kindvriendelijke camping bij Riemst - Gegarandeerd een topvakantie!
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Een kindvriendelijke camping bij Riemst

kindvriendelijke camping bij Riemst - Gegarandeerd een leuk verblijf

Op zoek naar een kindvriendelijke camping in de buurt van Riemst?

Op zoek naar een kindvriendelijke camping in de buurt van Riemst? Een lekker wandel- of fietstochtje ondernemen in de aangename en mooieDuinengordel of zich te goed doen aan een flinke portie watersporten (vissen, kajakken, waterparadijs) aan het water … In dat geval bent u ongetwijfeld aan het correcte adres bij een kindvriendelijke camping gelegen in de buurt van Riemst!

Contacteer ons

Lees meer

Camping De Binnenvaart… Camping aan het water, niet ver van Riemst! 

Onze uitstekende campingplaats in de gezellige buurt van Riemst is schitterend gelegen in de mooie natuur aan een 20 hectare grote natuurlijke plas. Lekker relaxen en zonnebaden op het strand. Wat wil je nog meer? De plas leent zich perfect voor zwemmen en bootplezier zoals onder andere roeien, kanoën, kajakken en surfen en zeilen met kleinere zeilboten. Ook voor de kleinsten onder ons hebben we een divers aanbod van activiteiten.

De camping beschikt over toeristische plaatsen van 140m², over tv-aansluiting, wifi, riolering, 16A-elektriciteit en riolering op de plaats. De nog beter uitgeruste jaarplaatsen (180m²) hebben zelfs een gasaansluiting en extra sterke 20A-elektriciteit.

Onze kampeerplaats is het ganse jaar doorlopend open. Als gast mag u daarenboven gebruik maken van het waterpark van het naburige recreatieoord Wilhelm Tell en van de visvijver op Camping Zavelbos.

Camping Zavelbos: te midden van bossen en vennen

De fijne unieke, boomrijke situering midden tussen de moerassen in een ongelofelijk groot (2000 ha!) natuurgebied zijn een rustiek decor voor Camping Zavelbos. Een ronduit prachtige plek voor liefhebbers van natuurschoon of gasten die van rust houden. Het waterwalhalla Wilhelm Tell, waarvan u gratis gebruik kunt maken, situeert zich op slechts 6km.

Camping Zavelbos heeft veel te bieden voor zowel koppels, gezinnen, kinderen als ouderen. Rustzoekers, avontuurlijk aangelegde mensen en zelfs ook cultuurminnaars komen dankzij talrijke recreatiemogelijkheden totaal aan hun trekken. U beleeft een fantastische vakantie zonder zorgen in de vakantiehuizen of op onze zeer uitgebreide camping. De schitterende omgeving met zowel natuur als steden leent zich perfect voor culturele of sportieve tripjes.

De hartelijke sfeer en het kindvriendelijke karakter zorgen ervoor dat u een sublieme vakantietijd beleeft op onze camping. Verken het aangename duinengebied met zijn mooie wandel- en fietspaden of zoek de stilte op aan de visvijver. Op 5,5 km rijden vindt u het Nationaal Park Hoge Kempen (6000 ha!) en de Duinengordel voor nog extra tripjes in de zuiveren en ongerepte natuur.

Wilhelm Tell: in de omgeving van Riemst, de ultieme kampeerplaats

Familiecamping Wilhelm Tell is gelegen in een eindeloos uitgestrekt natuurpark (I000 ha) en biedt mogelijkheden voor sublieme wandeltripjes in een gevarieerd gebied met sparrenbossen, loofhout, heide en moerasgebieden. Stress en drukte zijn zeer ver weg bij familiecamping Wilhelm Tell en dat maakt het uiterst geschikt voor kampen met jongeren, en groeps- en familierecreatie of zelfs voor een dagtrip voor wie even uit de drukte wil.

Met een oppervlakte van minimaal 100m² zijn de staanplaatsen uiterst ruim en daarenboven zijn ze allen voorzien van tv-aansluiting, wifi, riolering, 16A-elektriciteit.

Het domein is ‘s nachts bewaakt en verlicht. Honden zijn aangelijnd toegestaan wanneer ze de rust niet verstoren. Voor de toeristische kampeerder zijn er toeristische plaatsen (100m²) of jaarplaatsen (tot 140m²). Het bijzettentje en de auto mogen op uw plaats indien dit haalbaar is.

In de omgeving valt voldoende te beleven: er is een waterparadijs, op korte afstand liggen er uiterst fraaie steden en toeristische trekpleisters en de verzorgde appartementen en staanplaatsen zorgen ervoor dat iedereen zich in zijn sas voelt op de droomvakantie in Riemst.

U kan gratis de visvijver van het naburige Camping Zavelbos (op 6km afstand) gebruiken. Ook heeft u toegang tot de uiterst fraaie natuurlijke plas van Camping De Binnenvaart.

Veelzijdige omgeving in de buurt van Riemst

De omgeving rond Riemst is werkelijk wondermooi. Het altijd rustige Limburg is dankzij de enorm uitgestrekte bos- en heidegebieden en de gekende vriendelijkheid van de mensen een absolute topbestemming. Een échte ‘ranger’ troont u mee op een geweldige ontdekkingsreis door het beroemde Park Hoge Kempen dat niet enkel het meest uitgestrekte opengesteld natuurgebied van het Vlaamse land is, maar volgens vrijwel iedereen ook nog eens mooiste. Het ruim 2000km autovrije bewegwijzerde fietsroutenetwerk doorheen de mooiste stukken van Het Maasland en de Kempen is de ultieme droom voor iedere fietstoerist. Dankzij directe verbindingen zitten we midden in dit uitgestrekte knooppuntensysteem, dat u voert langs de machtige maas, mijnschachten, terrils, musea,…

Limburg is gekend voor zijn fantastische gastronomie en toerisme. Ontdek in de aangename dorpjes en stadjes de heerlijke Limburgse gastronomie die echt wel meer te bieden heeft dan de roemruchte Limburgse vla. U kunt fantastische tripjes ondernemen naar de ontelbare musea of historische steden een bezoekje brengen.

Maar eveneens de actieve vakantietypes die van sport en actie houden komen zeer uitgebreid aan hun trekken…. Go-carten, paardrijden, racen op het circuit van Zolder, skiën, klimmen of deltavliegen. Alles behoort tot de mogelijkheden… Alle aangename toeristische trekpleisters zijn gemakkelijk bereikbaar dankzij de centrale ligging. Een overzichtje: de pretparken van Walibi en Bobbejaanland, Hasselt (prachtige stad met zeer uitgebreid winkelcenter), winkelstad Maasmechelen, grensstad Maastricht het internationaal gerenommeerde openluchtmuseum van Bokrijk, Genk met zijn zondagsmart, de Olmense Zoo, Valkenburg, As,…

Zonder twijfel een topidee:kindvriendelijke camping bij Riemst!