kindvriendelijke camping bij Geleen - Gegarandeerd een topvakantie!
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Een kindvriendelijke camping bij Geleen

kindvriendelijke camping bij Geleen - Voor een zalige vakantie!

Op zoek naar een kindvriendelijke camping in de omgeving van Geleen?

Zoekt u een kindvriendelijke camping in de omgeving van Geleen? Een rustig of sportief tochtje te voet of per fiets maken in de fantastisch mooieDuinengordel of zich te goed doen aan een flinke scheut waterplezier (kanovaren, kajakken, vissen) aan het water … bij een kindvriendelijke camping gelegen in de buurt van Geleen vindt u absoluut uw voorkeur!

Contacteer ons

Lees meer

Camping De Binnenvaart… Camping aan het water, niet ver van Geleen! 

Deze keurige kampeerplek in de super aangename omgeving van Geleen is fraai gelokaliseerd in de natuur aan een 20 hectare grote natuurlijke plas. Lekker luieren en zonnen op het strand. Wat wilt u nog meer? De waterplas biedt wat betreft waterfun zeer interessante mogelijkheden: kajakken, kanoën, surfen, roeien, boottochtjes met grote en kleine zeilboten. Ook voor de kids offreren we zeer veel entertainment.

De camping beschikt over toeristische plaatsen van 140m², over wifi, tv-aansluiting, stromend water, 16A-elektriciteit en riolering op de plaats. De jaarplaatsen van 180m² beschikken zelfs over zeer goede bijkomende 20A-elektriciteit en individuele gasaansluiting.

Doorheen het ganse jaar is de camping geopend. Alle bezoekers kunnen tevens gebruik maken van het waterpretpark van Recreatieoord Wilhelm Tell en van de visvijver op Camping Zavelbos.

Camping Zavelbos: middenin de vennen en bossen

De aardige unieke, bosrijke locatie pal tussen de moerassen in een eindeloos uitgestrekt (2000 hectare!) beschermd natuurlandschap vormen een rustiek decor voor Camping Zavelbos. Een zeer fijne uitvalsbasis voor natuurliefhebbers of personen die van kalmte en rust houden. Het waterwalhalla Wilhelm Tell, waarvan u gratis gebruik kunt maken, bevindt zich op nog geen 7 kilometer.

Camping Zavelbos heeft zeer veel in petto voor zowel ouderen, koppels, jongeren, kinderen of gezinnen. Ongeacht of u smacht naar cultuur, sensatie of rust: Camping Zavelbos beschikt over tal van recreatiemogelijkheden. U beleeft een fantastische vakantie zonder zorgen aan uw hoofd in de vakantiehuizen of op de zeer uitgebreide camping. Bovendien is er in de directe buurt een ruim aanbod aan mogelijkheden tot tripjes voor de liefhebbers van sensatie, sport en cultuur.

De hartelijke atmosfeer en het kindvriendelijke karakter zorgen ervoor dat u een geweldige vakantietijd beleeft op onze camping. Verken het sublieme duinengebied met zijn mooie fiets- en wandelpaden of zoek de rust en stilte op aan de visvijver. Op 5 km afstand vindt u het nationaal park Hoge Kempen (6000 ha) en de Duinengordel voor nog meer uitstappen in de zuivere natuur.

Wilhelm Tell: in de omgeving van Geleen, de ideale vakantieplek

Familiecamping Wilhelm Tell ligt in een eindeloos uitgestrekt natuurgebied (I000 ha) en biedt mogelijkheden voor fraaie wandelingen in een gevarieerd gebied met heide, sparrenbossen, loofbossen en moerasgebieden. Stress en drukte zijn heel ver weg bij Wilhem Tell en dat maakt het prima geschikt voor kampen met jongeren, en groeps- en familierecreatie of zelfs voor een daguitstapje voor wie even uit de drukte wil.

Met een oppervlakte van minimaal 100m² zijn de staanplaatsen enorm ruim en daarenboven zijn ze allen voorzien van tv-aansluiting, wifi, riolering, 16A-elektriciteit.

Het domein is ‘s nachts bewaakt en verlicht. Indien ze zich kalm houden en aangelijnd blijven, zijn honden toegelaten op het domein. Voor de toeristische kampeerder zijn er toeristische plaatsen (100m²) of jaarplaatsen (tot 140m²). Het bijzettentje en de auto mogen op uw plaats indien dat mogelijk is.

Het waterpark, de nabijheid van bevallige historische steden en toeristische trekpleisters, de verzorgde appartementen en staanplaatsen zorgen voor een droomvakantie voor het ganse gezin.

U kunt gratis de visvijver van het naburige Camping Zavelbos (op 6km afstand) gebruiken. Daarnaast kunt u zich ook uitleven in de schitterend gelokaliseerde waterplas van Camping De Binnenvaart.

Zalige omgeving in de buurt van Geleen

De omgeving rondom Geleen is echt wonderlijk. Het immer rustige en aangename Limburg is door de grote heide- en bosgebieden en de gekende gastvrijheid van de lokale bevolking een onbetwiste toeristische hoogvlieger. Met een echte ranger kan u op ontdekkingstocht in de 6000 hectare van het magnifieke Nationaal Park Hoge Kempen, het allergrootste van Vlaanderen. Het ruim 2000km autovrije goed bewegwijzerde netwerk van fietsroutes kronkelend in de mooiste gebieden van de Kempen en het Maasland is de natte droom voor elke fietsliefhebbers. Onze camping bevindt zich perfect in het centrum van dit fietsnetwerk waar u de terrils, de machtige Maas met zijn schitterende vallei, de mijnschachten, musea en mooie dorpjes en steden kan exploreren,…

Limburg is gekend om zijn fantastische gastronomie en toerisme. Proef in de dorpjes en stadjes de heerlijke Limburgse keuken die uiteraard wel meer in petto heeft dan de befaamde vla. Combineer een historisch of cultureel uitje naar een stadje met de lekkere keuken en u beleeft honderd procent zeker een een fantastische dag.

Meer een liefhebber van actie tussendoor…. Paardrijden, go-carten, racen op het circuit van Zolder, deltavliegen, klimmen of skiën. Alles is mogelijk… Alle toffe toeristische trekpleisters zijn vlot bereikbaar door de goede ligging. Een beknopt overzicht: de pretparken van Walibi en Bobbejaanland, Hasselt (prachtige stad met uitgebreid winkelcenter), winkelstad Maasmechelen, grensstad Maastricht het internationaal hoog aangeschreven openluchtmuseum van Bokrijk, Genk met zijn zondagsmart, de Olmense Zoo, Valkenburg, As,…

Zonder twijfel een topidee:kindvriendelijke camping bij Geleen!