaar open. De gasten mogen tevens gebruik maken van het waterparadijspark van Recreatieoord Wilhelm Tell en van de visvijver bij Camping Zavelbos.

Camping Zavelbos: te midden van bossen en vennen

De gemoedelijke schone, bosrijke buurt midden tussen de vennen in een enorm ruim (2000 ha!) beschermd natuurgebied zijn een rustgevend panorama voor Camping Zavelbos. Rustzoekers kunnen geen betere plaats verlangen om van de natuur te genieten. Op amper 7kilometer rijden mag u volledig gratis gebruik maken van het waterpark Wilhelm Tell.

Zowel voor kinderen, koppels, gezinnen en ouderen heeft Camping Zavelbos enorm veel in de aanbieding. Rustzoekers, avontuurlijk aangelegde mensen en zelfs ook cultuurminnaars komen met dank aan de talrijke mogelijkheden tot recreatie helemaal aan hun trekken. U beleeft een onvergetelijke vakantie zonder kopzorgen in onze vakantiehuizen of op onze uiterst ruime camping. Voorts ligt er in de directe buurt een scala aan uitstapmogelijkheden voor de liefhebbers van cultuur, avontuur, sport en sensatie.

De hartelijke atmosfeer en het kindvriendelijke karakter zorgen ervoor dat u een prettige vakantietijd beleeft op onze camping. Verken het ronduit prachtige duinengebied met zijn mooie wandel- en fietspaden of zoek de rust op aan de visvijver. Het zeer gewaardeerde en zeer grote (6000ha!) Nationaal Park Hoge Kempen en de schilderachtigeDuinengordel die op nog geen 5,5 kilometer van de camping liggen staan garant voor heuglijke uitstapjes in de uitstekende natuur die Vlaanderen te bieden heeft.

Wilhelm Tell: nabij Lummen, de ideale kampeerplek

Camping Wilhelm Tell is een echte familiecamping aan een uitgestrekt natuurgebied van liefst 1000 hectare waar u lekker kunt wandelen tussen de uiterst fraaie loofbossen, moerassen. Stress en drukte zijn zeer ver weg bij camping Wilhelm Tell en dat maakt het uiterst geschikt voor kampen met jongeren, en groeps- en familierecreatie en zelfs voor een daguitstapje voor wie even uit de ratrace wil.

De staanplaatsen zijn voorzien van water, riolering, elektriciteit, kabel-tv en hebben een oppervlakte van minimum 100 m².

U kunt zich totaal veilig voelen, want gedurende de nachtelijke uren is het domein uitstekend verlicht en bewaakt. Honden zijn aangelijnd toegelaten als ze de rust niet verstoren. De toeristische kampeerder kan kiezen uit de toeristische plaatsen van 100m² of de heel ruime jaarplaatsen tot 140m². Wanneer mogelijk en gewenst mogen de wagen en het bijzettentje gerust mee op uw plaats.

In de omgeving valt voldoende te beleven: er is een waterparadijs, op korte afstand liggen er attractieve steden en toeristische trekpleisters en de verzorgde appartementen en staanplaatsen zorgen ervoor dat iedereen zich in zijn sas voelt op de droomvakantie in Lummen.

U kunt gratis de visvijver van het naburige Camping Zavelbos (op 6km afstand) gebruiken. Ook heeft u toegang tot de formidabele natuurlijke plas van Camping De Binnenvaart.

Prachtige omgeving in de buurt van Lummen

De streek rond Lummen is werkelijk fantastisch. Het altijd rustige Limburg is door de grote bos- en heidegebieden en de hartelijkheid van de Limburgers een ware parel. Een onvervalste ranger troont u mee op een onvergetelijke ontdekkingstocht door het mooie Park Hoge Kempen dat niet alleen het grootste toegankelijke natuurpark van de noordelijke landhelft is, maar volgens vele kenners ook nog eens fraaiste. Het ruim 2000km autovrije uitgebreid bewegwijzerde fietspadennetwerk door de allermooiste delen van Het Maasland en de Kempen is de droom voor iedere fietsliefhebbers. Door middel van rechtstreekse verbindingen liggen we centraal gelegen in dit idyllische knooppuntensysteem, dat u voert bij musea, mijnschachten, terrils, de mooie Maas,…

Ook lekker drinken en eten is een gekende specialiteit in Limburg. Proef in de aangename dorpjes en stadjes de heerlijke Limburgse keuken die echt wel meer te bieden heeft dan de beroemde Limburgse vla. U kan geweldige uitjes maken naar de vele musea of gerenommeerde historische steden bezoeken.

Houdt u eerder van actie of avontuur tussendoor…. paardrijden en voor de onbevreesde snelheidsfreaks en lefgozers is ook racen op het befaamde circuit van Zolder, deltavliegen, skiën of rotsklimmen een optie… Dankzij de strategische positie is alles snel bereikbaar: Genk (zondagmarkt, Maaseik (musea), Hasselt (winkelcentrum), Maastricht (culturele winkelstad), de pretparken Bobbejaanland of Walibi, overdekte winkelcentra, Maasmechelen Village outlet-center, shopping Genk, Valkenburg, Olmense Zoo, stoomtrein As,…

Zonder twijfel een topidee:recreatiecentrum bij Lummen!