kampeerverblijfspark bij Weert - Gegarandeerd een topvakantie!
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Een kampeerverblijfspark bij Weert

kampeerverblijfspark bij Weert - Absoluut een topvakantie!

Op zoek naar een kampeerverblijfspark in de omgeving van Weert?

Bent u aan het zoeken naar een kampeerverblijfspark in de buurt van Weert? Een rustig of sportief wandel- of fietstochtje maken in de aangename en mooieDuinengordel of zich uitleven met een flinke scheut watersporten (vissen, kajakken, waterparadijs) bij het water … In dat geval bent u zeker aan het correcte adres bij een kampeerverblijfspark in de omgeving van Weert!

Contacteer ons

Lees meer

Camping De Binnenvaart… Camping aan het water, niet ver van Weert! 

Onze toffe kampeerplaats in de formidabele nabijheid van Weert is mooi ingebed in de natuur aan een natuurlijke plas van 20 hectare. Heerlijk ontspannen en zonnebaden op het zandstrand. Wat wilt u nog meer? De plas leent zich zeer goed voor een zwembeurt en bootplezier zoals roeien, kanoën, kajakken en surfen en zeilen met kleine zeilboten. Ook voor de kleinsten onder ons hebben we een waaier aan bezigheden op maat.

De camping heeft de beschikking over toeristische plaatsen van 140m², over stromend water, wifi, tv-aansluiting en 16 A-elektriciteit en riolering op de plaats. De nog geriefelijkere jaarplaatsen (180m²) beschikken zelfs over een gasaansluiting en bijkomende 20A-elektriciteit.

Doorheen het ganse jaar is onze camping permanent geopend. De geweldige visvijver op Camping Zavelbos en het waterparadijs van het naburige Wilhelm Tell staan voor alle gasten vrij tot de beschikking en ze zijn zonder twijfel een bezoek waard.

Camping Zavelbos: middenin de bossen en vennen

Camping Zavelbos is genesteld te midden van moeras en bos midden in een beschermd natuurpark van 2000 ha. Een uiterst fraaie plaats voor natuurliefhebbers of gasten die van rust houden. Op nog geen 7km rijden mag u volledig gratis gebruik maken van het water-recreatiepark Wilhelm Tell.

Zowel voor ouderen, gezinnen, koppels en kinderen heeft Camping Zavelbos enorm veel te bieden. Rustzoekers, avontuurlijk aangelegde mensen en zelfs cultuurliefhebbers komen met dank aan de vele ontspanningsmogelijkheden zonder twijfel aan hun trekken. Geniet in Camping Zavelbos van een deugddoende zorgeloze vakantietijd in de vakantiehuisjes of de goed uitgeruste en geriefelijke camping. De wondermooie buurt met zowel steden als natuur leent zich zeer goed voor sportieve of culturele uitjes.

U beleeft op de camping gegarandeerd een uiterst fraaie vakantie in een kindvriendelijke en hartelijke setting. U kan elke dag opnieuw het duinengebied exploreren door middel van de vele fabelachtige wandelroutes en fietsroutes of gewoon lekker luieren en rusten op de camping met de mooie visvijver. Het gerenommeerde en enorm ruime (6000 hectare) Nationaal Park Hoge Kempen en de fabuleuzeDuinengordel die op nog geen 5 kilometer van de camping liggen staan borg voor onvergetelijke uitjes in de beste natuur die Vlaanderen te bieden heeft.

Wilhelm Tell: nabij Weert, de ideale plaats

Camping Wilhelm Tell is een echte familiecamping aan een ruim natuurgebied van maar liefst 1000 hectare waar u lekker kunt wandelen tussen de fijne moerassen, heide, sparrenbossen en loofbossen. Drukte en stress zijn zeer ver weg bij Wilhem Tell en dat maakt het zeer geschikt voor kampen met jongeren, en groeps- en familierecreatie en zelfs voor een daguitstapje voor wie even uit de drukte wil.

De staanplaatsen zijn voorzien van tv-aansluiting, wifi, riolering, 16A-elektriciteit en hebben een gebied van minimum 100 m².

Het terrein wordt ‘s nachts bewaakt en verlicht. Honden zijn aangelijnd toegelaten mits ze de rust niet verstoren. De toeristische kampeerder kan kiezen uit de toeristische plaatsen van 100m² of de zeer ruime jaarplaatsen tot 140m². Het bijzettentje en de auto mogen op uw plaats wanneer dat mogelijk is.

In de omgeving valt voldoende te beleven: er is een waterparadijs, op korte afstand liggen er attractieve steden en toeristische trekpleisters en de verzorgde appartementen en staanplaatsen zorgen ervoor dat iedereen zich in zijn sas voelt op de droomvakantie in Weert.

Op amper 6 km afstand mag u gratis gebruik maken van de visvijver van Camping Zavelbos. Daarnaast kunt u zich ook uitleven in de fraai gesitueerde plas van Camping De Binnenvaart.

Veelzijdige omgeving in de buurt van Weert

De buurt rondom Weert is werkelijk zeer knap. Het rustige levensritme, de vele wouden, beekvalleien, heide, de spontane vriendelijkheid, maken van Limburg de perfecte plek voor een vakantie. Een echte ‘ranger’ troont u mee op een leerrijke en spannende ontdekkingstocht doorheen het mooie Park Hoge Kempen dat niet enkel het grootste natuurgebied van het Vlaamse land is, maar volgens vrijwel iedereen ook het fraaiste. Fietstoeristen kunnen zich in het absolute fietsparadijs Limburg probleemloos uitleven op de ruim 2000 kilometer lange fietsnetwerken op kalme, autoloze geschieden fietspaden die door de stille Kempen kronkelen. Onze camping bevindt zich ideaal gelegen te midden van dit fietsnetwerk waar u de terrils, de magistrale Maas met zijn fraaie vallei, de mijnschachten, musea en gezellige steden en dorpen kunt exploreren,…

Ook lekker drinken en eten is een gekende specialiteit in Limburg. De gezellige terrasjes in de naburige steden en dorpen bieden u de heerlijkste Limburgse specialiteiten. Combineer een cultureel of historisch uitje naar een stadje met de geweldige gastronomie en u hebt zonder enige twijfel een geslaagde dag.

Maar eveneens de avontuurlijke vakantietypes die van sport en actie houden komen heel uitgebreid aan hun trekken…. Paardrijden, go-carten en voor de onbevreesde snelheidsduivels en lefgozers is ook racen op het enige echte circuit van Zolder, deltavliegen, skiën of rotsklimmen een optie… Door de strategische positie is alles vlot en goed bereikbaar: Bokrijk (openluchtmuseum), Genk (zondagmarkt), Maastricht, de pretparken Walibi of Bobbejaanland, overdekte winkelcentra, Maasmechelen Village outlet-center, shopping Genk, Valkenburg, Olmense Zoo, stoomtrein As,…

Kortom: kampeerverblijfspark bij Weert, een succesformule!