recreatiecentrum bij Lanaken - Gegarandeerd een topvakantie!
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Een recreatiecentrum bij Lanaken

recreatiecentrum bij Lanaken - Voor een zalige vakantie!

Op zoek naar een recreatiecentrum in de buurt van Lanaken?

Zoekt u bijLanaken een recreatiecentrum? Een lekker fiets- of wandeltochtje doen in de fantastisch mooieDuinengordel of zich te goed doen aan een beetje waterplezier (kajakken, kanoën, waterparadijs, vissen) aan het water … Dan bent u ongetwijfeld aan het correcte adres bij een recreatiecentrum gelegen in de buurt van Lanaken!

Contacteer ons

Lees meer

Camping De Binnenvaart… Camping aan het water, niet ver van Lanaken! 

Onze gemoedelijke kampeerplek in de schitterende nabijheid van Lanaken is magnifiek gelegen in de natuur aan een ongerepte natuurlijke 20 hectare grote waterplas. Heerlijk uitrusten en zonnebaden op het strand. Wat wilt u nog meer? De plas leent zich perfect voor zwemmen en vaar- en bootplezier zoals kajakken, kanoën, roeien en zeilen met kleinere zeilboten. Vanzelfsprekend is er ook voor de kinderen waterplezier op maat voorzien in een goed bewaakte en veilige omgeving.

Alle faciliteiten zijn aanwezig op de zeer ruime toeristische plaatsen van de camping: wifi, stromend water, 16A-elektriciteit, riolering, het is allemaal in orde. De jaarplaatsen van 180m² beschikken zelfs over bijkomende 20A-elektriciteit en individuele gasaansluiting.

Gedurende het ganse jaar is onze kampeerplek constant open. Alle gasten kunnen tevens gebruik maken van het waterparadijs van Recreatieoord Wilhelm Tell en van de visvijver van Camping Zavelbos.

Camping Zavelbos: middenin de bossen en vennen

Camping Zavelbos is gesitueerd te midden van venen en bossen pal in een natuurpark van 2000 hectare. Personen op zoek naar rust kunnen geen betere omgeving dromen om van de natuur te genieten. Het waterwalhalla Wilhelm Tell, waarvan u volledig gratis gebruik kunt maken, bevindt zich op nog geen 6 km.

Zowel voor koppels, kinderen, gezinnen en ouderen heeft Camping Zavelbos vanalles in de aanbieding. Ongeacht of u zoekt naar rust, sensatie of cultuur: Camping Zavelbos heeft heel veel recreatiemogelijkheden. U beleeft een fantastische vakantie zonder kopzorgen in onze vakantiewoningen of op de zeer uitgebreide camping. Voorts ligt er in de directe buurt een waaier aan uitstapmogelijkheden voor de liefhebbers van sport, sensatie en cultuur.

De ongedwongen sfeer en het kindvriendelijke karakter zorgen ervoor dat u een fabelachtige periode beleeft op onze camping. U kunt elke dag opnieuw het duinengebied verkennen dankzij de vele fraaie wandelroutes en fietsroutes of gewoon lekker luieren en uitrusten op de camping met de prachtige visvijver. Op 4,5 kilometer rijden vindt u het nationaal park Hoge Kempen (6000 ha) en de Duinengordel voor nog meer uitstappen in de zuiveren en ongerepte natuur.

Wilhelm Tell: in de buurt van Lanaken, de perfecte vakantieplek

De camping Wilhelm Tell is een typische familiecamping aan een ruim natuurgebied van liefst 1000 hectare waar u lekker kunt wandelen tussen de aantrekkelijke moerassen, heide, sparrenbossen en loofbossen. Door zijn rustige ligging, in een echte anti-stressomgeving, ver van industrie en verkeer, is Wilhelm Tell zeer geschikt voor groeps- en familierecreatie, kampen en dagtoerisme.

De staanplaatsen zijn voorzien van stromend water, wifi, tv-aansluiting en 16 A-elektriciteit en strekken zich uit over een oppervlakte van ten minste 100 m².

U kunt zich helemaal veilig voelen, want gedurende de nachtelijke uren wordt het domein uitstekend verlicht en bewaakt. Honden zijn aangelijnd toegelaten indien ze de rust niet verstoren. Voor de toeristische kampeerder zijn er toeristische plaatsen (100m²) of jaarplaatsen (tot 140m²). Het bijzettentje en de auto mogen op uw plaats als dat haalbaar is.

In de omgeving valt voldoende te beleven: er is een waterparadijs, op korte afstand liggen er geweldige steden en toeristische trekpleisters en de verzorgde appartementen en staanplaatsen zorgen ervoor dat iedereen zich in zijn sas voelt op de droomvakantie in Lanaken.

Op slechts 6 km afstand mag u gratis gebruik maken van de visvijver van Camping Zavelbos. Daarnaast kunt u zich ook uitleven in de zeer knap gelegen waterpoel van Camping De Binnenvaart.

Zalige omgeving in de buurt van Lanaken

Lanaken is genesteld in een aangename natuuromgeving. Het ontspannende levensritme, de talloze wouden, beekvalleien, heide, de spontane vriendelijkheid, maken van Limburg de ultieme plek voor een vakantie. Een échte ranger troont u mee op een geweldige ontdekkingstocht doorheen het beroemde Park Hoge Kempen dat niet alleen veruit het grootste opengesteld natuurgebied van de noordelijke landhelft is, maar volgens velen ook nog eens mooiste. Het ruim 2000km autovrije bewegwijzerde netwerk van fietsroutes kronkelend in de meest prachtige gebieden van Het Maasland en de Kempen is de hemel van elke fietser. De camping bevindt zich strategisch te midden van dit fietscentrum waar u de terrils, de mooie Maas met zijn schitterende vallei, de mijnschachten, musea en schilderachtige steden en dorpen kan verkennen,…

Limburg is bekend voor zijn fantastische gastronomie en toerisme. De gezellige terrasjes in de naburige steden en dorpen bieden u de befaamde Limburgse keuken. U kan geweldige tripjes maken naar de ontelbare musea of historische stadjes bezoeken.

Houdt u meer van actie tussendoor…. Go-carten, paardrijden, racen op het circuit van Zolder, skiën, klimmen of deltavliegen. Alles is mogelijk… Door de strategische positionering is alles snel te bereiken: Bokrijk (openluchtmuseum), Genk (zondagmarkt), Maaseik (musea), Hasselt (winkelcentrum), Maastricht (culturele winkelstad), de pretparken Walibi of Bobbejaanland, overdekte winkelcentra, Maasmechelen Village outlet-center, shopping Genk, Valkenburg, Olmense Zoo, stoomtrein As,…

Kortom: recreatiecentrum bij Lanaken, een succesformule!