kampeerverblijfspark bij Sittard - Gegarandeerd een topvakantie!
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Een kampeerverblijfspark bij Sittard

kampeerverblijfspark bij Sittard - Vast en zeker een topvakantie!

Op zoek naar een kampeerverblijfspark in de omgeving van Sittard?

Beoogt u bijSittard een kampeerverblijfspark? Op geweldige wijze relaxen in de natuur en bij het water genieten van het waterparadijs, vissen, kajakken of gewoon lekker fietsen in de fraaieDuinengordel … bij een kampeerverblijfspark bij Sittard vindt u zonder twijfel uw gading!

Contacteer ons

Lees meer

Camping De Binnenvaart… Camping aan het water, niet ver van Sittard! 

De fabuleuze ligging in de zuivere omgeving van Sittard aan een ongerepte waterplas in de natuur maken van onze nette campingplaats de uitgelezen plek voor al wie op zoek is naar rust. U vindt hier zelfs een strand waar u overheerlijk kan zonnekloppen en ontspannen. De plas leent zich perfect voor een zwembeurt en vaar- en bootplezier zoals bijvoorbeeld kajakken, kanoën, roeien en surfen en zeilen met kleine zeilboten. Ook voor de kleinsten onder ons zijn er heel wat bezigheden.

Alle faciliteiten zijn in orde op de zeer ruime toeristische plaatsen van de camping: stromend water, 16A-elektriciteit, wifi, water riolering, het is allemaal compleet in orde. De nog beter voorziene jaarplaatsen (180m²) hebben zelfs een gasaansluiting en extra sterke 20A-elektriciteit.

Onze camping is het ganse jaar doorlopend open. De geweldige visvijver op Camping Zavelbos en het waterpark van het nabijgelegen recreatieoord Wilhelm Tell staan voor alle gasten vrij ter beschikking en ze zijn zeer zeker een uitje waard.

Camping Zavelbos: tussen bossen en vennen

Camping Zavelbos is gelegen te midden van vennen en bossen pal in een natuurgebied van 2000 hectare. Een magnifieke plek voor liefhebbers van natuurschoon en personen die van kalmte en rust houden. Het waterpretpark Wilhelm Tell, waarvan u helemaal gratis gebruik kunt maken, situeert zich op slechts 6 kilometer.

Zowel voor koppels, kinderen, gezinnen en ouderen heeft Camping Zavelbos een grote waaier aan mogelijkheden aan te bieden. Ongeacht of u zoekt naar sensatie, rust of cultuur: Camping Zavelbos biedt heel veel kansen tot recreatie. U beleeft een vakantie zonder zorgen aan uw hoofd in onze vakantiehuizen of op de ruime camping. De gezellige omgeving met zowel natuur als steden leent zich zeer goed voor sportieve of culturele uitjes.

De hartelijke atmosfeer en het kindvriendelijke karakter zorgen ervoor dat u een gezellige tijd beleeft op onze camping. U kan iedere dag opnieuw het duinengebied verkennen door middel van de talrijke magnifieke fiets- en wandelroutes of doodeenvoudig lekker luieren en rusten op de camping met de magnifieke visvijver. Op 5 kilometer rijden vindt u het Nationaal Park Hoge Kempen (6000 ha) en de Duinengordel voor nog meer uitstapjes in de zuiveren en ongerepte natuur.

Wilhelm Tell: bij Sittard, de ultieme vakantieplek

Camping Wilhelm Tell is een typische familiecamping aan een uitgestrekt natuurgebied van maar liefst 1000 hectare waar u lekker kunt wandelen tussen de zeer mooie loof- en sparrenbossen, heide- en moerasgebieden. Drukte en stress zijn heel ver weg bij familiecamping Wilhelm Tell en dat maakt het prima geschikt voor kampen met jongeren, en groeps- en familierecreatie en zelfs voor een dagtrip voor wie even uit de drukte wil.

Met een oppervlakte van minimaal 100m² zijn de staanplaatsen enorm ruim en bovendien zijn ze allen voorzien van 16A-elektriciteit, stromend water, tv-aansluiting, wifi.

Het domein is ‘s nachts bewaakt en verlicht. Indien ze zich koest houden en aangelijnd blijven, zijn honden toegelaten op het terrein. Voor de toeristische kampeerder zijn er toeristische plaatsen (100m²) of jaarplaatsen (tot 140m²). Indien mogelijk en gewenst kunnen de auto en het bijzettentje gerust mee op uw plaats.

Het waterparadijs, de nabijheid van mooie historische steden en toeristische trekpleisters, de verzorgde appartementen en staanplaatsen zorgen voor een droomvakantie voor het ganse gezin.

U kan gratis de visvijver van het naburige Camping Zavelbos (op 6km afstand) gebruiken. Daarnaast kunt u zich ook uitleven in de zeer knap gesitueerde waterplas van Camping De Binnenvaart.

Zalige omgeving in de buurt van Sittard

Sittard is genesteld in een attractieve omgeving met natuur op korte afstand. Het ontspannende levensritme, de talloze heide, wouden, beekvalleien, de spontane vriendelijkheid, maken van Limburg de gedroomde vakantiebestemming. Met een onvervalste ranger kan u op ontdekkingstocht in de liefste 6000 ha van het prachtige Nationaal Park Hoge Kempen, het meest uitgestrekte van het Vlaamse land. Het 2000 km autovrije volledig bewegwijzerde netwerk van fietsroutes door de fraaiste gebieden van de Maasvallei en de Kempen is de hemel van iedere fietser. De campingplaats bevindt zich strategisch in het midden van dit fietsknooppuntencentrum waar u de terrils, de machtige Maas met zijn fantastische vallei, de mijnschachten, musea en schilderachtige steden en dorpen kunt ontdekken,…

Limburg is bekend vanwege zijn toerisme en heerlijke gastronomie. De terrasjes in de omliggende dorpen en steden bieden u de befaamde Limburgse gastronomie. Combineer een cultureel of historisch uitstapje naar een leuk stadje met de fantastische gastronomie en u beleeft ongetwijfeld een topdag.

Maar ook de actieve vakantietypes die van actie en sport houden komen zeer uitgebreid aan hun trekken…. Paardrijden, go-carten, racen op het circuit van Zolder, deltavliegen, klimmen of skiën. Alles kan gemakkelijk gedaan worden… Alle toffe toeristische trekpleisters zijn gemakkelijk bereikbaar door de gunstige ligging. Een klein overzicht: de pretparken van Bobbejaanland en Walibi, Hasselt (prachtige stad met zeer uitgebreid winkelcenter), winkelstad Maasmechelen, grensstad Maastricht het internationaal bekende openluchtmuseum van Bokrijk, Genk met zijn zondagsmart, de Olmense Zoo, Valkenburg, As,…

Zonder twijfel een topidee:kampeerverblijfspark bij Sittard!