recreatiecentrum bij Kinrooi - Gegarandeerd een topvakantie!
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Een recreatiecentrum bij Kinrooi

recreatiecentrum bij Kinrooi - Vast en zeker een leuk verblijf

Op zoek naar een recreatiecentrum in de omgeving van Kinrooi?

Beoogt u in de buurt van Kinrooi een recreatiecentrum? Een rustig of sportief tochtje te voet of per fiets maken in de heuvelachtige en fraaieDuinengordel of zich te goed doen aan een portie watersport (kanovaren, kajakken, vissen) bij het water … bij een recreatiecentrum in de omgeving van Kinrooi vindt u zonder twijfel uw geschikte plek!

Contacteer ons

Lees meer

Camping De Binnenvaart… Camping aan het water, niet ver van Kinrooi! 

Deze nette campingplaats in de uitstekende nabijheid van Kinrooi is zeer knap ingebed in ongerepte natuur aan een natuurlijke plas van 20 hectare. Aangenaam ontspannen en zonnekloppen op het strand. Wat wilt u nog meer? De plas biedt als het aankomt op waterpret uiterst interessante opties: surfen, kanoën, roeien, vaartochten met grote en kleine zeilboten. Natuurlijk is er ook voor de jeugd waterplezier op maat voorzien op een veilige en verantwoorde manier.

Alle faciliteiten zijn in orde op de zeer ruime toeristische plaatsen van de camping: wifi, stromend water, 16A-elektriciteit, riolering, het is allemaal compleet in orde. De nog beter uitgeruste jaarplaatsen (180m²) beschikken zelfs over een gasaansluiting en extra sterke 20A-elektriciteit.

Gedurende het ganse jaar is de camping geopend. Alle bezoekers mogen tevens gebruik maken van het waterpretpark van het naburige recreatieoord Wilhelm Tell en van de idyllische visvijver bij Camping Zavelbos.

Camping Zavelbos: tussen bossen en vennen

De aangename groene, bosrijke omgeving pal tussen de vennen in een enorm ruim (2000 hectare!) natuurgebied zijn een rustiek decor voor Camping Zavelbos. Mensen die rust zoeken kunnen geen beter denkbare plek wensen om van de natuur te genieten. Op nog geen 6 kilometer afstand kan u volledig gratis gebruik maken van het water-recreatieoord Wilhelm Tell.

Zowel voor ouderen, gezinnen, kinderen en koppels heeft Camping Zavelbos heel wat te bieden. Rustzoekers, avontuurlijk aangelegde mensen en zelfs ook cultuurfreaks komen dankzij vele mogelijkheden tot recreatie totaal aan hun trekken. Geniet in Camping Zavelbos van een deugddoende zorgenvrije vakantietijd in de vakantiewoningen of de zeer degelijk voorziene en geriefelijke camping. De fijne omgeving met zowel natuur als steden leent zich zeer goed voor culturele of sportieve uitjes.

U heeft op onze camping absoluut een fijne vakantieperiode in een kindvriendelijke en hartelijke setting. Verken het fabuleuze duinengebied met zijn zeer mooie wandel- en fietspaden of zoek de rust en stilte op aan de visvijver. Op 6 kilometer afstand vindt u het Nationaal Park Hoge Kempen (6000 ha!) en de Duinengordel voor nog extra uitstapjes in de zuivere natuur.

Wilhelm Tell: niet ver van Kinrooi, de ideale kampeerplek

Familiecamping Wilhelm Tell situeert zich in een zeer uitgestrekt natuurgebied (I000 ha) en biedt mogelijkheden voor uitstekende wandeltripjes in een gevarieerd gebied met loofbossen, heide, sparrenbossen en vennen. Door zijn rustige situering, in een echte anti-stressomgeving, ver van verkeer en industrie, is Wilhelm Tell zeer geschikt voor groeps- en familierecreatie, dagtoerisme en jeugdkampen.

Met een oppervlakte van minimaal 100m² zijn de staanplaatsen zeer ruim en daarenboven zijn ze allen voorzien van tv-aansluiting, wifi, riolering, 16A-elektriciteit.

U kan zich totaal veilig voelen, want gedurende de nachtelijke uren wordt het kampeerterrein prima verlicht en bewaakt. Honden zijn aangelijnd toegelaten indien ze de rust niet verstoren. De toeristische kampeerder heeft de keuze uit de toeristische plaatsen van 100m² of de zeer ruime jaarplaatsen tot 140m². Indien mogelijk en gewenst mogen de wagen en het bijzettentje gerust mee op uw plaats.

Het waterparadijs, de nabijheid van sublieme historische steden en toeristische trekpleisters, de verzorgde appartementen en staanplaatsen zorgen voor een droomvakantie voor het voltallige gezin.

Op slechts 6 km afstand mag u gratis gebruik maken van de visvijver van Camping Zavelbos. Ook heeft u toegang tot de zeer fijne natuurlijke plas van Camping De Binnenvaart.

Veelzijdige omgeving in de buurt van Kinrooi

De omgeving rondom Kinrooi is werkelijk schitterend. Het rustige levensritme, de vele wouden, beekvalleien, heide, de spontane hartelijkheid, maken van Limburg de gedroomde plaats om op vakantie te gaan. Met een onvervalste ranger kan u op spannende ontdekkingstocht in de ruim 6000 ha van het ongelofelijk fraaie Nationaal Park Hoge Kempen, het grootste van het Vlaamse land. Fietstoeristen kunnen zich in het roemruchte fietsparadijs Limburg amuseren op de 2000km lange fietspadenknooppunten op kalme, autoloze geschieden fietspaden die door de stille Kempen kronkelen. Door middel van rechtstreekse aansluitingen liggen we centraal gelegen in dit idyllische netwerk, dat u brengt bij de machtige maas, mijnschachten, terrils, musea,…

Ook lekker eten en drinken is een specialiteit in Limburg. Ontdek in de aangename dorpjes en stadjes de heerlijke Limburgse gastronomie die uiteraard wel meer te bieden heeft dan de beroemde vla. Combineer een historisch of cultureel bezoekje naar een stadje met de lekkere gastronomie en u beleeft gegarandeerd een geweldige dag.

Maar ook de avontuurlijke vakantiegangers die van sport en actie houden komen ruim aan hun trekken…. Paardrijden, go-carten, racen op het circuit van Zolder, deltavliegen, klimmen of skiën. Alles behoort tot de mogelijkheden… Alle aangename toeristische trekpleisters zijn vlot te bereiken dankzij de centrale ligging. Een overzichtje: de pretparken van Walibi en Bobbejaanland, Hasselt (prachtige stad met groot winkelcenter), winkelstad Maasmechelen, grensstad Maastricht het internationaal bekende openluchtmuseum van Bokrijk, Genk met zijn zondagsmart, de Olmense Zoo, Valkenburg, As,…

Zonder twijfel een topidee:recreatiecentrum bij Kinrooi!