kindvriendelijke camping bij Neerpelt - Gegarandeerd een topvakantie!
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Een kindvriendelijke camping bij Neerpelt

kindvriendelijke camping bij Neerpelt - Ongetwijfeld een leuk verblijf

Op zoek naar een kindvriendelijke camping in de omgeving van Neerpelt?

Aan het zoeken naar een kindvriendelijke camping in de omgeving van Neerpelt? Fantastisch op adem komen in het aangename groen en vlak naast een meer lekker genieten en profiteren van het waterparadijs, fietsen, of lekker vissen en kajakken in de uitgestrekte en zeer fraaieDuinengordel … bij een kindvriendelijke camping in de buurt van Neerpelt vindt u zonder twijfel wat u wenst!

Contacteer ons

Lees meer

Camping De Binnenvaart… Camping aan het water, niet ver van Neerpelt! 

De knappe plek te midden van de interessante omgeving van Neerpelt aan een levendige waterplas in het groen maken van onze nette camping de ultieme plek voor rustzoekers. U vindt hier zelfs een strand waar u heerlijk kunt zonnen en ontspannen. De plas leent zich zeer goed voor een zwembeurt en vaar- en bootplezier zoals onder andere surfen, roeien en kajakken en zeilen met kleinere bootjes. Natuurlijk is er ook voor de jongeren waterplezier op maat voorzien op een veilige en verantwoorde manier.

Onze camping heeft de beschikking over toeristische plaatsen van 140m², over stromend water, wifi, tv-aansluiting en 16 A-elektriciteit en riolering op de plaats. De nog beter uitgeruste jaarplaatsen (180m²) beschikken zelfs over een gasaansluiting en bijkomende 20A-elektriciteit.

Gedurende het ganse jaar is de campingplek geopend. De visvijver van Camping Zavelbos en het waterparadijs van het naburige recreatiepark Wilhelm Tell staan voor alle gasten vrij ter beschikking en ze zijn zeer zeker een bezoek waard.

Camping Zavelbos: te midden van vennen en bossen

De keurige schone, bosrijke omgeving te midden van de moerassen in een uiterst uitgestrekt (2000 ha) beschermd natuurgebied zijn een rustiek toneel voor Camping Zavelbos. Een aangename locatie voor natuurminnaars en gasten die van rust en kalmte houden. Het waterwalhalla Wilhelm Tell, waarvan u volledig gratis gebruik kan maken, bevindt zich op slechts 7km.

Camping Zavelbos heeft zeer veel te bieden voor zowel gezinnen, kinderen, koppels of ouderen. Rustzoekers, avontuurlijk aangelegde mensen en zelfs ook cultuurfreaks komen dankzij talrijke mogelijkheden tot recreatie volledig aan hun trekken. U beleeft een fantastische vakantie zonder kopzorgen in de vakantiehuizen of op onze zeer uitgebreide camping. Bovendien ligt er in de nabije buurt een scala aan mogelijkheden tot tripjes voor de liefhebbers van cultuur, sensatie en sport.

De ongedwongen sfeer en het kindvriendelijke karakter zorgen ervoor dat u een gemoedelijke vakantie beleeft op onze camping. Verken het magnifieke duinengebied met zijn schitterende wandel- en fietspaden of zoek de rust en stilte op aan de visvijver. Het zeer gewaardeerde en heel ruime (6000ha!) Nationaal Park Hoge Kempen en de magnifiekeDuinengordel die op nog geen 6 km van de camping liggen staan garant voor heuglijke tripjes in de comfortabele natuur die Vlaanderen te bieden heeft.

Wilhelm Tell: in de buurt van Neerpelt, de ideale plek

De camping Wilhelm Tell is een echte familiecamping aan een zeer groot natuurgebied van maar liefst 1000 hectare waar u lekker kunt wandelen tussen de attractieve heide, sparrenbossen, loofbossen en zelfs moerasgebieden. Drukte en stress zijn heel ver weg bij familiecamping Wilhelm Tell en dat maakt het uiterst geschikt voor kampen met jongeren, en groeps- en familierecreatie en zelfs voor een daguitstapje voor wie even uit de ratrace wil.

Met een oppervlakte van minimaal 100m² zijn de staanplaatsen heel ruim en daarenboven zijn ze allen voorzien van wifi, tv-aansluiting, stromend water, 16A-elektriciteit.

U kan zich volledig veilig voelen, want tijdens de nachtelijke uren wordt het kampeerterrein prima verlicht en bewaakt. Indien ze zich kalm houden en aangelijnd blijven, zijn honden toegelaten op het domein. Voor de toeristische kampeerder zijn er toeristische plaatsen (100m²) of jaarplaatsen (tot 140m²). Het bijzettentje en de auto mogen op uw plaats als dat mogelijk is.

Het waterparadijs, de nabijheid van aantrekkelijke historische steden en toeristische trekpleisters, de verzorgde appartementen en staanplaatsen zorgen voor een droomvakantie voor het ganse gezin.

Op nog geen 6 km afstand mag u gratis gebruik maken van de visvijver van Camping Zavelbos. Daarnaast kunt u zich ook uitleven in de prachtig gesitueerde waterpoel van Camping De Binnenvaart.

Fijne omgeving in de buurt van Neerpelt

De buurt rond Neerpelt is werkelijk wonderlijk. Het rustige levensritme, de talrijke heide, wouden, beekvalleien, de spontane hartelijkheid, maken van Limburg de perfecte plaats om op vakantie te gaan. Een échte ranger troont u mee op een fantastische exploratietocht doorheen het beroemde Park Hoge Kempen dat niet enkel het meest uitgestrekte opengesteld natuurpark van Vlaanderen is, maar volgens vrijwel iedereen ook het mooiste. Het 2000 km autovrije goed bewegwijzerde fietspadensysteem in de fraaiste stukken van de Maasvallei en de Kempen is de hemel van iedere fietstoerist. Met dank aan directe verbindingen zitten we centraal in dit knap geconstrueerde knooppuntensysteem, dat u voert bij de machtige maas, mijnschachten, terrils, musea,…

Limburg is befaamde vanwege z’n fantastische gastronomie en toerisme. De altijd gezellige terrasjes in de naburige dorpen en steden serveren de heerlijkste Limburgse gerechten. Combineer een cultureel of historisch uitje naar een leuk stadje met de geweldige keuken en u beleeft absoluut een topdag.

Maar ook de actieve types die van actie en sport houden komen zeer uitgebreid aan hun trekken…. Paardrijden, go-carten en voor de echte snelheidsduivels en lefgozers is zelfs rondracen op het circuit van Zolder, deltavliegen, rotsklimmen of skiën, deltavliegen, skiën of rotsklimmen een optie… Alle interessante toeristische trekpleisters zijn vlot bereikbaar dankzij de gunstige ligging. Een overzichtje: de pretparken van Bobbejaanland en Walibi, Hasselt (prachtige stad met uitgebreid winkelcenter), winkelstad Maasmechelen, grensstad Maastricht het internationaal hoog aangeschreven openluchtmuseum van Bokrijk, Genk met zijn zondagsmart, de Olmense Zoo, Valkenburg, As,…

Kortom: kindvriendelijke camping bij Neerpelt, een succesformule!